תכנון שבועי

IdoMaccabi

New member
תכנון שבועי ../images/Emo11.gif

אז לקחתי על עצמי לפתוח את הפינה הזאת כל שבוע... ד"א, לסמיילי אין שום משמעות נראית לעין דברים שיש לכולנו: 5 ימי לימודים ושישבת יום כיפור אז, מה אתם מתכננים לעשות השבוע? אני יום שני- בערב משחק של מכבי, חשוב! יום שלישי- משחק של הפועל בליגת האלופות, לקוות שיפסידו(אם יש פה אוהדי הפועל, אל תקחו את זה קשה, אני פשוט לא יכול לאהוד קבוצה שלקחה לנו אליפות) שישבת- יום כיפור, עוד לא החלטתי סופית, אבל כנראה אני אצום

supercoconut

New member
אז אנוכי D<

ראשון - חמישי : לימודים XD שישי שבת : מנוחה XD אה ובשני לחזור באיזה שבע וחצי הביתה ולפתוח שרשור דובב את התמונה! 3: [....רק אני או שאין לי חיים? XD]

noam270

New member
אוקיי אז:../images/Emo9.gif

ראשון - בביצפר עד שש, ככה שאני לא יודעת איזה דברים אני אוכל לעשות חוץ מזה. שני - ביצפר, ואז לעשות משהו מועיל עם הזמן, דולב, בא לך שאני אבוא אלייך?
שלישי - ביצפר וכנראה אח"כ רמת גן, ואז אני חוזרת בערך בתשע הביתה, אז לא נשאר הרבה זמן לעשות בו משהו חשוב
רביעי - ביצפר ולאאאאאאא נשארים לביולוגיה באופן חד פעמי!
אז בבית מוקדם, בארבע ולא בשש וחצי
חמישי - ביצפר, ואז עבודה שעתיים שישי - כיפור וזה... שבת - כנ"ל. בטח אני אצליח לקרוא איזה ספר או שניים. אולי סופסוף אני אסיים את הספר באנגלית שיש לי (אחד מתוך 5 שמחכים על המדף) אבל בעצם אולי לא. אני מחכה שיצא הספר הנוסף שבא אחריו ואז לסיים כי זה מבאס לסיים ספר ואז לחכות לבא אחריו בסדרה... שיהיה סבבה של שבוע:D

../images/Emo178.gifקקי של שבוע

ראשון: לחזור הביתה, למות קצת, להכין עוגה ליום הולדת של חברה שלי, למות עוד קצת שני: לחרוש על מתמטיקה. וקצת כימיה. שלישי. לחרוש על מתמטיקה. לחרוש על מתמטיקה. לחרוש על מתמטיקה. כבר הזכרתי מתמטיקה? רביעי. לחזור הביתה ולרקוד מאושר שאני לא צריכה לפחד מהמבחן המזדיין במתמטיקה יותר. לישון. D: חמישי. לשמוח שאני יוצאת לחופש של שבועיים? (; שישבת. להוריד מלא סרטים/ללכת להתנחל אצל מישהו. מה שבא סבבה.

noam270

New member
אוהו, המתמטיקה שולטת אצלך בלו"ז../images/Emo6.gif

בהצלחה!

רק שיעבור מהר

ראשון-היה לימודים,שיעורים באנגלית ותנך.אירובי ולהפגש עם נעמי. שני-לימודים,ללכת להתחסן לארגנטינה ובטח שיעורים. שלישי-בית ספר רביעי-בית ספר חמישי-בית ספר ואומנות*אושר,אושר* שישי-ךסדר את הבית כנסת,משמרת(אולי)ולצאת עם חברים בלילה שבת-לישון,חברים ושטוויות,אולי לארוז קצת

asaf105

New member
שבוע חרא

יום ראשון(עכשיו)- טוב, אז שרדתי מ7 וחצי בבוקר עד 3 וחצי בלי למות באיזה שיעור, הלכתי הביתה ברגל את הדרך הנוראית הזאת, כי מה לעשות שאגד חרא של חברה, שמביאה אוטובוס רק פעם בשעה ואני כבר גמור כולי!!! ואני עוד צריך לעשות שיעורים, למי לעזאזל יש כוח רק אני בא הביתה ולא רוצה בכלל לחשוב על לימודים, נשבע לכם, הבצפר הזה פשוט רוצה בכוח להתעלל בנו!!! מחר יום קל לפחות, עד 1 וחצי יום שלישי אני אשתדל לא למות, וב3 שעות חלון לפחות אני אלך הביתה לאכול צהריים וביום רביעי אני אשתדל מאוד לא להיקבר תחת האדמה, כי באמת, מ7 וחצי בבוקר עד 4 לשבת על התחת וללמוד זה משהו לא אנושי, שלא לדבר שבכלל ההפסקות אצלנו או שהן ממש ממש קצרות או שבכלל אין אמרו שישנו את המערכת בסוכות, אז הלוווווווווווואי שישנו כבר את המערכת הזוועתית העינויית הזאת!!!!!!!

tritone

New member
איך המערכת שלך?

