תכנון שבועי!!

Torn Up Letters

New member
תכנון שבועי!! ../images/Emo178.gif

כי סעמק יש לי מלא מה לעשות השבוע ובלאגן וזיבי. כתבו פה את התכניות להשבוע. :] היום [מה שנשאר ממנו] - לסיים את הספר באנגלית ואולי שיעורים במתמטיקה. שני - בי"ס ואז מאיה באה אליי [כן, מאיה? חח] ואז לעשות בוק ריפורט לפני שהמורה לאנגלית תירה לי בראש ואני אדמם מלא וחבל. שלישי - אחרי בי"ס עד 4 בייביסיטר, לחזור הביתה ולשלוח את המסמך להזמנה מהאינטרנט,, מרבע ל6 עד רבע ל7 עוד בייביסיטר ואח"כ למוחה כנראה. רביעי - שיעורים באיזה מלא מקצועות, לראות מה צריך לעשות בעבודה בהיסטוריה, ונראה איך נזרום משם. חמישי-שישי-שבת - סופ"ש עזבו אותי. נראה כמה יפציצו בבי"ס וכמה אני ארצה למות מזה. :] בטח אני אזכר בעוד מלא אז צפו למלא תגובות של עצמי להודעה הזאת.

LadyFlame123

New member
לא מתכננת מראש לרוב../images/Emo3.gif

היום אממ אולי שיעורים בביו (על מי אני עובדת
). קראו לי עכשיו לצאת, אבל יש בעיות עם ההורים,רוב הסיכויים שאני אשאר בבית. שני מד"בים בערב. כל השאר חופשי שכזה. אנחנו ילדים ספונטנים...

dcohn

New member
its too late apologiiiiizeeeeeeeeeeeee

היום ש"ב [שבטח לא הולכים להעשות
], לראות עוד פרק באבודים שבמחשב, ואולי את הפרק שהקלטתי של היום, להתאמן בגיטרה לשיעור של מחר! מחר שיעור גיטרה! אז להגיע הביתה בזמן=\ ולקוות שהוא לא ישים לב שלא ממש התאמנתי
רביעי שיעוריקוד [הו יהה!] ואולי פלאפל אציר
כל שאר השבוע להבריא! הא אולי בשישי לישון אצל חברה, ובשבת משפחה או משהו

FartherAway

New member
אין לי מושג. ../images/Emo7.gif

מחר בצפר, יום נוראי. לפחות יש הילה!
אחרי זה הולך אל יעל, עושים פרוג'קט (חהחהחה לא.) ואז הולכים לביליארד ליומולדת של ירדן! בשלישי צריך להגיש את העבודות המחורבנות באנגלית.
רביעי יש שיעור גיטרה, נראה כבר. מעבר לזה, נחיה ונראה.

giraffeeeee

New member
"היא אמרה תמצא מוצא"

היום - נשאר לישון? מחר - ביצפר, ישיבת צוות (בנות) בקומונה ואולי בוביז
שלישי - ביצפר, שבט רביעי - ביצפר חמישי - ביצפר, הכנה לפולין שישי - ביצפר, שבט, בוביז?

נה

היום היה ביתספר, אחרי זה שיעורים, הלכנו לקנות חולצות לאחותי וטלוויזיה. מחר ביתספר, מאה אחוז שיעורים, ולא חושבת שעוד משהו. שלישי ביתספר, והיינו אמורים ללכת בערב לבאולינג אבל הכל התבלגן לנו ובסוף ביטלנו הכל עד להודעה חדשה
רביעי שומדבר מיוחד חוץ מביתספר, וגם בחמישי. אין לי חיים ממש מעניינים

רעיון טוב

היום - לישון כמה שיותר מוקדם. יום שני - מבחן הדגמה לקראת הצו הראשון. לסיים עבודה באזרחות, דו"ח מעבדה בביולוגיה ואת קאטרינה. יום שלישי - לסיים ש.ב במתמטיקה ולהתכונן לבוחן. יום רביעי - בבוקר תיאוריה, אח"כ חווה ואח"כ אולי התרמה [תלוי בגשם]. יום חמישי - בוחן בספרות. יום שישי - בוחן במתמטיקה ולהתכונן למבחן בלשון. לא ממש מעניין.

Torn Up Letters

New member
נו בטח, תוספות.

שני - בערב גם סנוקר לכבוד היומולדת של תורן.
חמישי - ב7 בערב שיעור פרטי, מה שאומר שבצהריים צריך לעשות את השיעורים שהיא נתנה. שישי-שבת - לעבוד על הציור באומנות. יהיה עוד, בדוק.

Torn Up Letters

New member
נמנמ.

מסתבר שהשיעור הפרטי מחר, מה שאומר שאני כנראה לא אפגוש את מוחה. אולי אחרי השיעור אבל אני עלולה להיות עייפה מדי. נראה כבר. ואין לי מתי להכין את השיעורים. זין.

