תיק

אריק פ

New member
תיק

בשעה טובה ומוצלחת גם אני הצטרפתי לקבוצת בעלי הדיגיטליות, וכעת אני הבעלים הגאה של פוג'י 602. עכשיו הרפלקס יושבת לה בפינה ומקנאת באחות הקטנה, אבל אני משער שזה יעבור לה... בכל מקרה, מה שהכי מדאיג אותי עכשיו זה תיק עבור התינוקת החדשה. אני מחפש תיק שיהיה מרופד וטוב, כי אני נוהג להתעלל במצלמות שלי קצת (טיולי שטח), ובשתים האחרונים נשברו לי כמה חלקים במצלמה.... וממש לא הייתי רוצה שזה יקרה עם החדשה. אשמח להמלצות והצעות (אם אפשר גם עם הצעה איפה לקנות..) תודה! אריק

idohal

New member
יש תיקים טובים של LOWEPRO יש לי

אחד כזה ששימש במקור לפוג'י 6900 ומתאים במידות גם ל - 602. הקוד על התיק D-RES40AW אני מניח שזה מספר הדגם.

אריק פ

New member
תודה, וכמה שאלות נוספות

כמה שאלות נוספות - יש לך מושג מי מוכר אותו בארץ? האם הוא נוח ל"שליפה חמה" תוך כדי הליכה בטיול (מתתוך הנחה שיש עלי תיק נוסף עם הציוד האחר - אוכל)? אני לא ממש מכיר איך בנויים תיקים עבור מצלמות דיגיטליות, אבל יש מקום מיוחד עבור הכרטיסים? ו... טוב, בערך זהו. תודה! אריק נ.ב. מישהו מכיר את התיק שפוג'י מוכרים בשביל המצלמה הזו? (המקורי יעני)

idohal

New member
לא אין מקום מיוחד לכרטיסים ואני

אינני מציע ללכת עם מספר כרטיסים בו זמנית. בעיני זה מתכון טוב לאיבוד הדברים הזעירים האלה. כדאי לדעתי לקנות כרטיס אחד גדול שנשאר באופן קבוע במצלמה ועדיף כרטיס 256 מ"ב לפחות ויותר טוב 512 מ"ב. מעל לנפחים האלה פשוט יקר מידי. קנה ארנק דיגיטלי זה עדיף על פני כמה כרטיסים בגלל הנפח (לפחות 20 ג"ב) ובגלל העלות כ - $200 לעומת כרטיס 512 שעלותו כ - $100-$150. אין בעיה להוציא המצלמה מהתיק לפחות לא נתקלתי מניסיוני האישי בעניין.

היבואן של לופרו

זה לייבוב, דבר עם אבישי בטלפון 050-540-310 או בחנות האהובה עליך (יוגנד ודומיו) http://www.leibov.co.il

../images/Emo128.gifבבקשה לא לפרסם מספרי טלפון

בפורום. רק בלוחות הפורום. לפירסומת - יש לפנות למח' פירסום של תפוז.

למעלה