אנחנו לומדים רוב הימים מ7:50 עד 16:10 אבל זה רק 10 שיעורים, די מעייף אבל לא קטסטרופה.

asaf105

New member
המערכת שלי חרא אחד גדול../images/Emo46.gif

יום ראשון מ7 וחצי עד 3 ורבע יום שני מ7 וחצי עד 1:35 יום שלישי מ7 וחצי עד 11, ואז יש לי חלון, ואני חוזר ב1:35 ללמוד עד 4 יום רביעי מ7 וחצי עד 4 ברצף יום חמישי מ7 וחצי עד 2 וחצי יום שישי מ7 וחצי עד רבע ל1 אני גמור רק מלקום כל יום ברבע ל7, אבל איך אפשר לשבת 10 שעות בבצפר, ללמוד כל כך הרבה, מתעייפים, גמורים, רעבים ההפסקות פשוט בזיון, חוץ מההפסקה ב10 שהיא בסה"כ 20 דקות, כל שאר ההפסקות הן רק 5 דקות, ומה כשאנחנו עייפים מתים ורעבים בצהריים, רוצים לאכול משהו, אין זמן לאכול ובכלל יש אצלנו בבצפר קפיטריה, אני לא מבין מה הטעם לשים קפיטריה אם אין בלכל זמן ללכת אליה ולאכול!! כולם קונים שם רק משהו לשתות וזהו, אין פה הגיון בכלל מסקנה, הבצפר רוצה פשוט להרוג אותנו

noam270

New member
אסף היקר שלום../images/Emo163.gif

בא לך להתחלף?
חזרתי הביתה ברבע לשבע (בערב, כן?) ועכשיו אני צריכה להכין שיעורים שקיבלנו היום במתמטיקה ובכל מיני דברים אחרים, וביום הכי קצר שלי (שלישי) אני לא חוזרת הביתה אלא נוסעת לרמת גן, מה שאומר שהכייייייי מוקדם שאני חוזרת הביתה זה בשעה ארבע (במקרה הטוב). אז... החלפות?
טוב נו, נשרוד את השנה הזו איכשהו. יא' עוברים אותה בכל שנה מחדש

asaf105

New member
אני מבין שאתם מסיימים מאוחר

אבל אתם מתחילים ללמוד ב9 כבר הבנתי את המערכת שלך וגם השעות שלכם זה לא רק 45 דקות וגם יש לכם הפסקות רציונאליות נגדיר ככה אצלנו זה בכלל לא שפוי אם אתם מתחילים ב9 לפחות אתם יכולים לישון עד 7 וחצי-8 וביום שישי אתם לא לומדים אצלנו זה פשוט כל יום ככה הסבל הזה, בקויש אפשר לישון גם ככה כל יום אני קם עייף מת, ואין לי מושג כבר מתי ללכת לישון, כי זה כל כך מוקדם

supercoconut

New member
שקר :ם

אתה לא כולל בטענות שלך את זה שהנסיעה זה כחצי שעה. פלוס איחורים של הסעות. תתרגל לשעות שינה XD אני כבר רגילה כ"כ לשש שעות שינה בלילה. ואפילו פחות שבחופשים בהתחלה אין לי מושג איך אני אשן עוד XD אני מתעוררת אחרי חמש שעות וכזה "אה....זה לא הגיוני....
"~חוזרת לישון לעוד שש~ ככה יצא שבחופש הגדול היו לי שלושה זמני שינה שונים ביום D<

tritone

New member
הסעות זה ממש ממש בעיה

תודה לאל שאני גרה חמש דקות הליכה מבי"ס

asaf105

New member
באמת זה בעיה

במיוחד שאגד זאת חברה חרא או שהאוטובוס מאחר או מקדים, או שבכלל לא מגיע או שאין בכלל אוטובוס בזמן שנגמר השיעור, וצריך ללכת ברגל

noam270

New member
הלוואי בתשע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני קמה בשבע כי ההסעות לביצפר אמורות לצאת בשמונה, אז מחכים להם בתחנה, ואז מחכים. ואז נסיעה. ואז שחרית. ואזזזז לומדים.

את יודעת טוב מאוד ש...

שעות זה לא עניין של בעיה אצלנו בבצפר. רק בכיתה י' היו לי יותר שעות מאשר בכיתה ו'

noam270

New member
חחח המספר של השעות זה לא הבעיה../images/Emo6.gif

הבעיה היא השעות מבחינת שעות של 60 דקות.

למעלה