תכנה לבניית מפות

melindo

New member
תכנה לבניית מפות

מישהו מכיר תוכנה כמו שצריך עם לציירת מפות עם גרפיקה קצת יותר טובה משל דוס למחשב להורדה?

זה תמיד קורה לי.. (תוכן ממשי בסוף)

אני מוריד תוכנה חדשה ומתחיל לשחק איתה (לומד עד שהיא קורסת).. ואז אני אומר לעצמי.. נו טוב ננסה לבנות כאן את ה (הכנס פרויקט אחרון כאן) שרציתי (אחוזה במקרה הזה).. טוב סיימנו עם זה לפרטי פרטים.. טוב נו רק עוד בית קטן.. נו ועוד אחד.. עוד אחד.. הממ יש לי שלושה סוגי בתים.. אני אכפיל אותם קצת ואמקם אותם בשורות.. הממ.. יופי יש פה זום אאוט ! (בלה בלה בלה שעתיים עבודה עוברות לי בלי שאני שם לב בכלל) יש ! כמעט סיימתי ליצור עיר ענקית לפרטי פרטים רק עוד כמה טאצ'ים אחרונים ו..
.. קרס.. אני מתעורר מהטראנס של השעתיים וחצי האחרונות רעב ועם צוואר תפוס.. ותוהה לאן ברח לי הזמן.. מזל שחופש עכשיו
אגב מישהו יכול להמליץ על תוכנה לעיצוב (רצוי תלת מימדי) של בניין (עיצוב פנים + - ) ? תמיד רציתי ליצור טירה קומפלט עם מעברים סודיים מרתפים לחים ושאר ירקות אבל קשה לי ליצור כזה דבר על הנייר..

melindo

New member
תודה

לפי השם אני מניח שזה יוצר מפות שטח...ואני דיי צריך תוכנה לקומפלקסים של מבוך... אבל אני ינסה גם את זה.. בכל מקרה תודה

זאת תוכנה די רב שימושית..

גם מבוך אפשר ליצור איתה.. מצד שני כדי ליצור מבוך אפשר להשתמש בדף ממחברת מתמטיקה.. לא ? או שאני לא מעודכן.. ?

melindo

New member
כן הסתכלתי

בסקרין שוטס...באמת נראת יעילה... בקשר למחברת מטמתיקה זה פשוט לא יוצא יפה...ממש סקראפי...מציק בעיניים... וסתם כי אני משועמם.

התוכנה שאני משתמש בה ליצירת מבוכים

נמצאת פה.. אזהרה.. היא נוטה לקרוס (אולי רק על המחשב שלי (?) אז בזהירות ושמור הרבה) תכונה מעניינת היא האפשרות לבנות את המבוך.. לבחור את קורדינטות ההתחלה של הדמויות ואז ניתן לשחק בתוך המבוך שיצרת.. כשהדמות הוירטואלית מגיעה לאיזור שנקבע מראש קופצת הודעה שקבעת מראש (סגנון "הגעתם לחדר 3 על 3 ובו 45 גובלינים שנראים חלשים ועלובים לעומתכם.. הם מתקרבים ונעמדים בשורה אל מול החרבות שלכם כדי שלא תתאמצו יותר מידי ותתעצבנו עליהם" - משומה התוכנה הזאת צורחת לי hack & slash .. אבל אולי זה רק אני.. למה תמיד כשלילה אני כותב יותר ממה שבאמת חשוב ? למה ?!?

Nihau

New member
כי בלילה לא נודע קולך?

חוץ מזה ככה אתה מספק יותר מידע חיוני ומאפשר פתיחת דיונים ארוכים על מהות hack & slash ושאר ירקות...אבל רק בלילה.

למעלה