תירגול 4 ההסכמות!!!

תירגול 4 ההסכמות!!!

שרשרו לכאן תירגולים שלכם בארבע ההסכמות... אפילו דברים קטנים

יום שישי מסיבת ספרדים!!!

אתמול יום שישי הפלגתי לתל אביב עם חבר על מנת ללכת למסיבה. עידודו המאורגן הכין רשימה של מקומות שהוא חקר באינטרנט במשך היום. קיצר נסענו למסיבה הראשונה וראינו שהיו שם הרבה ערסים ובנים אז החלטנו לראות את שאר המסיבות שהיו באיזור... נסענו למסיבה השנייה ופתאום ראינו פגגגזזזז של אנשים ומלא בנות כוסיות. החלטנו להחנות וללכת לברר מה קורה שם וכמה עולה ובלה בלה... הגענו למקום ולפי השלט שהיה מעל המסיבה הבנתי שזו מסיבה לתיירים מספרד... קיצר כולם שם גם דיברו ספרדית וחבר שלי הרגיש כזה לא קשור... אמרתי לו יאללה בוא ניהיה כמו זיקית ונתערבב עם האנשים יאללה.... קיצר לאחר שיכנועים קלים שלי לחבר שלי להיכנס לשם נכנסנו... כולם שם היו ספרדים ודיברו בקושי מילה אחת בעיברית או אנגלית... קיצר היו צחוקים... רקדתי שם עם בנות... התמזמזתי קצת גם עם כמה... היה מצחיק איך שהשתלבנו ביניהם... אני די מרוצה מההשתלבות שלי... לא היה איכפת לי מה הם או הן חושבים עליי... התחלתי עם בנות למרות שלא ידעתי איך לדבר איתן כי הם הבינו רק ספרדית היה מצחיק וכייף. קיצר זה היה תירגול ענקי בשבילי... הייתי מוגבל בכך שאני לא ממש יכול לתקשר איתם אבל ניסיתי תוך כדי בשפת הגוף. במסיבות אחרות שאין הגבלה של תיקשרות בדיבור אני אפציץ כי המסיבה הזאת תירגלה אותי מאוד. באהבה, עידו

מעניין ../images/Emo13.gif

איזה הסכמה ניסית ליישם בעצם במהלך המסיבה?

2 הסכמות!

1. לא לקחת דברים באופן אישי- כמו דחיות של בנות או שהן לא מבינות אותי ואין לי איך ממש לתקשר איתן... 2. לא להניח הנחות- לא הנחתי שאני לא יכול להתקרב אליהן... לא הנחתי שאני לא יכול לרקוד איתן... לא הנחתי שהן לא מבינות אותי... בקיצור זרמתי ובדקתי... זה מה שניסיתי באותו הערב ליישם בעיקר

יום חמישי יציאה עם חברים

יום חמישי יצאתי עם שני חברים לסמסרה בהרצליה פיתוח. זה מקום כזה עם נרגילות, בירות, אוכל וכו'... שאנטי באנטי כזה... המקום היה יחסית ריק מבנות בשעה שנכנסנו... קיצר לא היה שם ממש להכיר... לאחר איזה שעתיים וחצי של זלילת חומוס+צ'יפס ושתייה ונרגילות החלטנו ללכת להסתובב קצת עם האוטו. הסתובבנו בפיתוח קצת, אח"כ הפלגנו לרעננה... וכפ"ס... והיה נחמד... ראינו לצידנו אוטו גולף מלא בבנות... עצרנו לידו ודיברנו איתם... הן התייחסו אלינו כאילו אנחנו ילדים קטנים... אני בכל זאת לא לקחתי באופן אישי והמשכתי לדבר איתם... הן יצאו מהאוטו ויחסית היו סנוביות... אמרתי לחברים שלי שהגיע הזמן לצאת מהאוטו ולתקוף בחוץ. יצאתי מהאוטו וראיתי אחת מהן בקיוסק שרציתי להכיר אז חיכיתי שהיא תיצא מהקיוסק ובאתי לעבר ושלחתי יד ללחיצת שלום ואמרתי "נעים מאוד אני עידו טסלר" קיצר היא כזה התעלמה ולא לחצה והמשיכה ללכת לדרכה... לא לקחתי את זה אישית. שלכם, עידו

4 ההסכמות

זה לא נושא ל"תירגול" זאת עשיה במלוא מובן המילה... לזרוק לפח הזבל את כל ההסכמות שקיימות אצלך ולהתנהל (לא לתרגל) על פי 4 הסכמות בלבד.

