תכנות ב -C#

• פותח הנושא smat
  • פורסם בתאריך

smat

New member
תכנות ב -C#

אני התחלתי ללמוד C# ואני רוצה להתחיל ללמוד בניית משחקים. הבעיה שלי היא שאני עדיין לא ממש הבנתי עד כמה באמת כדי לבנות משחק תלת מימדי עם C#.כי מצד אחד אמרו לי שלכל מה שקשור לאפליקציות שעובדות ב realtime דוט נט יותר איטיות,ומצד שני התחלתי לקרוא ספר (Managed DirectX® 9 Kick Start: Graphics and Game Programming) שממליץ לכתוב ב C# ולהשתמש ב DirectX9 . השאלה שלי היא עד כמה מקובל לכתוב ב C#? ואם נראה לכם שזה יהיה יותר פופולרי בהמשך. תודה

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif בסופו של דבר יש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חברה מאוד גדולה שמושכת בחוטים קוראים לה מיקרוסופט ובדרך כלל היא מצליחה לדרוך איפה שהיא רוצה... ככה שאם היא סימנה את C# בתור דבר מומלץ היא תמשיך לדאוג שישתמשו בו והיא גם מאוד מריצה את העניין של הדוט נט והדיירקט איכס גם שלה... ואני מניח שגם הספר שקראת קשור להוצאה כלשהי שלה... לא עבדתי אפפעם עם C# ככה שאני לא יודע מה לענות לך לגבי כמה מקובל לכתוב בC# אבל אני יותר ויותר שומע על אנשים שעוברים לזה... ככה שאני מניח שתמיד יהיו אנשים שימשיכו להשתמש בזה... ומה גם שלפי מה שאני יודע אז דיירקטאיכס מסתדרת טוב עם C# ומקסימום זה לא הלך... לא בזבזת את הזמן אם הכנת משהו עם זה... פשוט עוד משהו לרזומה

למעלה