תכנון שבועי

תכנון שבועי

אז מוצש הגיע ואיתו גם התכנון השבועי שלנו. אז יאלה אני אתחיל ראשון-מבחן בתנך וסיור למוזיאון ארצות המקרא שני-בית ספר ושיעור נהיגה שלישי-בית ספר וללמוד למבחן בספרות רביעי-מבחחן בספרות ואחותי חוזרת אחרי שלושה חודישם מארהב חמישי-אומנות שישי-לבקר במדא ולהשלים שעות שינה שבת-אולי משמרת נירא כבר ולישון אולי יש סחיטה של היין השני שיהיה לכולנ ו שבוע נהדר ורגוע 9 יאלה שתףפו שלא יהיה פה יבש לחלוטין החורף כבר פה
(היה אמור להיות קרמבו אבל תפוז לא שמע על זה שכבר חורף :( )

asaf105

New member
עוד שבוע....../images/Emo10.gif

ראשון- יום פשוט אבסורד, למדתי כולה 4 שעות אבל סיימתי ברבע ל5, היה לי אנגלית ואז חלון ואז שעתיים ספרות שהתבטלו ואז חלון ואז 3 שעות כימיה מעבדה שעשינו ניסוי די נחמד
שני- מתחיל ב10!!!!!!! יש ביטול בספורט! מזל טוב!! אז אני לומד מחר רק ספרות ומתמטיקה
ומתוכנן לי מחר גם שיעור נהיגה שלישי- בצפר עד 1 וחצי רביעי- בצפר עד 5 וחצי חמישי- מבחן באזרחות
ושיעור נהיגה שישי- בצפר

noam270

New member
וואי זה פשוט עצוב ../images/Emo6.gif

מקריאה של התגובות לשרשור, אנחנו בערך חיים בבית ספר!

asaf105

New member
אני עוד נחשב שלומד מוקדם

יש כאלה שלומדים עד 6 וחצי בבצפר ומי שעוד לומד לפסיכומטרי אז בימי שני וחמישי יש לו קורס מ5 עד 10 ככה שעדיף כבר לישון בבצפר

שמיניסטים בכל זאת

יחסית לבתי ספר שאני מכירה אני כאילו נחשבת לא מאלה שחיים בבית ספר (בתי ספר שמתחילים ב7 8 ומסימים 6 7 ) ובכל זאת עיקר הזמן זה בית ספר. חוץ מזה שלשבת לכתוב עבודות או שיעורים או סתם לראות טלויזיה עם יש זמן לא נכנס לתכנון שלך של השבוע כי זה לא דברים קבועים

noam270

New member
עוד שבוע! ../images/Emo10.gif ../images/Emo6.gif

ראשון- הייתי בבית רבע שעה רק כדי לאכול ולהחליף חולצה. זאת אומרת, בית ספר-בית רבע שעה-נתניה עם אמא והאח לרופא. שני-בית ספר עד שש ואח"כ?.. תלוי כמה משעמם יהיה בביו.
שלישי- בית ספר, אח"כ עבודה... אח"כ חוג יוגה (אדיייייייייייייייר!)... בית ולישון! רביעי- כרגע רק בית ספר!!! חמישי- בית ספר+ אח"כ אצל חברה לעבוד על ההדרכות לפולין

noam270

New member
כן! שטות כזאת שהפילו עלינו..

אנחנו צריכות לעשות כמו הרצאה כזו של עשר דקות על נושא שקשור לשואה... סתם מציק כזה

Chen Shesek

New member
השבוע הזה רק הולך ומשתפר מרגע לרגע!

סתם, לא. ראשון- יום דוחה. נודע לי על מבחן קרוב במתמטיקה שני- יום שלא נגמר בבית ספר ונודע לי על מבחן קרוב בהיסטוריה כוסעמקקקק שלישי- שיעור נהיגה, שיעור נגינה, להתכונן למתמטיקה, להתכונן להיסטוריה רביעי- עוד שיעור נהיגה, בית ספר, חרישה למתמטיקה, חרישה להיסטוריה חמישי- ישיבת מועצת תלמידים ויום שלא נגמר בבית ספררר כולל מבחן בהיסטוריה שישי- יום יפהההה!!!11 מסיימת מוקדם ולידיד טוב משתחרר המלווה אז משתוללים שבת- לישון ולהתכונן למתמטיקה...

Xx Reut xX

New member
שבוע לחגים!!!!

איזה אושר! החופש המטורף של כיפור וסוכות ביחד הולך להיות גדוללל!!!(יומולדת
) ואחריו פולין.. די זה הגיע מהר מידי קיצור, אני עייפה

איך הייתי חוזרת בשמחה לתקופה שלפני

פולין. זה אחת החוויות המדהימות ביותר שהיו לי,וזה עובר מהר בטירוף.נצלי כל רגע שם,כי באמת שתתגעגעי לזה אחר כך

למעלה