תכירו, קים בינגהם האישה המזליסטית ביותר ביקום
G g a g a New member 15/4/04 #26 טלי, הידיד שלך בער"ן יכול לעזור לך |שולחת לך תמיכה מכאן| זה לא יחזיק מעמד מה זה השיער המחושמל הזה ששתלו לה שם? יום אחד גייל יתעורר, ינקה את הג'יפה מהעיניים שלו, ויבין איזו טעות מרה הוא עשה. בינתיים,אני שולחת לך חיבוקיישן ונישוקיישן יהיה טוב בובע
טלי, הידיד שלך בער"ן יכול לעזור לך |שולחת לך תמיכה מכאן| זה לא יחזיק מעמד מה זה השיער המחושמל הזה ששתלו לה שם? יום אחד גייל יתעורר, ינקה את הג'יפה מהעיניים שלו, ויבין איזו טעות מרה הוא עשה. בינתיים,אני שולחת לך חיבוקיישן ונישוקיישן יהיה טוב בובע
N netaK New member 15/4/04 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זנב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זנב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N netaK New member 15/4/04 #11 |קרוע| החתול הדביל החליט שהוא רוצה לקפוץ עליי ולקרוע לי את הג'ינס החדש
N netaK New member 15/4/04 #14 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif די
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif די
W wicked witch New member 15/4/04 #16 מה קורה עם השיער על תיאה?!../images/Emo5.gif ואיפה רנדי? אוי גייל.... *מכחישה לחלוטין את העובדה שהוא עם דייט*
מה קורה עם השיער על תיאה?!../images/Emo5.gif ואיפה רנדי? אוי גייל.... *מכחישה לחלוטין את העובדה שהוא עם דייט*