תירגומי שירים.

תירגומי שירים.

למי שמכיר אותי יודע שאני בן אדם נורא משועמם ושאני לא מסוגלת לעבור שיעור אחד בלי לכתוב או לצייר או להעסיק את עצמי במשהו. (וזאת אחת הסיבות שהעיפו אותי מביולוגיה...) עזבו. מה שאני בעצם עושה בשיעורים זה כותבת את המילים לשירים של לינקין או פשוט מתרגמת אותם לעיברית. כמובן שבאנגלית זה נשמע הרבה יותר יפה, מציאותי ומדהים. אז בטח גם אתם בוהים כרגע במסך וקוראים את ההודעה המפגרת שלי ואומרים "איזה ילדה משועממת, שתמצא חיים" כמו כל החברות שלי שמסתכלות עלי בשיעורים עם פרצופים מוזרים. או שירן שמקבלת את השירים כי אין לי למי לתת אותם.. חחח (שירן, סורי
) בשתי מילים - תתרגמו שירים! מתי שיוצא לכם או בשיעור או משהו.. זה כיף1 ומי שמסיים שיר יכול להעלות את זה פה. זה נשמע דיי מצחיק בעברית ואני חושבת שזה יהיה נחמד

NiKi†a

New member
אה כן, כל התיק שלי מפוצף

בתרגומי שירים...
היא אמרה גם למורה שהיא לא יכולה להעביר שיעור בלי לכתוב משהו! פחחח
You Go GiRl

נא182

New member
כאילו שאם אני לא מציירת או

סתם עושה משהו אז אני נהפכת לאיפרקטיבית ואני מתחילה להפריע חחחח אז אחרי מלא שיחות הוחלט לאשר לי לצייר והכל חחח איזה כייף...

NiKi†a

New member
חחחחחחחחח...נופר יא קורעעעעת../images/Emo6.gif

איפרקטיבית ואני מתחילה להפריע
.....חחחחחחח........הרגת אותיייייי

חחח אני יעלה יותר מאוחר... מהשירים

שנשארו אצלי ולא הבאתי לשירן... וכן עם המורה לביולוגיה זה בכלל היה קורע..

NiKi†a

New member
../images/Emo26.gifטוב,../images/Emo36.gif

אני כזאת נשמה ומשועממת שהחלטתי לכתוב פה את התרגום לשיר שרותם כתבה לשיר-Don't stay...קבלו אותו |כפיים|...:
אל תישאר\לינקין פארק
-------------------------- לפעמים אני צריכה לזכור לנשום לפעמים אני צריכה שתתרחק ממני לפעמים אני מעמידה פנים שאני לא יודעת איכשהו אני צריכה שתלך. אל תישאר! תשכח את הזיכרונות שלנו, תשכח את ההבטחות שלנו מה ששנית בי בפנים.. אל תישאר, תשכח את הזיכרנות שלנו, תשכח את ההבטחות שלנו, קח את החוסר אמונה שלך ואל תשאר! לפעמים אני מרגישה שסמכתי עליך יותר מידי. לפעמים אני מרגישה שאני צורחת על עצמי לפעמים אני מעמידה פנים שאני לא יודעת איכשהו- אני צריכה להיות לבד. אל תישאר! תשכח את הזיכרונות שלנו, תשכח את ההבטחות שלנו מה ששנית בי בפנים.. אל תישאר, תשכח את הזיכרנות שלנו, תשכח את ההבטחות שלנו, קח את החוסר אמונה שלך ואל תשאר! אני לא צריכה אותך יותר, לא רוצה שיתעלמו ממני אני לא צריכה עוד יום שתעיף אותי לצד אני לא צריכה אותך יותר, לא רוצה שיתעלמו ממני. אני לא צריכה עוד יום שתעיף אותי לצד, ובלי להתנצל. אל תישאר!! זייהו, איזה מוכשרת הא? רותם אני גאה בך
.

ParanoidLq

New member
NIKITA יפה מאוד!!! תשמעו..

יהיה מגניב למי שיש מיקרופון יקליט אך שהוא שר (משהו של לינקין) ואז ישלח אותו אלי ואני ישים באינטרנט מה אתם אומרים?

olly v

New member
אממ...לי יש!

אבל בוא נגיד את זה בעדינות , אני שרה מזעזע.... למרות שיש לי זיכרון ממש טוב , אני יודת הכל בעל פה!

Kido2222

New member
ביג דיל... יאללה!!! :)

שמישהו באמת ישים דברים כאלו פה בפורום... זה ממש מגניב... מבטיח שאם לי יהיה אני אשים..

NiKi†a

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וזאת רותם תירגמה, לא אני
וווו....-עדיף שאני לא ישיר.

יפה!:) אני גאה בך! חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

זה בסדר אני מבינה את השיעמום של הביצפר... כל מחברת אצלי במקום חומר לימוד יש ציורים וכל מיני שטויות...:)

למעלה