תירגעו

BAR B

New member
תירגעו

אם ניק היה יוצא מהלהקה בטוח שהיו מדווחים על זה באינטרנט כי אני כל יום באחד האתרים שלהם. חבל שאני לא יודעת איך לשים פה תמונה אבל אני נשבעת שזה נכון. תנשמו עמוק. ניק כבר הוציא אלבום סולו ושמו הוא : NICK CARTER-MAD 4. שם קצת מפגר נכון ?ראיתי תמונות וזה נכון. כבר מלפני כמה ימים ועוד לא שמעתי כלום, אבל הכל יכול להיות. תחזיקו אצבעות.

craving brian

New member
מה?!

על מה את מדברת?? הדיסק שייצא באוקטובר יהיה הדיסק הסולו הראשון שלו..! יש את הדיסק "ביפור דה בויז" אבל ייקח עד שהוא ייצא, אז תסבירי בבקשה יותר טוב... שני.

BAR B

New member
אוקיי

קראתי וראיתי באינטרנט שניק הוציא אלבום סולו ושמו NICK CARTER MAD 4

craving brian

New member
תמונות שמים ככה:

למטה בדף שבו את כותבת הודעה\תגובה כתוב: צירוף קובץ (מסוג gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,nlm,wrl,pdb,prc,pdf עד 250KB) שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ 250KB לא יתקבלו ומתחת לזה יש לך מקום לחפש את הקובץ (בחר/י קובץ:) ומקום לכתוב תיאור אם בא לך...

אני לא יודעת מה איתכן אבל

ניק כבר הוציא מן אלבום סולו אחד לפני בשם nick carter - before the boys וזה אוסף של שירים שהוא הקליט לפני הבויז ועכשיו הוא מוציא את החדש ששמו now or never שיוצא באוקטובר בקשר לאלבום נוסף שאתן מדברות עליו אין לי שמץ ואני חושבת שעבדו עליכם דרך אגב תשמחו הוא לא עושה שום דבר עם בריטני - נאמר ע"י בראיון

MAYAb

New member
נכון...

אבל לא נראה לי שהדיסק "before the boys" יצא עדיין... הוא יצא בסוף הקיץ... חבל-הוא היה אמור לצאת לפני כמעט חצי שנה...קצת פחות... רציתי כבר לקנות אותו....

למעלה