תיראו מה מצאתי.. איזה יפה.
מ מוגי13 New member 20/8/02 #3 ועוד אחת.. למי שלא יודע מה רשום.. You belongin the in the shadows with me או איזה
B Buffybot New member 20/8/02 #5 GOD! איזה מדהימים!! וספייק כל כך דומה! אבל בראשון לדעתי השיער צריך להיות הפוך, של וילו ושל טארה. מאיפה אלו?
GOD! איזה מדהימים!! וספייק כל כך דומה! אבל בראשון לדעתי השיער צריך להיות הפוך, של וילו ושל טארה. מאיפה אלו?
G Geek Stink Breath New member 21/8/02 #17 אני מכירה את האתר עם כל הדוליז האלה. פעם נורא נהניתי לשחק שם... לעצב לדמויות את החדרים וכל זה מאז ההתלהבות קצת חלפה.
אני מכירה את האתר עם כל הדוליז האלה. פעם נורא נהניתי לשחק שם... לעצב לדמויות את החדרים וכל זה מאז ההתלהבות קצת חלפה.
B bewiched New member 21/8/02 #20 תמונה מאוד מתוקה וורודה לאומת המשפט שהוא אומר לה שהוא רומנתי,אבל אפל,לא ורוד
M Marsha Figg New member 20/8/02 #7 דוליז!!! דוליז מוזרות, אבל...דוליז!!! תשאלו את האנשים בפורום דוליז, אני בטוחה שהם יפנו אתכם לדוליז של באפי שהן יותר מוצלחות מאלה, ושהן לא מדולמייקר... רחלי
דוליז!!! דוליז מוזרות, אבל...דוליז!!! תשאלו את האנשים בפורום דוליז, אני בטוחה שהם יפנו אתכם לדוליז של באפי שהן יותר מוצלחות מאלה, ושהן לא מדולמייקר... רחלי
B Buffy1 New member 21/8/02 #15 מצאתי את זה בפורום באפי בסאנידייל בישראל. הם כתבו שהתמונות נלקחו מכאן, אבל האתר מכיל ספויילרים לסוף עונה החמישית (בגלל זה לא נכנסתי אליו).
מצאתי את זה בפורום באפי בסאנידייל בישראל. הם כתבו שהתמונות נלקחו מכאן, אבל האתר מכיל ספויילרים לסוף עונה החמישית (בגלל זה לא נכנסתי אליו).
B Bufreak New member 21/8/02 #11 בקשר ל Ho, GOD! My leg my leg. (ראיתי את הקטע הזה באחד הפרסומות ב-STAR) שאלה: למה הכוונה ב Buffy #13? מספר הפרק? באיזה פרק באפי אמרה את זה(בלי ספויילרים!)?
בקשר ל Ho, GOD! My leg my leg. (ראיתי את הקטע הזה באחד הפרסומות ב-STAR) שאלה: למה הכוונה ב Buffy #13? מספר הפרק? באיזה פרק באפי אמרה את זה(בלי ספויילרים!)?
A Adrienne New member 21/8/02 #19 איך אהבתי את הקטע הזה, ראיתי אותו אתמול בערב, קטע ענק!!!!! קורע לגמרי. זה לא ספוילר נכון?