תיק

tamarhp

New member
תיק

טוב, שאלה קצת טפשית, אבל... אני צריכה תיק ללימודים ואני לא יודעת מה אני אמורה לקנות כי בחיים לא למדתי באוניברסיטה... אז מה סטודנט למדמ"ח (בבר אילן
) צריך לסחוב איתו לאונ'? קלסרים, דפים וכלי כתיבה כמו בביצפר? ספרים? מחשב נייד? (סתם, סתם.. הוא של בעלי) וכמובן אוכל ושתיה.. איזה תיקים אתם לוקחים איתכם? גב? צד? אני לא רוצה להיראות כמו ילדת-ביצפר, גם ככה אני נראית בת 16 (אני בת 19, ולא מאמינים לי).

Roni18

New member
אם הבנתי את מבר אילן שם דווקא הרבה

הולכים עם תיק גב אני אישית קניתי תיק צד יפה לא אשמש במחברות הבנתי שזה לא נוח אלא אביא רק דפים קשורים לשיעורים ובבית אתייק בקלסר

tamarhp

New member
אני כזו מבולגנת בדברים האלה

בתיכון הייתי מסדרת את הקלסר תוך כדי השיעורים המשעממים.. בבית הייתי נשאבת למחשב.. ;) איזה גודל של תיק צריך? כמו של ביצפר? :-\

Roni18

New member
אגב אני מתחילה שנה ראשונה גם

כן אפילו יותר קטן יש פחות ציוד תלוי בך בעצם מה את מחליטה לקחת איתך

tamarhp

New member
לכן אני רוצה המלצות

מה כדאי לקחת, ואיזה תיק יהיה נוח..

SnipeR3

New member
מצטרף לשאלה

מה לקנות? קלסרים או שמא מחברות? דפי חשבון או אחר?

Roni18

New member
המלצות ציוד מפורום סטודנטים

יש שם עוד מלא תריצו חיפוש....

tamarhp

New member
אשמח לשמוע

תגובות נוספות דווקא מסטודנטים של מדעי המחשב שיודעים מה מתאים למקצוע הספציפי (קלסר, מחברת, בלוק, דפדפת, משבצות, שורות...)

מנסיוני...

אני השתמשתי כל השנים בתיק גב. זה מאוד נוח. בדרך כלל לקחתי איתי קלסר דק ללימודים, וגם משהו קשיח לכתוב עליו (יש לזה שם, שכחתי איך קוראים לזה- נראה לי קרש כתיבה). לדעתי הכי טוב כזה שנפתח לשניים, שבצד אחד יש קליפס לשים דפים ובצד השני מעין כיס שאפשר לשים שם דפים. הקלסר הדק מיועד לשים דפים שכבר סיכמתי בהם במהלך היום. כשהייתי חוזרת הביתה הייתי ממיינת את הדפים- כל דף לקלסר המתאים. סוגיה נוספת שהתלבטתי לגביה במהלך השנים היתה האם לשים את כל המקצועות בקלסר אחד עבה עם חוצצים ביניהם, או קלסר נפרד לכל מקצוע. אין לי תשובה ברורה לזה, פרט לרעיון החשוב שלקראת המבחנים כדאי שלכל מקצוע יהיה את הקלסר שלו. למרות שזה נראה שאין הרבה דברים לסחוב, בכל זאת אני ממליצה על תיק גב. הסיבה היא שבפועל יש הרבה פעמים יותר דברים לסחוב-- לפעמים לוקחים ספרים מהספריה, לפעמים מביאים חומר של מקצועות אחרים ללמוד עם חברים... זה מאוד נוח. יחד עם זאת, גם תיק צד זה פיתרון טוב- צריך רק להקפיד שיהיה גדול מספיק. ודבר אחרון- אני ממליצה חד משמעית על משבצות. הרבה יותר נוח ומסודר. בהצלחה...

tamarhp

New member
תיק גב

איזה תיק לקנות כך שאני לא אראה כאילו אני תיכוניסטית עם כיסוי ראש או תרמילאית בהודו?

tamarhp

New member
שאלה טפשית, אבל

וואע, צריך מחשבון?! כבר הורשתי אותו לאחותי, לא נעים לי לקחת אותו חזרה

yoyoman

New member
...

יומיים אחרי שתתחילי ללמוד כבר יהיו לך תשובות לכל השאלות. בכל מקרה, לדעתי מחברת זה לא כל כך נח. אומנם הדפים לא מתבלגנים לך, אבל הרבה פעמים תרצי לתייק דפים מצולמים או מודפסים וזה בעיה במחברות. בנוגע למחשבון - מומלץ שיהיה לך. אומנם בשיעורים עצמם לא ממש תצטרכי אותם, ובבית יש מחשב שמכיל מחשבון, אבל מחשבון יותר נח. ובכל מקרה את תצטרכי מחשבון למבחנים. מה שמאוד מומלץ לדעתי, זה תכנת מתמטיקה מתוחכמת: algebra, mathematica, derive ודומיהן. עוזר מאוד מאוד בחדו"א ולינארית.

yonyl

New member
כן

קצת לוגיקה :אם היא הולכת ללמוד בבר אילן , ומופיע שהיא משתתפת בפורום בני עקיבא אז היא דתיה דתיים רבים שומרים נגיעה או לפחות לא מקיימים יחסי מין לפני החתונה. מכך סיכוי גבוה שהיא נכללת בקטגוריה (שומרים נגיעה או לפחות לא מקיימים יחסי מין לפני החתונה) מה שגורר מיידית סיכוי גבוה להתחתן בגיל מאוד מאוד צעיר (וזה אכן מה שקרה) בכל אופן כמובן זכותה , לא מבקר או משהו , רק הסברתי את הלוגיקה שבדבר לפי דעתי.

p k a k

New member
אני מציע לך לכתוב אלגוריתם...

יעיל למציאת נשים צעירות אשר נשואות ולומדות באוניברסיטה. תשאוף לסיבוכית O log n. הכי חשוב שתהייה לי בריא.

yonyl

New member
האלגורים

שנתתי הוא בפסוקי הורן. זה מספיק יעיל.

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

האמת שתכננתי להתחתן בגיל 21 ככה... אבל הכרתי את בעלי, ואצל הדתיים לא מושכים קשר לזמן ארוך מהסיבות הנ"ל, והרגשנו מוכנים לנישואין.. :) אגב, אני לא בבנ"ע... סתם מנהלת של הפורום.. ואני בת 19 מלפני כמה ימים

למעלה