תכנון שבועי,sombody?

תכנון שבועי,sombody?../images/Emo3.gif

שבוע אחרון לפני החופש
. ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- סופ"ש- לכו על זה.

מחר משכורתתתתת../images/Emo99.gif

בעצם,טכנית כבר היום!
|שופינג
| ראשון-בי"ס,שעור גיטרה,שופינג 10 לחודש,אולי אספיק להגיע לערב מונולוגים שחברים שלי מופיעים בו. שני-בי"ס,ללמוד לספרות מועד ב',חיייייבת ללכת לערב מונולוגים אם לא אהיה בראשון. שלישי-בי"ס,עבודה. רביעי-בי"ס מבחן,עבודה. חמישי-עבודה מ1 עד 9. שישי-חופש. בטח ניסע לת"א לבזבז לאלתר את כל מה שנשאר מהמשכורת מיום ראשון
שבת-עבודה מ1 עד 9

HeNoOsH

New member
חחח בדיוק הייתה לי ולחברה שלי שיחה

רצינית ביותר על השילוט של צ'יינה טאון בקניון ה-צ' נראית כמו ג' וחברה שלי הגיעה למסקנה שכל האותיות מורכבות בעצם מהמקלות האלה שאוכלים איתם כן כן שיחה מאוד מרתקת...

nemo the great

New member
אליק.. צ'ינה?? ../images/Emo66.gif

ורגע את עושה משלוחים?... חחח כי תמיד מד"א מזמינים ממכם..

את אלו שבאזור השרון כן...

אבל אני לא שליחה או משהו,רק מכינה אותם...לצערי]:

eynav br

New member
שבוע "ממש" מעניין

ראשון-כמו שבת פה שני-כמו ראשון חחח סתם...ספינינג בערב ובבוקר אולי אצע לחפש בגדים
שלישי-בבית אולי בערב חדר כושר רביעי-בית ובערב ספינינג:) חמישי-כלום סופ"ש-בשישי ספינינג וניראה לי גם בשבת כי זה שיעור אחרון לפני החופש של הכריסמס והנסיעה שלי לארץ.. באחד הימים אני אלך עם המזכירה של אבא שלי לקנות מתנות לילדים של העובדים במפעל למסיבת כריסמס/סוף שנה. וזהו בעיקרון

HeNoOsH

New member
אמממ שבוע משעמם...

יום ראשון-כלום יום שני- כלום יום שלישי- כלום יום רביעי- מבחן בתנ"ך יום חמישי- מבחן בתעבורה (?) יום שישי- אולי בשישי יהיה מבחן בתעבורה (?) אמממ בערב יוצאת.. יום שבת- לישוןןן, בערב לצאת...מתחילים את החופש =] אוהווו יצאתי ממש עסוקה פה.. שבוע טוב =)

איחרתי תהסעה): (ממש מסכנה..)

ראשון-איחרתי תהסעה.. אסע באוטובוס. מבחן. שני- אני מניחה שאסע לקנות מגפיים, אהבת חיי הגיעה לארץ
שלישי-ללמוד למבחן רביעי-מבחן חמישי-אצל אמא כנראה סופ"ש-אלוהים גדול.

פימקי

New member
:(!

שומדבר עד שאני אבריא - פשוט בבית ולשתות תה עד שאני אחנק. אוף מי יכול להיות חולה כ"כ הרבההה זמןןן. הולך להיות שבוע קשה ://

למעלה