תיראו את זה:

OFIRB9

New member
אלוהים אדירים! ../images/Emo12.gif

בוא נלך ביחד לזרוק אליהם פחיות!!!

OFIRB9

New member
תארו לעצמכם...

תום אבני עם בלורית ענקית ומשקפת ואגם רוטנברג עם כובע חום ובגדים ורודים...

טיקיי

New member
לא רוצה אפילו לדמיין...

תמיד חייבים לחקות הכל במדינה הזאת... אין כאן שום דבר מקורי...

Digi Lista

New member
תום אבני ואגם רודברג?איכס!../images/Emo5.gif

גם ככה אני לא מתה על אגם רודברג בלשון המעטה(אין לי דיעה מסוימת על תום אבני,אני לא מעריצה אותו ולא אוהדת אותו אבל אין לי גם משהו נגדו,הוא בכלל לא קיים בתודעה אצלי) והרעיון של הצגת דיג'ימון נשמע לי רע,לראות אנשים מתחפשים לדיג'ימונים?זה צריך להיות ממש מוצלח כדי לא להיהפך לבדיחה לילדים בגן...(ואומרת את זה מישהי שבאמת אוהבת הצגות ילדים) כול העלילה העמוקה תיהרס ואז באמת לא יהיה הבדל בין דיג'ימון לתוכניות מצוירות חסרות עומק ומתח(למשל העונה הראשונה של פוקימון,חוץ מהפרק שפיקאצ'ו ואש נפרדים כול השאר פשוט חלש,עוד קרב,עוד פוכדור,עוד מכת ברק...)... אבל מה שכן זה יכול להיות מסקרן להציע אנשים לתפקידי דמויות מסוימות...למרות שעדיף שלא...

WoLfN

New member
אגב תום אבני ושלולית רודברג...

ידעתם שהם זוג? זה נורא מבחיל. ראיתי תמונה שלהם (אני אחסוך פרטים) בפנאי פלוס... בררר>< וראיתי את זה (ההצגה, גאונים) כשהייתי בן... (*סופר) 9, 10 עם הקייטנה... זה היה נורא מצחיק. צחקנו מהטמטום, כן, שלא תבינו אותי לא נכון... היה שם ליצן שהם קראו לו "ליצן"... זה היה ממש מצחיק...

OFIRB9

New member
הו כן (גם אתה מכור ל"השיר שלנו"?)

ראיתי את התמונה, גועל נפש

Digi Lista

New member
אני ידעתי.

הם זוג כבר חמישה חודשים בערך(לפחות בגלוי),הייתה איתם אפילו כתבה משותפת בשבועות ב"ידיעות אחרונות" השאלה היא למה קראתי אותה...טוב,אני קוראת הכול(כולל מדור כלכלה) בכול מקום אפשרי... אם כבר מדברים על היצורה אז היא תהיה השנה בפסטיגל(נכון לבינתיים גם רוני ומאיה בוסקילה בפנים,אם הרשימה שכתבתי כבר לפני חצי שנה תתממש ובינתיים הדיוק מדהים,אולי בגלל שלא לוקחים בהכרח לפי יכולות שירה ברור לי מי שאר המשתתפים-האחיות פיק,מישהו מכוכב נולד 1 ו2/אקדמיה לצחוק/פרויקט y,יהודה לוי,יעל בר זוהר הניצחיים,יעל דואני האחות היותר מתוקה לדעתי שתעשה דואט עם אחותה,עפר שכטר,מושיק גלאמין,כמה מהשיר שלנו/מיכאלה,הפיג'מות,רודריגואים למיניהם... ושלל "זמרים מופלאים" נוספים...אני עדיין בעד לשלוח גם את חיים יבין ומיקי חיימוביץ'
) הפוסטמה חתמה בפסטיגל צירפתי קישור... שתיקח גם את אהובה,אני כבר מעכשיו עובדת על אחי שלא ירצה ללכת לפסטיגל(נחשו מי יצטרך ללוות אותו...למרות שרוב הזמן אני דווקא אוהבת פסטיגלים ומחזות זמר,אבל רוני דואני,מאיה בוסקילה ואגם רודברג זה שילוב מציק...מלבד אגם רודברג נגד רוני ומאיה אין לי משהו אישי,השירים שלהם נדבקו לי בפה כמה פעמים ועדיין מכתבות וראיונות טלוויזיונים איתן לא התרשמתי)

Digi Lista

New member
אויש נו...

בקיצור-תלחצו על ארכיון ואז על קטגוריה "סתם" שלפי מה שהבנתי זה מדור הרכילות של העיתון הזה(אני לא תל אביבית ככה שאני לא בדיוק קוראת את העיתון מלבד דרך האינטרנט לפעמים...)...

cody54

New member
המחשבה גורמת לי... לצחוק...

עזבו אתכם אגם רוטברג, סתם שחקן מסכן שמחופש לטנטומון. מצב כפית... =\

למעלה