תכנון שבועי.

צ ש ט ש

New member
תכנון שבועי.

תכננו את השבוע!! יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שבוע טוב

shaharrr53

New member
Give It Away Give It Away Give It Away Now.

יום ראשון-לישון D: יום שני-לישון יום שלישי-לישון P: יום רביעי-ללכת כבר לחנות כלי נגינה
יום חמישי-לישון יום שישי-לישון%#$ יום שבת-לישון?
שבוע טוב-גם לך

צ ש ט ש

New member
stay up all night and sleep all day.

לא יאומן כמה אני מתחברת לשורה הזאת בזמן האחרון. (קארטל רולז
) יום ראשון- ראיתי הרגע רקוויאם לחלום. גאד זה הסרט הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!11111111אחדאחדאחד יום שני- שומדבר יום שלישי- שומדבר יום רביעי- יווו יאנושקה חוזרת! יום חמישי- שומדבר יום שישי- שומדבר יום שבת- שומדבר LL שכמותי
ממ אני גם צריכה לראות הארי פוטר ואממ שרק 3.

fireyes

New member
גם אני ראיתי את הסרט !!111

וואי הוא ממש ממש ממש יפההה!! התעמקתי יותר בשוטים ובזוויות ויש שם דברים פשוט מדהימים... איזה צלם טוב!!/צלמת טובה:):)

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifיום ראשון גמדים

יום ראשון-ספונטנית,אין לי כלום
יום שני-הולכת לידיד,הולכת להוציא כרטיס עובד ואח"כ ראיון עבודה,ד' חוזרתתת בע"ה
(וכל זה ואני צמה...) יום שלישי-המשך הצום וזהו בינתיים(ספונטנית) יום רביעי-הו,רביעי.בע"ה פגישה עם שריתוש'
ומן הסתם...אלטנוילנד המסריחה יום חמישי-יום חמישי,יאי יום שישי-בטח יוצאים או משהו,יאיי,ד' תהיה פה!!@#!# יום שבת-בריכה

I R i T 94

New member
הממ.. D: ../images/Emo217.gif

יום ראשון- רופא א.א.ג סוף לכאבי הגרוןXD יום שני- קיריון עם בל ושיאה, ואז נראה ה"פ5 D: יום שלישי- בריכה עם חברות <: יום רביעי- שומדבר יום חמישי-שומדבר יום שישי-באלי פגישה או משהו יום שבת-שומדבר

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

יום ראשון- הופעה! והוו~ יום שני- לישון. יום שלישי- לישון. יום רביעי- לישון. יום חמישי- לישון. יום שישי- לישון. יום שבת- לישון. אחלה שבועD:

MushrooMush

New member
for what it's worth

כננו את השבוע!! יום ראשון-אממ עד עכשיו עבדתי... אמ.. אני רוצה ללכת להתחיל לצייר לחבר של אחי על הקיר ניראה אם יהיה לי כוח ..... יום שני-לעבוד יום שלישי-לעבוד ולחשוב מה לעשות כי עכשיו אני לא מתכננת זה תישעה באב XD יום רביעי-לעבוד יום חמישי-לעבוד יום שישי-לא לעבוד יום שבת-לישון

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif

יום ראשון- יומולדת למיתר :] יום שני- כנראה שאני אלך שוב לקייצת (אהמיעראהמ) יום שלישי- הולכת לרוני
יום רביעי- הארי פוטר :/ יום חמישי- לישון יום שישי- לישון יום שבת- לארוז דברים למחנה

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif חזרתייייי, היה כיף!

יום ראשון- הייתי בקריות ואני הולכת לקרקס מרחף בערב. יום שני- ממ, בייביסיטר? לא יודעת, אולי אני אצא.. יום שלישי- להסתפר. ולצאת. יום רביעי- המ לא יודעת. XD יום חמישי- מתמטיקה. ולא יודעת לא מתכננת. יום שישי- נראה כבר. יום שבת- ^

MEMEMEME

יום ראשון-היום סתם משתעממת בבית:} יום שני-מחר קוסמטיקאית, קצת קניות וסידור מזוודות יום שלישי-סידור מזוודות וב1-2 בלילה יציאה לנמל התעופהD: (טיסה לאיטליה ושוויץ) יום רביעי-אני באיטליה נהנהנ יום חמישי-"" יום שישי-"" יום שבת-""

דנטל

New member
תכנון

יום ראשון- מסיימת לעבוד, גולשת קצת, מכינה כביסה לקחת לאמא שלי, הולכת אל אמא שלי, אוכלת בכמויות, גולשת איתה קצת, חוזרת הביתה עם כביסה נקיה, גולשת, הולכת לישון. יום שני- הולכת לעבודה, מסיימת לעבוד, ביום רגיל הולכת למסיבה, אבל הפעם זה 9 באב אני חושבת, אז באה הביתה וכותבת פוסט. יום שלישי- הולכת לרופא, הולכת לעבודה, מסיימת לעבוד, לא יודעת מה בהמשך. יום רביעי-הולכת לעבודה, מסיימת לעבוד. לא יודעת מה בהמשך. יום חמישי- הולכת לעבודה, מסיימת לעבוד. לא יודעת מה בהמשך. יום שישי- הולכת לעבודה, מסיימת לעבוד, הולכת הביתה, הולכת אל אמא שלי ונשארת שם לישון. יום שבת- קמה ממש יותר מדי מוקדם בשבילי ונוסעת לחיפה לבר מצוה. חוזרת לתל אביב, הולכת למסיבה עם הופעה של איציק שמלי.

sAp14

New member
take a look at my girlfrend../images/Emo23.gif

יום ראשון-רופא בהרצליה יום שני-שיעור רכיבה על הבוקר ואז ב12 בארנה ואח"כ בים עם החבר'ה מהמדצי"ם ובערב לילה לבן(עושים שטויות בקיבוץ) יום שלישי-שיעור על הבוקר ואולי סרט בערב יום רביעי-עבודה במכבסה יום חמישי-עבודה במכבסה יום שישי-אולי תל מונד..או עבודה במכבסה יום שבת-לישוןןן ואולי לים שבוע טוב

תכנון שבועי

יום ראשון- עבר, אבל בכל זאת. קייצת-> משם לרוץ לבריכה-> לחזור-> לאכולהתקלח-> סנטר-> להתקלח-> לישון יום שני- קייצת- יום קצף וקצפת!! יום שלישי- קייצת->פעילות בוגרת יום רביעי- יום קולנוע-> אחה"צ הקרנת סרט-> טקס ז'יניקים יום חמישי- יום קיבוץ -> הבוגרת ישנה בקן יום שישי- ערב אוסקר- סוף קייצת! יום שבת- יום ה3 שנים לסבתא שלי. וזהו בערך. חיים רוויים נוע"ל. מחר כל החניכים חוזרים מהמחנות. הבלאגן חוזר. אעאאאאאאאאא

למעלה