תירשמו לפניכם

הוא מסובב את כולם שם

על האצבע הקטנה שלו. רואים שהוא בא לשם כדי לשחק את המשחק עד הסוף.

טעות בידיך..אם איתי עולה להדחה...הוא מתעופף

כמו טילון....הבנאדם הכי הכי מבריק הוא לאון וזה רק בגלל שהוא מיודד עם שני הצדדים ויודע מתי להיות מניפולטיבי ומתי לשתוק ומתי לדבר ועם מי להסתובב ומתי להסתובב.... הבנאדם יותר מחושב ממשחק מחשב...

הוא הכי פיקח

כי הוא לא יעלה להדחה לפחות עד החמישיה האחרונה. כיצד הקהל יצביע זו שאלה אחרת. הוא הכי פיקח. הוא יודע בדיוק באיזה תיזמון לעבור מקבוצה לקבוצה. דוגמא: היום אני משוכנע שהוא הצביע עבור שפרה וצבר, כמו בפעם הקודמת. מיד אחרי ההצבעה הוא נידבק לרשל"צים לקראת התקציב ואף היצטרף אליהם בבניית התקציב האישי של קבוצת רשל"צ. למה? כי הוא מעריך שאולי שפרה או צבר יעופו בהדחה הקרובה ואז יהייה לקבוצה שלהם (ולו) יותר אוכל להמשך השבוע. אחרי שהסתיים העניין הזה הוא התיישב עם חבורת הבובלילים והשפוטים שלהם כדי להתכייף איתם. הוא פשוט להטוטן וירטואוז ויש לו תיזמון וגמישות נפלאים כיאה לאקרובט בקרקס. אני מורידה בפניו את הכובע למרות שאישית לא הייתי רוצה שיזכה.

droriko

New member
הוא משחק משחק טוב אבל בינוני

הוא משחק את הבחור הנחמד שבסדר עם כולם אבל בעת מריבה או מנדראג' הוא מעדיף לא לבלוט,ליהות הבחור התמים והשקט שעומד בצד ולא מבין על מה המהומה . זאת אסטרטגיה נחמדה אבל כמו שכבר כתבתי - מי שמשחק בינוני גם גומר במקום בינוני (כלומר יעוף באמצע,לא בהתחלה ולא בסוף). איתי כרגע שורד במשחק רק כי רשלצ החליטו להתמק בחדשים (אבל חלקם עוד יכולים להצביע לו בסוף) בסופו של דבר אם יקרה שהחדשים יעופו אחד אחרי השני(מה שצפוי שיקרה) רשלצ יתמקדו ישר עליו ויעיפו אותו כמו טיל (צבר לא טיפש ,הוא לא מקבל כל אחד למחנה שלו , לא מספיק שאיתי יחייך אליו כל היום ויהנהן עם הראש לכל מילה שלו , הוא צריך גם להקריב בשבילו ואת זה איתי נמנע מלעשות).

אני מעריך שהוא יגיע לחמישיה הסופית

הנה, עניתי לך...

איזה קטע, גם לי היה נדמה שנכתב בלשון זכר

באיזו הודעה שפסטה כתב/ה לי ותיקנתי את הפניה מזכר לנקבה אחרי שהסתכלתי שוב (אולי על הודעה אחרת, וגילית שהיא נכתבה בלשון נקבה). מסתבר שככל הנראה לא אני התבלבלתי....

אולי הוא עלה עליו

אבל זה שהוא לא עלה על שי זה יותר חשוב. שי הפיל את צבר ויחד איתו את שיפרה בפח. צבר מקובע ומגלה סימנים של פארוניה. צבר אכזבה מבחינתי.

זברה17

New member
צבר פרנואיד,מסתובב כמו אריה שכלאו אותו בכלוב.

אתמול הוא קיטר לשיפ , שהוא לא מרוצה מכך שליאון לא נמצא קרוב אליהם. הוא חושש שישפיעו על ליאון והוא יאבד את השליטה עליו. צבר מזכיר לי אריה שמנסה לשמור על הטריטוריה שלו הוא רוצה שהלביאות שלו ישארו בלהקה ולא יעברו לזכרים אחרים.

ingel

New member
צבר סובל מההשוואה המתבקשת לשי

ובגלל זה הוא מאבד נקודות אצל לאון ורנין. הוא לא תמיד עומד על שלו. הוא מעדיף לרכל מאשר להגיד בפנים. הוא לא כוחני והכי חשוב הוא לא כריזמתי

אופל20

New member
צבר מנסה להיות שי

אבל לא כול כך הולך לו כי אין לו את זה וחץ מיזה ראינו מה קרה למנהיג בפעם האחרונה עף הביתה הכוונה לשי

ruti

New member
לסיכום הדיון. צבר הולך הביתה השבוע ../images/Emo6.gif

הגיע הזמן. נהניתי מהגוף שלו עד עכשיו כעת אני סולדת ממנו עם האופי שלו

למעלה