נכון אבל...

אני רק מתחיל להתעורר ולגלות את החלום שאני חי בו... ואני רק מתחיל עכשיו לנקות את ההסכמות שלי לאט לאט ולתרגל את ארבע ההסכמות שיטמעו בי לתמיד... אל תשכח שזה לוקח זמן... זה לא בא בבום אחד... עדיף להתקדם מדרגה מדרגה... אני לא יכול לקפוץ את כל המדרגות בבת אחת... אבל אני בטוח שמתישהו יבואו קפיצות דרך... בינתיים אני קורא לזה באמת תירגול... אני עדיין לא נקי מכל ההסכמות... הדרך ארוכה אך נעבור אותה כי גם לארוך יש סוף... שלך, עידו

אם זה נכון אז בלי אבל...

תקרא לזה איך שאתה רוצה, רק חבל (אולי) לבזבז חיים שבטוח יסתיימו במוות בתירגולים במקום בעשיית המיטב תוך התנהלות על פי 4 הסכמות.

הי עמנואל

אתה יכול לפרט קצת יותר לגבי ההבדל בין תירגול לבין עשייה? (כפי שאתה תופס את זה כמובן)

פירטתי כבר הרבה פעמים

מה ההבדל בין תירגול לעשייה גם על גבי דפי הפורום.... אפילו הגבת לחלק מההודעות האלו אם אני זוכר נכון.

אני זוכרת שבעבר דיברנו על זה,

ולא זכרתי היכן ומה אמרת, ובגלל זה ביקשתי שוב הבהרה. אני אעשה חיפוש בפורומים ואנסה לאתר את זה. תודה

תודה!

אגב, אכן עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא את הדיונים שלנו בעבר על הנושא. יש לי עוד שאלה על זה. אשאל בהמשך.

יום שני חג סוכות האחרון....

הייתי בהרצליה פיתוח עם חבר אחד... חבר לא ממש קרוב... חבר שהיה איתי בכיתה אבל מזמן לא נפגשנו. קיצר קבענו להיפגש ונסענו להרצליה פיתוח לשבת שם. קיצר הסתובבנו שם בין בתי הקפה ואני ראיתי מישהי חמודה שהסתכלה עליי... קיצר אמרתי לו "יאללה איתי בוא נילך לדבר עם הבנות האלה" והוא ממש התבייש ולא רצה... הוא ממש התבייש שהוא אפילו לא בא איתי... אני אמרתי לעצמי שאני אלך אפילו לבד... שאני חייב לתרגל!!! קיצר הלכתי לבד... והתחלתי לדבר עם החבורה הזאתי... מסתבר שלאותה אחת שהתחלתי איתה יש חבר... אבל הייתי בכל מקרה גאה שדיברתי עם החבורה הזאת בקלות... קיצר באותו הערב דיברתי עם הרבה בנות שאני לא מכיר בקלות והיה נחמד ביותר וכייף ומלמד... ורק מראה שאני יכול להכיר גם לבד... אבל עדיין לא ניסיתי ממש ממש לעשות לי ערב שאני לבד לבד מתחיל עם בנות... זה נשמע קצת מפחיד כי הידיעה שאין לך מישהו איתך באיזור גורמת לך להרגיש שאתה לבד... מצד שני זה שאני תלוי במישהו זה גורם לי להיחלש... היה נחמד ביותר הכרתי גם כמה באותו הערב. שלכם, עידו נ.ב הלוואי ואני ארגיש ככה כל יום

למעלה