תיק תק מגנט

davidbelo

New member
תיק תק מגנט

מישהי פה אמרה לפני כמה ימים שאפשר לחבר אותם לבד אך היום הייתי בחנות סידקית ולא היה למכירה תיק תק מגנט מאחר שמחברים אותם לא לבד אלא במכונה מיוחדת. נכון?

davidbelo

New member
איזה סוגים יש?

אני מחפשת תיק תק שמתאים לארנק או לציק שאוכל לחבר אותו באופן עצמאי

WiKi

New member
בשבוע שעבר קניתי את אלו

פה. הוא לקח לי 4 דולר משלוח לישראל, הגיע תוך שבוע בדואר רשום. אני מרוצה. כדי לחבר אותם לבד עושים שני חורים קטנים בבד, מצמידים את הדיסקית ומעליה משחילים עם הבד את אחד הצדדים. מקפלים את השיניים לאחור וזה נתפס על הבד. כנ"ל עם הצד השני.

יש כאלה בארץ

בתל אביב בבנין פנורמה קרוב לאיצטדיון בלומפילד אצל רובינוב וזה עולה שקל לאחד,אני קניתי 20 יח וכך זה עלה לי. אבל זה היה בשנה שעברה...אני מתארת לעצמי שהמחיר לא ממש השתנה.

WiKi

New member
נוחות אישית, מעדיפה שגיע עד הבית

אין לי זמן להסתובב בחנויות ולחפש.

אתמול קניתי שניים כאלו בתל אביב

לא יודעת אם אני יכולה לכתוב כאן את שם החנות אבל תשלחי לי מסר יש לו כאלו תיק תקים, מגנטיים, מעולים לתיקים במחיר של 5 שח ליחידה

רות מלר

New member
נוסעת -כיההבדל בין פרסום לשיתוף

מפי מי שנמצא עימנו ועושה ותורם מחוויותיו הוא משתף מי שמגיח רק על מנת לקרא לרכוש שירותים או מוצרים הוא מפרסם. כיוון שאת איתנו ופעילה- את מוזמנת בברכה לשתף בחוויית הקניה שלך בבשה רישמי ואגב- לפני ששבוע אני המלצתי לה על קניה בקנולר או באקהויז היכן קנית את ?

אז לכל מי ששאלה אותי איפה קניתי תיק תק מגנטי

ואחרי שהבנתי שאפשר לכתוב כאן כתובת שהרי ברור שזו לא פרסומת (אני, מקסימום יכולה לפרסם תרופות...
שזה התחום שלי.. והתפירה היא התחביב
) אז ככה: באחת הרחובות שמחברים בין רח נחלת בנימין ושוק הכרמל - ואני כמעט בטוה שזה רחוב השומר יש כמה חנויות סידקית ישנה חנות אחת שנקראת סידקית יוסי ומעבר לזה שהוא איש מקסים, מחירים סבירים, אצלו יש תיק תק מגנטי ובעצם, יש לו ה כ ל... שם קניתי.

יוסי נמצא ברחוב השומר 4.

לדעתי הוא לא מקסים, אלא נוטה קצת לשלוח ידיים, וגם המחירים אצלו ממש לא זולים. לזכותו יאמר שיש לו מבחר גדול ללקוחות פרטיים, לא בסיטונאות. הוא מכניס ניטים וכפתורים במקום, וגם מצפה כפתורי רגל.

ed99

New member
בחנות ריצ'רץ' גם ברחוב השומר ת"א

אולי זה אותו אחד, עכשיו חזרתי משם וראיתי את ה-תיק-תק מגנטי ונזכרתי בשירשור

באמת?? לא ידעתי שהוא כזה, טוב, אני כנראה יותר

מתאימה לגיל של הבן שלו, שעובד יחד איתו...
אבל כשאני שם , ותמידאני גם נכנסת מעבר לדלפק, לא שמתי לב לדברים האלו... אישית, אני חושבת שהמחירים שלו ממש סבירים

ה ב ה ר ה - התשובה שלי היא לשכנה, לגבי יוסי

ריצ'רצ זו חנות מקסימה, אבל תמיד תמיד תמיד יש שם המון אנשים כי אלו שעובדים שם, אמא ובנה קצת לא מספיקים לשרת את כולם.. הם קצת מפוזרים כאלו, אבל חמודים, יודעים הכל, ויש לה ם פתרונות לכל שאלה הבעיה עם ריצ'רצ' היא שעות הפתיחה שלהם כמה פעמים שהייתי בשעות אחהצ המאוחרת כבר היה סגור

coral chan

New member
הייתי אצלהם השבוע

פעם ראשונה שנתקלתי בהם פתוחים! באמת מפוזרים וחמודים כאלו

lirola

New member
תמיד אני מוצאת שהוא יקר יותר מהמתחרים

באופן מעצבן ובאחוזים משמעותיים. תמיד בסוף אצל זינגר יוצא לי יותר זול.

למעלה