תכלס

jakove

New member
תכלס

שלום חברים יקרים אוהב אותכם ואת הפורום ולא רוצה לדכא אף אחד ועל תיכעסו עליי אם כל האיבחונים וההיסטורייה של המחקרים מה עם הפיתרון היכן הוא ומתי הוא יגיע ??רוצה פיתרון עכשיו דוקטור תציל אותי אני מאוהב(בטוראט) כואב לי בחזה הלב שלי ניגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו....

תכלס

יעקב הבעיה שכנראה גם הרופאים אינן יכולים להתמודד עם הבעיה הזו. היות ואמל כל אחד זה אינדבדואלי ודשבר שני לי באופו אישי יש בעיה עם מדע הפסכולוגיה והפסכיאטריה. החברה לומדים מסגרות של אנשים וכל אינדיבדום שבא אליהם לטיפול "אונסים " את הדמות שלו למסגרת אותה הם למדו. אבל שכחו כנראה שאנו אנשים ולא חיות ניסוי. שלך משה

jakove

New member
תכלס

משה אתה צודק אז שיעשו ניסויים על חיות ולא על בן אדם כמובן שייש כל מיניי תיסמונות ואפילו גרועות יותר אבל קח למשל את הפרקינסון מצאו משהוא אבל זה לא ברור וזה עולה מיליונים והרוב רק ניסויים על חיות מה עם הטוראט ומה עם התיסמונות האחרות כמו נטינגטון ועוד..ואני לא מאמין באינבידואל של האדם מוח זה מוח כמו כל מכונה וצריך להכיר אותה האינדיבידואל זה השיכבה החיצונית לי הבטיחו שבתיכון זה יעבור לי ואחר בך בשירות הסדיר וגם לאחר הנישואים ולאחר מיכן כמו כן היבטחתי להוריי וגם לחברה וגם לאישתי וגם לילדיי ומה שקורה הוא שייצאתי כמו שקרן.. הלאה הלאה עוד היא מחכה גבוה מעל המיגדלים הדרך ארוכההההההה...

למעלה