תכירו..

תכירו..

זו צ'ילי הפילפלית.. היא התינוקת החדשה שלי :) היא נולדה בקריות, עברה לנהריה, מדגמנת שובביות ונביחות חוצפניות. היא בת חודשיים וכבר יודעת "בואי", "תביאי", ולעשות פיפי בגינה הענקית והמפחידה של אמא. היא אוהבת גבינה צהובה, נייר טואלט, ולישון מחובקת עם אבא. מחפשת זכר רומנטי ושעיר, דומיננטי ובלונדיני, לחלוק איתו את העצמות והכדור הצהוב. לא מבטיחה מגעים, אבל גם אם יהיו לא יצאו גורים - מעוקרת בפוטנציה. מחר הולכת לקבל זריקת תילוע ומשושה, אחלו לה בהצלחה :) (בתמונה אני מחזיקה אותה ביד אחת, תראו את הגודל שלה ביחס ליד שלי! היא פיציל'ה :) ) *הקהל הנלהב צועק ומוחא כפיים בזמן שצ'ילי מהלכת על המסלול בחושניות*

א ו ר3

New member
אוייי איזה מתוקהההה../images/Emo99.gif

איזה גזע היא? אני כ"כ אוהבת כלבים... ויש לי גם אחת משלי - מאיה
.. היא כבר דיי מבוגרת , אבל עדיין מקסימה ומשתובבת ורצה כמו גורה חח . זה כזאת חוויה מדהימה לגדל כלב, מביא כזה אושר ונחת בחיים בקיצור, אני בטוחה שאת וצ'ילי תעשו חיים
דרך אגב... כדאי שתעקרי אותה, או לפחות אחרי שהיא תמליט... מאיה לא הייתה מעוקרת והמליטה 4 גורים מתוקים אבל לפני חצי שנה בערך התפתח לה גידול סרטני בשחלות
מה שכמעט הביא למותה , והוטרינר אמר לנו שכל זה היה נחסך אם היינו מעקרים אותה. דרך אגב- היום היא הרבה יותר שעירה מבתמונה

צ'ילי מוסרת "וואף וואף" (תודה)

היא טרייר קטן, מעורב באמא שלי פינצ'ר מעורבת בפקינז. סתם יצא סוג של דובי קטן ושעיר :) לא ראית בהודעה "מעוקרת פוטנציאלית"? היא תעוקר ברגע שימלאו לה 6 חודשים, עוד לפני הביוץ הראשון. פעם כשהייתי יותר צעירה הייתה לי פינצ'רית שאבא מצא והכניס למיטה שלי באמצע הלילה. היא הייתה הכלבה שהכי אהבתי בעולם מכל הכלבים שהיו ויהיו לי. אין לתאר את הקשר המדהים שהיה לי איתה. ממש יוצא דופן, נפשות קשורות. ואני אחת שמתחברת מיד לכל חיה וגם מבינה מה הן מבקשות. אבל צ'יצ'י.. לא תהיה כמותה! בכולופן, היא הגיעה בהריון והמליטה רביעייה. אחר כך המליטה עוד פעם כי לא הייתה לי מודעות, ומצאתי להם בתים, ולמה לא גורים - הרי זה כ"כ חמוד! ובכן, עיקור מונע סרטן בעטינים, ברחם, זה מונע גורים מיותרים ועוזר לדלל את אוכלוסיית כלבי הרחוב. כי אם לא אתן לכלבה שלי להביא גורים, יש גור אחד יותר ברחוב שימצא בית. אין להן בכלל יצר אימהי, הן לא מרגישות "צורך" להעמיד צאצאים, זה רק הטבע שמוודא ריבוי. אגב, צ'יצ'י מתה כי כשכבר עיקרנו אותה אחרי 2 המלטות, הוטרינר הדפוק שכח בבטן שלה פד גזה ובמשך כמה חודשים כל האיברים הפנימיים שלה נדבקו. היא לא אכלה, כאב לה לזוז, לא חירבנה, לא תפקדה בכלל. היא מתה בייסורים ועד היום אני אוכלת את עצמי ומתגעגעת אליה =\ ממליצה לכולם לבקר בפורום "כלבים". לומדים שם הרבה אמיתות כואבות. אגב - אני אנסה שלא תביני לא נכון, מקווה שאצליח. מאיה מכוערת וזה מה שעושה אותה חמודה כ"כ! אני אוהבת את יוצאי הדופן. האחים של צ'ילי היו יפים לאללה, נראו פינצ'רים ננסיים גזעיים, והיא היחידה הדובית עם הפרווה ופרצוף הדובי. אימצתי דווקא אותה כי היא הייתה השונה, המיוחדת, וראו לה בעיניים שהיא חכמה ומיוחדת. אז בעצם זו מחמאה למאיה, היא כזו מכוערת ומיודת! מצחיקה! אני אוהבת כאלה!
כל החיות בשרשור יפים! אם מישהי גרה בסביבות נהריה צ'ילי תשמח לפליי-דייט..

א ו ר3

New member
חחח את גדולה

מאיה אכן מכוערת קטנה, לפעמים אנחנו קוראים לה "סמרטוט" או "כלבת אשפתות"
אבל אני מתה על הכלבים השעירים והמצחיקים האלו, הם באמת הכי חמודים ... ובקשר לוטרינר- הוא ממש דפוק
ניראה לי הייתי תובעת אותו...

סיפור עצוב

צ'צ'י המסכנה. כל כך העצבת אותי, הזכיר לי סיפור ישן על כלבתי פינצי (כמה מקורי- היא הייתה פינצרית)... :( בכל אופן הכלבה החדשה מדהימה ודביבונה. וכך כל החיות שהעלתן בשירשור, ובפרט החתולים..

יש לי מישהו שבטוח ירצה לשחק...../images/Emo54.gif

תכירו את החתול שלי, שוני
בן 7 עוד מעט אבל מתנהג ממש כמו גור

DיS

New member
טוב אם אנחנו כבר בשירשור חיות מחמד... ../images/Emo13.gif

כולם כאלה חמודים
כלב זאת חיה כזאת מדהימה! הם תמיד מרעיפים אהבה וכל כך מאושרים לראות אותך. זה בטח ממש כיף
חבל שאין לי כלב
וגם חתולים. אני ממש אוהבת. טוב אז גם אני משוויצה קצת
זאת החתולה שלי, מילקי >>

למעלה