טנהנהנה../images/Emo110.gif

היום: בציפר מ10 עד 4 וחצי. וכלום חח יום שני:בציפר מ8 עד 4 וחצי, שיעור נהיגה ב7, ב8 אולי ישבצ. יום שלישי:בציפר מ8 עד 3 ורבע, יומפעילות ונגמר היום.. יום רביעי: שיעור נהיגה ב9, בציפר מ10 עד 4 וחצי, ישיבת צוות הדרכה ב4, אולי אח"כ ישבצ. יום חמישי:בציפר מ8 עד 1 וחצי, ישבצ אחה"צ מתישו. יום שישי:בציפר משעת 0!! עד רבע ל1, פעולת צופיות משמע ישבצ
, בטח לצאת בערב לאנשו אם לא יהיה קר.. יום שבת:לישון, בטח פעולת שכבה.. באמצע יש גם להכין שיעורים, ולקנות פלאפון חדשש!!
בטח גם יתבטלו חצי ישבצים וכאלה

B a m b o o k

New member
שבוע שבוע שבוע

ראשון- אממ בצפר. שיעורים במתמטיקה. הצלחתי כמה תרגילים שבחיים לא חשבתי שאני אצליח)*&^%$#$()*&^%$
שני-בצפר, בערב הופעה של גבע אלון
שלישי- בצפר, יומולדת לשילתי
בטח נעשה לה יומולדת או משו רביעי- בצפר, כנס של מכבי עם כל המתנדבים שלהם חמישי- בצפר, לאדעת מה עוד שישי- בצפר, רואים את גלעדי
רמב"ם בערב אם לא יהיה קר וגשום
שבת- לישוןשון

תמיר1991

New member
יאללה, תכנון שבועי:

יום שני - בצפר, להתחיל סופסוף את העבודת גמר, ש.ב. בערבית.
יום שלישי - בצפר, כמה סידורים באו"פ.
ימים רביעי-חמישי - בצפר, כנראה מודיעין באופק
, אם לא יבטלו. רוצים לבטל
אם לא, אז באחד משני הימים האלה, לעשות משקפיים! אם כן, אז בשישי לעשות משקפיים. טוב נו, לא שבוע עמוס במיוחד. אמור להיות נחמד

noname202

New member
אין הרבה תכנונים, אבל בא לי

מלא זמן לא עשיתי.. שני - בי"ס, לכתוב פעולה. אולי לעשות משהו אחרה"צ בשביל לא להירקב בבית משעמום שלישי - בי"ס, פעולה, ישיבת שכב"ג, פעולת שכבה רביעי חמישי- בי"ס, שומדבר נוסף בתכנון. שיעורים באסלאם כי הופצצתי ;[ או ישב"צ שישי - צופים, התנחלות בסמינר פתי"ק, אולי יציאה לאנשהו... שבת - סמינר פתי"ק :p המשך התנחלות הסוף. אחחחח כמה שגרה

חצילע

New member
לשלוח מסמך להזמנה מהאינטרנט, מה הכוונה?

אני צריכה להביא לך ת'כסף, אבל עוד לא פתחתי חשבוןןןןןןןןןן ארררררררגגגגג. פשוט כי הסניף ברעות פותח בשעות מוזרות אש. וואי, זה השבוע הכי עמוס בחיים. ראשון - לא היה כלום האמת. אבל סיימתי ב4, וזין. היה יומולדת לתומר. שני - תל השומר. צריך לקחת בול בשביל הרישום פלילי. הבוסית מהעבודה צריכה את זה. [אין לי עבר פלילי או משהו, פשוט זה מסמך שמראה שאין לך D:] שלישי - רופא שיניים בחמש וחצי. ללמוד לבוחן במד"ח. רביעי - תור לרופא ב8 בבוקר, יש מצב שנפתח אחרי זה חשבון בנק. או ביום חמישי. יש בוחן במדעי החברה. צריך לשלם כסף לדודי. חמישי - יש תור לסקיצה של הקעקוע ב7. שישי - מסיימים ביצפר ב12 ואחרי זה עבודה עד 8 בערב. אין לי כוח, וואי. שבת - עבודה מ8 בבוקר.

P i x i e s

New member
תכנ"ש לפנים ../images/Emo9.gif

ראשון- בי"ס, חזרתי הביתה עם מיגרנה אז הלכתי לישון. אח"כ עבדתי על השידור (עדיין עובדת) וגיליתי שמישהי שמתראיינת אצלי מחר היא בת של חברה של אמא ושהיא שמעה עליי מלא
שני- בי"ס, השידור!! אני בלחץ כי הוא די על הפנים נראה לי.
אח"כ שיעור פרטי באנגלית סתם כי משעמם לי בחיים. שלישי- בי"ס, בטח כבר יהיה ש"ב אז בתקווה שיהיה לי כוח לעשות. להתקשר לג'ובלון, להיפגש עם דן לראות הפמליה. רביעי- בי"ס, נראה לי שאמור להיות לי שיעור במשהו
גיטרה אני מניחה... חמישי- בי"ס, שיעור מתמטיקה. (זאת סתם טיוטה מן הסתם)

danieli rose

New member
אה..חוסר תוכניות לגמרי..חוץ ממחר

הולכת לתלמה ילין לראות הצגה שחברה שלי משחקת בה ואז הולכים לספגטים או משהו.. ובחמישי יד ושם עם הבצפר..כל השאר לגמרי לא מתוכנן.

NoFaRi1

New member
סוף סוף1!!

שני- מבחן על הvocab או על הספר, נראה מה הוא יעשה קודם. ובוחן בביו ;[ שלישי- המבחן שלא היה ביום שני. רביעי- הוא עולה על המטוס%@ P: חמישי- השמן שלי פה :] שישי- דיסניוורלד :]

למעלה