תיראו יש לי את כל האנונים: הינה האנון הראשון:
K K00lVulpX New member 20/4/03 #11 יש לי את כולם ויותר אין לך אנונים מניאו רבליישן או ניאו דארק אנד לייט (ניאו 3 ו4)? יש שם עוד אנונים, ואם היה לי סורק הייתי מראה לכם...
יש לי את כולם ויותר אין לך אנונים מניאו רבליישן או ניאו דארק אנד לייט (ניאו 3 ו4)? יש שם עוד אנונים, ואם היה לי סורק הייתי מראה לכם...
N ninetels New member 20/4/03 #13 תיכנס.......... כן, אני יודע שאין לי אנונים מסריות אחרות, אבל הראתי מה שיש לי, מה אתה חושב עליהם? הם חזקים?
תיכנס.......... כן, אני יודע שאין לי אנונים מסריות אחרות, אבל הראתי מה שיש לי, מה אתה חושב עליהם? הם חזקים?
M moon flower New member 20/4/03 #14 נראה לי אוסף דיי מרשים יחסית לאחת שבכלל לא אוספת קלפים, לא יודעת, אני לא מומחית בזה אז אל תשפטו אותי, הכי נדיר שנגעתי בו היה רוקטס צ'ארמנדר, והוא היה של אחותי
נראה לי אוסף דיי מרשים יחסית לאחת שבכלל לא אוספת קלפים, לא יודעת, אני לא מומחית בזה אז אל תשפטו אותי, הכי נדיר שנגעתי בו היה רוקטס צ'ארמנדר, והוא היה של אחותי
N ninetels New member 20/4/03 #18 והינה הרביעי: אם יש עוד קלפים של מיוטו תגידו לי ואני ינסה להשיג אותם!!!!!
M moon flower New member 20/4/03 #19 יפה יפה אבל... אם אתה רוצה לגרור אותי לים של מחמאות פשוט תבקש, אני לא כזאת רעה נכון? ^.^