תכירו את אמא שלי... אשמח להכיר את שלכן.
ס סְקָאלִי New member 29/1/05 #5 התמונה יצאה קטנה, כי גזרתי אותה מתוך תמונה גדולה יותר עם המון אנשים. יש עוד תמונות של אמא שלי ושלי בגלרית התמונות, ב'גלריות' - בסרגל הכחול העליון.
התמונה יצאה קטנה, כי גזרתי אותה מתוך תמונה גדולה יותר עם המון אנשים. יש עוד תמונות של אמא שלי ושלי בגלרית התמונות, ב'גלריות' - בסרגל הכחול העליון.
ס סְקָאלִי New member 30/1/05 #12 תגידו --- כולן כאן בפורום בלונדיניות מהממות??? מה קורה פה?? וברצינות - קאט - יופי של תמונה. מרגש. זכית שאימך תהיה עימך ביום חתונתך ...
תגידו --- כולן כאן בפורום בלונדיניות מהממות??? מה קורה פה?? וברצינות - קאט - יופי של תמונה. מרגש. זכית שאימך תהיה עימך ביום חתונתך ...
C Cat79 New member 31/1/05 #13 האא תודה אמא שלי נפטרה 4 חודשים אחרי החתונה. בחתונה היא סבלה מכאבי תופת ובקושי הסתובבה בין האורחים. ואגב עכשיו צבעתי לשחור סיני. הטבעי שלי הוא שטני.
האא תודה אמא שלי נפטרה 4 חודשים אחרי החתונה. בחתונה היא סבלה מכאבי תופת ובקושי הסתובבה בין האורחים. ואגב עכשיו צבעתי לשחור סיני. הטבעי שלי הוא שטני.
ק קוראסון שוקולד New member 2/2/05 #15 שחור סיני זה צבע שחור עם גוון כחול או סגול רואים אותו בשמש... זה מזכיר לי שגם אני צבעתי לשחור סיני כמה זמן אחרי שאימי נפטרה גם לבשתי שחור המון...עברה תקופה והתחלתי ללבוש בגדים צבעוניים וככה גם צבע שיער נהפך לבלונד
שחור סיני זה צבע שחור עם גוון כחול או סגול רואים אותו בשמש... זה מזכיר לי שגם אני צבעתי לשחור סיני כמה זמן אחרי שאימי נפטרה גם לבשתי שחור המון...עברה תקופה והתחלתי ללבוש בגדים צבעוניים וככה גם צבע שיער נהפך לבלונד
ס סְקָאלִי New member 2/2/05 #16 ידעתי! אז באמת כולן פה בלונדיניות, אפילו השוקולדית ... תודה על ההסבר, קוראסון. נראה לי שאני הולכת לצבוע לשחור-לימון ...
ידעתי! אז באמת כולן פה בלונדיניות, אפילו השוקולדית ... תודה על ההסבר, קוראסון. נראה לי שאני הולכת לצבוע לשחור-לימון ...