../images/Emo92.gifכמה אפשרויות
כמה נפשות אתם? מה גלאי הילדים? אני יודעת מאנשים שהם מבשלים שבוע מראש או לשלושה ארבעה ימים מראש ומקפיאים ואז כשצריך לאכול מחממים. יש מגוון אפשרויות קלות ומהירות השאלה מה הדברים שאתם אוהבים. במקפיא תמיד אפשר להכניס שניצלים, קציצות,לביבות, פשטידות, עוגות,ירקות מאודים,אפשר להכין רביולי או קרעפלך ולהקפיא,בורקסים. במקרר אפשר לאחסן ליומיים שלושה:פסטות למינהן אפילו רק מורתחת ואת הרוטב לאחסן בקערה בנפרד וכל פעם שאוכלים לחמם קצת רוטב וקצת פסטה,צלי בשר,פתיתים או כל מה שאתם אוהבים. אני קצת עצלנית אז קונה ואצלי במקפיא מידי פעם קונה מזון שרק צריך לחמם, רביולי קפוא ורוטב קפוא, שניצלים של מאמא עוף,קציצות שלהם, חזה עוף שלהם שיצא חדש במגוון רטבים, קציצות טבעול או סוגי בשר למינהן כמו קבב והמבורגר שאני לא מטגנת אלא מכניסה לתנור בתבנית. במקרר:מעדנים, גבינות רכות +צהובה, ממרחים,רטבים לסלט. לגבי ירקות:ישנן חבילות שאפשר לקנות של ירקות חתוכים כמו חסה עם גזר או יום לפני את יכולה לחתוך ירקות לילדים לארוחת צהריים ולא לערבב עם רוטב. אפשרות נוספת להכין מרק לכמה ימים מראש ולהניח במקרר. להכין כמה סוגי סלטים לכמה ימים מראש ולאחסן במקרר. המלצה לתפריט: לארוחת בוקר:דגנים/סלט/ביצים/טוסטים/כריכים למינהם עם גבינה או ממרח שוקולד או אבוקדו או כל מה שמתחשק, אפשר להוסיף בקבוק מיץ תפוזים סחוט של פריגת מידי פעם או בקבוק שוקו לילדים או לקנות שוקולית. לארוחת צהרים:סלט/ מנת בשרית/ פחמימות לדוגמא:פסטה ושניצל וסלט לארוחת ערב: פשטידות/סלטים/ביצים/גבינות/מרק/טונה/דגים/פנקייק/בלינצ'ס. נתתי לך כאן מבחר הצעות שתוכלי לבחור מתוכן. אפשרות נוספת אם לא בא לך לבשל כמה ימים מראש זה לבשל יום לפני ולהניח במקרר.