תכנון דירה

מצב
הנושא נעול.

drortm

New member
תכנון דירה

תכנון דירה
שלום אני מתכנן לרכוש מגרש ולבנות בית ברצוני לדעת איך ניתן לברר על תיכנון בשיטת הפאנג שואי האם יש ספר או מאמר המלווה אנשים במהלך הבניה שלהם. דרור

א ו ר 8

New member
יש ספרים מצוינים

תכנון דירה
שלום אני מתכנן לרכוש מגרש ולבנות בית ברצוני לדעת איך ניתן לברר על תיכנון בשיטת הפאנג שואי האם יש ספר או מאמר המלווה אנשים במהלך הבניה שלהם. דרור
יש ספרים מצוינים
כדאי לקרוא קודם , להבין את המושגים ואת אופן תכנון הבית לפי השיטה.ואז להחליט עד כמה באמת רוצים להשתמש בה ואם בכלל... היום כל אדריכל מודע לדרישה הזו וניתן להיעזר ביועץ/ת פאנג שואי שיעבוד בצמוד לאדריכל. כדאי ליידע את האדריכל הנבחר לפני שהוא מתחיל בעבודתו שבכוונתכם להתייעץ עם יועץ/ת פאנג שואי. ואולי אפילו האדריכל עצמו יוכל להפנותכם למישהו מקצועי.... בהצלחה !

פנג שוואי

תכנון דירה
פנג שוואי
לאלה שלא יודעים... זוהי תורה סינית עתיקה שהתקבלה לפני כחמשת אלפים שנים בתקשור[!] וכוללת כל מיני הנחיות לאיך צריך לגור. בגישה הזו יש הנחיות לדילמות תכנוניות שונות, חלקן אוניברסליות, חלקן מעשיות והגיוניות אבל גם אלמנטים מיסטיים. [מפת כוכבים של בני הבית, אסטרולוגיה. מהווה מרכיב מהותי בתורה]. פעם היה לי לקוח שדרש את זה, יצרתי קשר עם מעצבת שלמדה את הנושא והתהליך שהם עברו היה מבחינתי פרוגרמה לכל דבר. יש עשרות רבות של ספרים בנושא, גם בעברית.

Dfengshui

New member
תקשור? ../images/Emo2.gif

פנג שוואי
לאלה שלא יודעים... זוהי תורה סינית עתיקה שהתקבלה לפני כחמשת אלפים שנים בתקשור[!] וכוללת כל מיני הנחיות לאיך צריך לגור. בגישה הזו יש הנחיות לדילמות תכנוניות שונות, חלקן אוניברסליות, חלקן מעשיות והגיוניות אבל גם אלמנטים מיסטיים. [מפת כוכבים של בני הבית, אסטרולוגיה. מהווה מרכיב מהותי בתורה]. פעם היה לי לקוח שדרש את זה, יצרתי קשר עם מעצבת שלמדה את הנושא והתהליך שהם עברו היה מבחינתי פרוגרמה לכל דבר. יש עשרות רבות של ספרים בנושא, גם בעברית.
תקשור?

אני עוסקת בפנג שואי כבר 5 שנים. למדתי אצל אחד מבכירי המאסטרים בתחום ומעולם לא שמעתי על הרעיון הזה של קבלת הפנג שואי בתקשור? איפה שמעת/קראת על זה?

taz907

New member
יש גם פאנג שווי הודי !!!

תכנון דירה
יש גם פאנג שווי הודי !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה