תישאר צעיר לנצח!

אביבסיו

New member
תישאר צעיר לנצח!

הרגע שממנו פחדתי. עד שסופסוף חשבתי שנכנסת למסלול מסויים בהצגה המתמשכת שלי.. שוב שבועיים של בכי שלא נותן לנשום! היומולדת שלך... אני יודעת... אני יודעת שאתה לא תהייה בן 32. אני מבינה שזה נעצר בגיל 31... ואני מרוסקת!!! היינו אמורים לחגוג עכשיו, הייתי אמורה לפנק אותך ולהיות יותר מסופקת ממך רק מלראות את האושר בעיניים שלך!!! לא מצליחה להבין שזה באמת קורה לי... לך! איך אתה אוהב את החיים, איך מילאת כל מקום שאליו נכנסת בחיים וצחוק. למה לך?!?? למה דווקא אתה?!?! מתפללת שאתה במקום טוב! טוב יותר מפה... מתפללת שחוגגים לך שם למעלה כמו שצריך ושמפנקים אותך כמו שאני הייתי אמורה! מקווה שאתה צוחק ומאושר... מקווה שאתה נח.. אין מילים שיוכלו לתאר את גודל האהבה אליך.. אהבה שעוד רגע מפוצצת את הלב! מתאספת עוד קצת... ועוד הרבה.. ואין למי לתת!!! הייתי מוכנה לעשות הכל כדי שאתה תהייה פה, לא אני! אין לי למה... לא בלעדיך! רוצה אותך כל כך!!! מבט, מילה, ליטוף, חיבוק ... משהו!!!! במקום לחגוג אני עולה מחר למקום האחרון שבו החזקתי את הידיים שלך ונישקתי את הפנים שלך שהיו מכוסות בסדין הכחול... עולה כדי לשכב על האדמה שאתה נמצא בה! כדי להתחבר קצת למה שאפשר... ולהתפלל.. להתפלל אליך שלא תיתן לי כל כך הרבה שנים בלעדיך! מוותרת עליהם... שלושה חודשים שאני מתה, לא מיותר?! סתם גוף שמתהלך לו על פני האדמה בלי שום מטרה, זה לא בזבוז תגיד לי?! שיקחו אותי אליך ויעניקו חיים לאחר שזקוק לכך! אהובי, בעלי, נשמתי... לא יכולה לאחל לך עד 120... לא יכולה לאחל לך חיים מלאי הגשמה וסיפוק... לא יכולה לאחל לנו עוד ילדים ושנות נישואים עד שנזדקן יחד... לדאבוני יכולה לאחל דבר 1: מקווה שאתה בגן עדן (אם יש מקום כזה) ושנשמתך תהייה צרורה בצרור החיים. אוהבת ואוהב עד נשימתי האחרונה, מחכה לך!

למה , השאלה ללא תשובה

אל תמהרי גם את להעלם , יש ילדה הקוראת אמא , את זה מה שנשאר לה
ועליך הוטלה המשימה לגדל אותה , כי הוא הלך למקום אחר
ואת זה כל מה שיש לה , לכן עליך לחיות פה לצידה , לחבק ולאהוב אותה
את האחת שיצרתם יחד וגדלה בגופך , את האמא שלה
הוא הלך למקום אחר ועכשיו את ההורים שלה , המבוגר שהיא תפנה אליה
תתחזקי , תביטי בה היא חצי שו שממשיך להתקיים לצידך
תודה לאל על פרי האהבה המתוק שממלא את ידייך העדות לאהבתכם
וזהו עכשו אי שותקת ואת חושבת , ומפה שולחת לך ים של כוחות של אהבה

c759200

New member
לאביבית

תמיד ברקע קיימת המחשבה מה היה אם משהו קטן היה שונה וכל המצב היה מתהפך המציאות הייתה משתנה קורא ומרגיש את כאבך לא יודע עם משהו שאומר ישנה ואו ישפר את הרגשתך מקווה אני שהוא במקום טוב יותר מבין אני את אהבתך קשה הוא החלל שנותר קשה ההתמודדות היום יומית כלשכן ההתמודדות בזמנים בעלי משמעות בזמנים שאמורים לשמוח ביחד קשה ההתמודדות בשעות הקטנות ביהדות אין בית קברות יש בית החיים מעולם לא הייתי אדם דתי במיוחד לעולם לא הייתי רואה עצמי כאדם רוחני כל מה שאני יכול בשבילך זה לקוות שתהיי חזקה כמו שאת שמתי שהוא תוכלי להתגאות במה שאת

אביבסיו מתוקה הכל הדדי

ככה זה במקום הזה , קבוצה אחת גדולה שתומכים ומבינים
תחשבי על זה כמו לבוא הביתה
למקום שמקבלים אותך באהבה כל הזמן

klik50

New member
אביב

את ואני בערך התאלמנו באותה תקופה והקושי הוא חזק כואב ולא מרפה במיוחד ביום הולדת שהיית אמורה לחגוג עימו
עברתי משהו דומה עם יום הולדת שלי 50 לפני שבועיים .כמה תוכנית שהוא תכנו ליום הולדת שלי והם פשוט הלכו עימו.כ"כ קשה היה לי שלא רציתי לחגוג אפילו משהו קטן עבורי .הדבר היחיד שרציתי זה להיות לבד ולבכות !! ולצעוק לאלוהים את הלמה שכל הזמן אני שאולת בשקט!!!!מחבקת אותך מבינה את רחשי ליבך

למעלה