תכנות בפלאש

tamiwami

New member
תכנות בפלאש

אני סטודנטית שנה ג להנדסת מחשבים ואני מתלבטת בכלל אם אני רוצה ממש לעסוק בזה. שמעתע על תכנות בפלאש שנראה לי מעניין, חשבתי אולי לעשות קורס או ללמוד לבד השאלה אם יש עבודה בתחום ואם מחפשים אנשים דווקא יצרתיים. אם מישהו יודע פרטים על התחום מה בדיוק סוג העבודה( האם דווקא פרילנסר) איפה אפשר ללמוד או ספרים בנושא אם בכלל כדאי ואם יש יתרון לבעלי תואר במחשבים תודה

enwhysea

New member
מאוד מבוקשים

קשה למצוא מתחנתי פלאש טובים. ולא צריך להיות ממש יצרתי, בשביל זה יש גרפיקאי/אנימטור. תואר לא מזיק, הכי הרבה יתרון יש לנסיון ואז תלוי איפה עובדים, יש כאלה המעדיפים תואר יש כאלה שמעדיפים פשוט משהו טוב. אם את כבר שנה ג, אז לדעתי כבר כדאי להחזיק עוד קצת זמן ולסיים, גם אם לא תתעסקי בזה בחיים, יש הרבה עבודות שרוצים תואר ולא אכפת להם במה.. זה כמו כרטיס כניסה לעולם האמיתי... אני מכיר אנשים שלא עובדים במקצוע שהם למדו אבל כן עזר להם להגיע לעבודה טובה בגלל תואר. דוגמא מאוד קרובה, אמא שלי מהנדסת, היא לא עבדה בזה שנים, התקדמה בחברה שהיא עובדת בא שנים בלי קשר לתואר, היום היא עובדת בתחום באותו חברה אבל הגיעה לזה לגמרי "מסביב" התקדמה 20 שנה בעבודה לא קשורה (שהיא אהבה) ובדלת האחורית הגיעה לתפקיד הזה. אי אפשר לדעת לאן החיים יקחו אותך... למקצוע בתחום, בתחום נושק, בנישה שונה אבל קרובה... שנה ג? כדאי לסיים את התואר גם אם את לא רוצה לעסוק בזה (לא הייתי אומר את זה לשנה א)

למעלה