תיראו איזה תותח

Jesuscrist

New member
חחח מי שעושה את זה אני עושה כל ביכולתי

להעניק לו ניהול. ואם לא,אז שיעשו בשביל אופציה להזהיב משתמש

פנומן 72

New member
כן. גם אני אהבתי את הסיפור שלו ../images/Emo13.gif

וזה לא צריך להפתיע שגם הרבה בחורות אהבו את הסיפור. לא מדובר בבחורה קלאסית אלא בבהמה שהרבה אחרות סולדות מאחת כזו.

al haboker

New member
בהמה?!

אני לא חושבת שהיא בהמה... אלא יותר חצופה על זה שנראה לה כמובן מאליו שהוא ישלם את החשבן זה לא משנה בכלל אם היא שתתה בירה אחת או אכלה סטייק אנטריקוט ברוטב בשמל כל אחד משלם על עצמו (או חצי חצי)- במיוחד בדייטים ראשונים.. אם אח"כ אחד הצדדים רוצה לפנק את הצד השני אז פנאן.. אבל לא ככה. יחד עם זאת, הבחור היה צריך לומר לה שתשלם בעצמה במקם לשקר ולברוח לה כמו ילד בן שלש.

yeti asx

New member
הבחורה לא באמת רצתה לצאת לדייט,

אלא לארוחה חינם על חשבון הבחור.

זלאמן

New member
גם אני עשיתי את זה פעם בסין

כמה סיניות התיישבו עליי ועל חבר שלי, לקחו אותנו למסעדה דחפו לנו אוכל ובירות בלי שרצינו, הזמינו והזמינו ואנחנו לא הצלחנו לעצור אותם כי לא הבאנו סינית והם לא הבינו אנגלית. הן היו חמודות אבל היתה שם אחת שמנה שכאילו ניהלה את כל המחזה וזה עצבן אותנו. הרגשנו שהיא שמה את הכוסיות עלינו כדי שהיא תרוויח ארוחה חינם. בסוף קמנו, אמרנו לילה טוב והשארנו אותם המומות עם החשבון. הכוסיות עוד רצו אחרינו לרחוב אבל זה כבר לא עזר להן. החשבון נשאר אצלן :)

Jesuscrist

New member
המשכתי לקרוא שמה היום

לא יאמן,כריס רוק צדק. אתה לא תנצח אישה בויכוח כי היא לא תתן לדבר קטן כמו היגיון להרוס לה תטיעון. איך אפשר להסתכל על מה שהיא ניסתה לעשות לו ולהגיד שהוא מנייק כי הוא נפל עליה ב25 שקל?

למעלה