תירשמו לפניכם.........

דוביד 1

New member
תירשמו לפניכם.........

בית"ר ירושלים מנצחת את הפועל ת"א !!!!!!! מבחינה סטיסטית כל קבוצה ישראלית לפני שהיא מצליחה מול קבוצה חזקה ממנה (במקרה שלנו לוקומוטיב)-חייבת לקבל זעזוע מוח.אנחנו הרי המזל של קשטן -אצלנו הא עלה על דרך המלך -אז אנחנו נביא לו מזל גם עכשיו-ונזעזע אותו ואת קבוצתו בדרך לארופה.אם אלעד יעקובבבבבי ישחק -הוא גם יבקיע-כי לכל "נאחס" יש יום אחד של "מזל" בשנה.בכל מיקרה אני מאמין שננצח.בהקשר למשחק שלשום-היה קשה מאוד לא לצעוק:"גולן מלול הוא......".שבוע טוב +3נק´.

צהוב.

New member
דקה 23

חסן מעביר כדור לשאנדור...שאנדור מסתובב על המקום ובהטעיית גוף נותן מסירת פז לויקטור פאצ´ה...פאצ´ה מוציא בעיטה...ואלימלך הודף,דומב מרחיק לא טוב והכדור מגיע אל מנור חסן...שמגביה לרחבה...שאנדור נוגח..... פנימההההההההההההההההההההההההההההההה. הר הגעש הצהוב מתרומם... יללא בית"רררררר.

רק בעייה אחת יש במה שאתה אומר......

שאנדור לא משחק ביום שלישי, יש לו צהובים....... והלואי שננצח......

צהוב.

New member
וואלה זוהר...

נכון,שכחתי ותודה על התזכורת. במקום שאנדור...יבקיע פאצ´ה.... אוף,עד שיצא לי קול יפה...יללא לא משנה מי יבקיע... אינשאללה ננצח.

בודי

New member
אל תתפסו אותי במילה

אבל כבר שמעתי השבוע מפי אנשי הפועל ש-"לא הולך לנו טוב מול הקבוצות הקטנות". טוב אנחנו כמובן לא קבוצה קטנה, אבל אם נתחשב במצבנו הנוכחי, יש לנו סיכוי טוב שננצח....... איך שאני מתה שהם יבואו עם חיוך מרוח על הפרצוף של מנצחים ויחטפו שלישיה.....זה פשוט יעשה לי את העונה!!!! אה, וכמובן יש עוד צורך בנקמה בקבוצה העירונית שלהם..... יאלה בית"ר מממממללללללללחחחחחחחחמממממממההההההה!!!!!!!!!

למעלה