תכירו את מלודי

מה שתגידי

היום שיחררתי אותה בבית והבוגר שלי ליקק אותה והתחכך בה בגירגורים ששמעו אותם עד אילת כי כמו שפיטבול יכול להסתדר אם חתול (כמו שקרה אצל ידידה שלי) גם חתול ותוכי יכולים להסתדר מעולה ורק שתדעי חתול לא סתם ככה יאכל ציפור אלא אם כן הוא רעב ולא מאכילים אותו והחתולים שלי אוכלים כמו חזירים אצלי אז חלאס אם הדעות הקדומות על חתולים תנסי להרחיב את הידע שלך זה לא עולה כסף

קושקוש41

New member
את צריכה להוצי לחתול שלך חצי מוח, שהוא

התנהג כמו זומבי וישכח מהרפלקסים הטבעים שלו. זאת פצצה מתקתקת , ענין של זמן.

GrimBoy

New member
התשובה שחיכית לה...

היי שלום, ערב טוב, סופ"ש נעים.

א. אני מציע בחום כבד לפנות למקורות שונים באינטרנט, לקרוא חומר על גידול קוקוטיילים ורק אז לאסוף המון המון שאלות ולחזור לכאן. תוכי, קוקוטייל או ארה, הוא חוזה של מחוייבות ואם אנחנו באמת אוהבים אותם חשוב שנידע גם איך לגדל אותם.
מלבד החפירות באינטרנט אני גם הרשתי לעצמי לרכוש כמה וכמה ספרים ולהזמינם לארץ, באנגלית אמנם אבל תענוג רצוף של אינפורמציה ודעות שונות - כולן לגיטימיות.
ב. התוכי שלך נמצא בסביבה חדשה וכמו שזו תצטרך להתרגל אליו הוא ייצטרך להתרגל אליה. בתקופה הלא מוגדרת הקרובה הוא יירשום במוחו רעשים, מראות, תחושות שונות המאפיינות את ביתך - גם את התנהגותם של החתולים בו, כשהם ישנים,
כשהם סקרנים, כשבלילה הם מתיישבים קרוב לכלובו ובוהים בו כמו דבילים. בסוף הוא ייתרגל ויירצה לצאת החוצה, אז תצטרכי להכיר לו מקרוב את גושי הפרווה.
ג. האם אפשר לגדל חתולים עם תוכים? התשובה היא חד משמעית כן. הכל מסתיים בסופו של דבר בשאלה של התנהלות וניהול נכון של הזמן והמרחב. לתוכי צריך להיות כלוב גדול ונעים, מוגן ומצועצע, שיאפשר לו פינה בטוחה תמיד שאינה נגישה לחתולים.
גוזלים צעירים בדרך כלל פתוחים לרעיון של חתול כי אינם מכירים אותו. יותר מזה, אוכל לתת לך כמה דוגמאות של גוזלי קוקוטייל שגדלו אצלי לא רק להכיר את החתולים אלא ממש לחבב אותם ולחפש את חברתם. הפתרון יסכימו או לא חברי הפורום הוא הפוך
מזה שנדמה לכולם שצריך לנקוט בו. על החתול והתוכי לבלות זמן פיזית ביחד אחד עם השני ואיתך. הם צריכים ללמוד את הגבולות אחד את השני אבל בעיקר להבין שיכלית שהם שניהם חלק מהגבול שלך. אם צריך להפגיש בין השניים עדיף שזה יהיה יזום ובשליטה
מאשר חטוף ובהפתעה. כך יקשרו את החוויה ההדדית לאחת חיובית.
ד. האם חתול טעים לו תוכי? אנחנו לא נדע. חתולי רחוב האינסטינקט בריא בהם לבדוק כי הם גם רעבים מאד, יש לי שניים בחצר שאני יודע בוודאות שלא אשאיר עם אף תוכי לבד בחדר - בבית זה סיפור אחר וברגע שהחתול מנכס את התוכי לטרטוריה
נוצר מצב שיונים בחוץ מעניינות אותו מאד אבל הציפור בפנים לא ממש. למה? תשאלי אותו.

בשורה התחתונה, חתולים עברו ונכנסו אצלי בבית, כאלה מהרחוב שהצלתי וכאלה שאיתי שנים. אם הם נדחפים להאכלות או מתעקשים לרוץ אחרי כל תוכי מעופף אני מייד קורא בשמם והם מפסיקים. בסופו של יום אני עדיין אעזוב את החדר וכשאחזור אמצא אותם עם
להקת תוכים שלמה מסתובבת סביבים על הריצפה והם באמצע מבסוטים. פה זה לא השדות של אפריקה וחתול בריטי כמו אקילה שלי לא מכיר או נדלק יותר מקולה של פחית אוכל רטוב נפתחת. כשהתוכים מתקרבים לקנזו הוא עושה פרצוף נגעל כאילו היה אומר "איכס מה זה?!".
הכל שאלה של מי החתול ומי התוכי... ומי הבעלים, צריך גם לדעת איך לגדל את היצורים האלה.

GrimBoy

New member
ואחד הסיפורים המוכרים שלי...

הגוזל בתמונה גדל בכלוב הכי תחתון והיה כל היום רואה את החתולים.. הוא פיתח אובססיה לזואי החתולה ויש סרטון שהתמונה הזאת לקוחה ממנו, שהוא ממש מנסה לשחק
עם זואי ודוחף את הטוש לכיוון שלה כאילו מציע לה לשחק איתו.. זה תמיד מצחיק אותי מחדש.. קוקוטיילים מאד מזכירים לי כלבים, יש משהו בלתי פוסק באהבה שלהם.

GrimBoy

New member
ועוד אחת עם אקילה

למעלה