תכנון שבועי!!

תכנון שבועי!!

תכננו את השבוע D: יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע טוב! ~בלי שום קשר: אריאל תהני באילת
~

תכנון

יום ראשון - גמדים. סתם, שומדבר. חוץ מזה שאריאל נוסעת
יום שני - להחליף מים לדאגי יום שלישי - יוצא האלבום של קארטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מיליוןמאהאחתעשרהאלףמאהואחתעשרה@#$@%$%&%*(&*)(^%*&#%$@!#^ יום רביעי - יש מפגש 30סטמ, אולי אני אלך. יום חמישי - אולי לקנות ספרים לבצפר מה שעוד צריך יום שישי - נמנמ שומדבר יום שבת - ^

I R i T 94

New member
איזה מהאלבומים? P: ../images/Emo217.gif

הוא גילה לך בסוף מה השם משפחה של עצמו? XD

../images/Emo191.gif מתכננת =]

יום ראשון - מחשב, אוכל, טלוויזיה וסטים של כושר=] יום שני - עם שריגים בב"ש, ריצה. יום שלישי - סבתא כאן=] מחשב, אוכל, טלוויזיה וסטים של כושר יום רביעי - מחשב, אוכל, טלוויזיה וריצה יום חמישי - אורחים, מחשב, אוכל, טלוויזיה וסטים של כושר יום שישי - מחשב, אוכל, טלוויזיה וסטים של כושר יום שבת - מחשב, אוכל, טלוויזיה, לנסוע לחברים וריצה :) שבוע מגוון הא? :) שבוע טוב לכולם!

../images/Emo15.gifאיימ סו לוסטט!#@

יום ראשון - כלום יום שני - לנסוע לנהריה יומולדת לסבוני D: יום שלישי - בנהריה יום רביעי - בהריה יום חמישי - כנאה חוזרים ואולי אני נוסעת לתל אביב ען טל ועידו
יום שישי - כלום יום שבת - כלום שבוע טוב! גם לך
מתי אריאל נוסעת?

mafakit

New member
../images/Emo5.gifלשכב כל היום ומיטה ולבדוק חום|אלפקה|../images/Emo218.gif

סתם..
יום ראשון - לקום לבדוק חום.אם יש לקחת כדור ולחכות אם לא.. סבבה
בשעה 6 שיעור מתמטיקה ואחרי זה לצאת עם חברים.. יום שני - לקום לבדוק חום.אם יש לקחת כדור ולחכות אם לא..סבבה
ואז בהמשך היום להתאמן על הגיטרה ועל הסולו שאני צריכה להמציא.. ><' יום שלישי - לקום ולבדוק חום והכל!!!! להיות במחשב.. לראות טלויזיה.. גיטרה.. שיעורים במתמטיקה.. יום רביעי - כנ"ל יום חמישי - כנ"ל יום שישי - שיעור גיטרה ב9 וחצי בבוקר ומייד אחריו בייביסיטר ואז לעשות מה שעשיתי בפעמים הקודמות.. יום שבת - לנוח.. באחד הימים אני צריכה לברר מימזמין כרטיסים לעדי אשכנזי.. ולסוע לקנות ג'ינסים..

../images/Emo15.gifוואי נכון@#% את חולה../images/Emo7.gif

תרגישי טוב אישתי
ואומריטם לנסוע@ לא לסוע ^^"

תכנון שבועי../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

דרור תרגישי טוב [אהמ סרט אהמ].
יום ראשון - המ,יש לי בית לבד,אז אני מניח שאני אהיה במחשב. יום שני - נראה לי שכלום,נמצא משהו. יום שלישי - כלום. יום רביעי - עזריאלי עם חברים
יום חמישי - כלום יום שישי - כלום יום שבת - כלום

אני שונאת תכנונים לעזאזל ;[ ../images/Emo219.gif

מאיפה אני יודעת מה אני אעשה השבוע.

יאפיאפ

יום ראשון - לא יודעת
יום שני - עבודה יום שלישי - לא יודעת
יום רביעי - לא יודעת
יום חמישי - לא יודעת
יום שישי - בת מצווה לאחות של חברה שלי, הולך להיות בן זונה
יום שבת - לא יודעת
שבוע עמוס יש לי. אני לא יודעת מאיפה להתחיל!

../images/Emo222.gifמתכננת.

יום ראשון - כלום+ש.ב יום שני - כלום+ש.ב יום שלישי - כלום יום רביעי - כנ"ל יום חמישי - כנ"ל יום שישי - חברה שלי עושה מסיבת פיג'מות, כנראה שאני אבוא
יום שבת - כלום.

לה

יום ראשון - עבודה יום שני - עבודה יום שלישי - עבודה יום רביעי - עבודה יום חמישי - עבודה יום שישי - עבודה יום שבת - פגישה בערב

מתכננת בלי נדר בעז"ה :)

יום ראשון - קניון,ויושנת אצל הישנוף שלי :) יום שני - אולי ים יום שלישי - רופאת שינים,ובערב סרט ואצל ישנה אצל בת דודה בהוד השרון יום רביעי - אצל בת דודה יום חמישי - לא מתכונן עדיין משו יום שישי - לצאת עם החבר'ה בעז"ה יום שבת - הופעה של שחר חסון בעז"ה. אריאל תהני !:)

למעלה