תכלס

תכלס

קורה.
אז יש לי דחף מיני עכשיו,ויש לי את הרצון למלא את הדחף.
אבל לא כי אני מינית,אלא כמו כל דחף אחר-צמא,רעב,שינה.
רוצה לעשות משהו עם אדם אחר רק כדי למלא את הדחף הזה.
מכירים את זה?
ואם כן- מה למען השם עושים בסיטואציה הזו?!

niwo

New member
קודם כל, ולפני הכול

(ובתור captain obvious):
אני חייב לציין כי בנ"א חווים תחושות שונות בתקופות שונות. כרגע את נמצאת באפיזודה (ונניח לשם הפשטות, יחסית קצרה) של דחף מיני מוגבר.
אני חושב שזה היופי האנושי, והמורכב לחוש תחושות כאלו במצבים שונים.
אוקיי,
ועכשיו חדל ברברת (קצת מביכה לטעמי).
תחילה, האם עלייך לבצע דבר מה עם מישהו? אין חובה. ייתכן ותצטערי על כך בהמשך. חכי עם התחושות שלך, תני להן לעשות את שלהן, ותהני.
איך נהנים? ובכן, איך שאת רוצה. כאן זה קצת מתחיל להביך אותי. אני לא כ"כ בקיא ב'איך לספק דחף מיני'.
אין לי ממש דחף מיני.
ואני לא כ"כ...יכול להגיד מה לעשות במצבים כאלו.
עם זאת, יש לי רעיון, אבל זה כבר בפרטי.

בגלל שאני לא מינית, אז גם כשיש לי את הדחף

המדובר, אין לי שום עניין לעשות משהו עם אף אחד, אלא רק עם עצמי (במקרה הטוב).

Berethor

New member
אני מאמין שזה דווקא כן מעיד על מיניות מסויימת

אבל לא בטוח שגבוהה, ישנם אנשים(מעטים) שבכלל אין להם תדחף הזה, ישנם כאלה שכמעט ואין להם, ישנם כאלה שיש להם הרבה, ישנם כאלו שיש להם מעט, ישנם כאלו שבאמצע, ישנם שהוא חזק אצלם ישנם שהוא חלש אצלם וכו. לא חושב שיש בזה משהו רע, סך הכל זה אחד הדברים שהופכים אותנו לאנושיים, לטוב ולרע. ישנו הבדל מסויים בין דחף מיני לדחף אחר כגון צמא, רעב או שינה גם אם זה מרגיש לך אותו דבר, במשלושה דברים שציינת זה לא רק דחף זה גם צורך, במקרה של דחף מיני זה נתון לוויכוח, אבל לא תמותי ולא תחלי מזה 'שהצורך' הזה לא ימולא, סביר להניח שמקסימום תרגישי מתוסכלת ולא מסופקת. בכל מקרה העובדה שזה לא רק דחף מיני אלא גם רצון לספק אותו עם אדם אחר זה משהו שבהחלט מעיד על מיניות מסויימת בך, כי לא-מיני 'מהשורה' יכול להיות את הדחף המיני אבל לרוב הוא לא ירצה לספק אותו עם אדם אחר.

מה עושים בסיטואציה הזאת? יש שלושה דברים עיקריים שאפשר לעשות, לספק את עצמך(גם אם היית מעדיפה לעשות את זה עם עוד מישהו), לספק את זה עם אדם אחר(עדיף בן זוג אבל לא חובה), או להשאיר את זה ככה, אוליי אחרי כמה זמן זה יחלוף גם ללא שום מימוש/סיפוק של זה ואוליי לא. לא תמיד הדחפים או 'הצרכים הפיזיים' של האדם חופפים לאישיות שלו או למציאות בשטח, על כן אם למלא את הרצון הזה או לא נתון להחלטתך, וכך גם איפה, מתיי, אם מי וכו, ליצורים אינטליגנטים יש את אפשרות הבחירה הזאת. אני חושב שאם יש לך אפשרות לספק את זה בלי לפגוע או להפגע סתם אז תעשי את זה, אין פה שום דבר שהוא יותר נורא מכל דחף אחר, אלא כאשר שולט זה שולט לחלוטין באדם וגורם לו לא להפעיל שיקול דעת, בהתאם לאישיותו ולנתונים בשטח.

קורה, קרה, יקרה...

אני מניחה שזה תמיד יכול לקרות.
אישית, לא חוויתי מעולם צורך לעשות משהו עם מישהו.
אם עולה בי דחף כלשהו, לרוב אני מספקת את עצמי וזה מספיק לי...

מה עושים?
מה שאת רוצה.
כמו שכתבו לך, את יכולה להניח לזה ואולי זה יעלם מעצמו.
את יכולה לספק את עצמך.
ואם את ממש מרגישה צורך לממש את זה עם עוד מישהו - זו גם אפשרות תאורתית, השאלה כאן אם יש לך עם מי.
עכשיו, ברור לי שאת יכולה בקלות להכנס לאיזה בר ולמצוא פרטנר לעניין, השאלה אם זה מה שאת רוצה... כי זה משהו עם השלכות שלא כל אחת יכולה להתמודד איתן, כמו למשל הסכנה הפיזית במעשה כזה עם אדם זר.
אם יש לך מישהו מוכר 'על הכוונת' והוא ישמח להצעה - זו אפשרות הגיונית ובריאה יותר.
אם אין, עדיף כנראה לחזור לאפשרות 1 או 2.
אבל הכל בידיים שלך ומה שתעשי זה בסדר, רק תפעילי שיקול דעת.

למעלה