תיק קטן

pasiflora3

New member
תיק קטן

אני נוסעת לדרום אמריקה, ותרמיל גדול כבר יש לי (של קרימור), ואני מתלבטת לגבי תיק קטן... כדאי לקנות משהו נוח ואיכותי? או שיספיק לי התיק ג'נספורט הקטן שיש בבית?! מה המחיר צריך להיות בערך? והאם יש לכם המלצות לגבי תיק (אנ מניחה בסביבות 25 ליטר)

ליאורט1

New member
תיק קטן

היי, מהנסיון הדל שלי עדיף תיק גדול יותר מ25 ליטר כתיק יום, אומנם אני הסתדרתי עם תיק כזה והבגדים שלי אני מניח גדולים יותר משלך אבל בכל מקרה הייתי מעדיף שיהיה לי תיק גדול יותר התיקים הפשוטים נוטים לאבד את הצורה שלהם ואת הקשיחות היחסית של הגב ואחרי תקופה שהם מפוצצים בציוד הם ממש הופכים להרבה פחות נוחים. עדיף שיהיה תיק גדול יותר שתוכלי לקחת בו ציוד ליום מלא כולל הכל(אוכל, ביגוד חם וכו) ובנוסף רצוי שיהיה לו רצועות בשביל לחבר אליו דברים מבחוץ. זאת דעתי בכל אופן

shaishoo

New member
יש ויש

ראיתי בנות שטיילו עם תיקי בית ספר אני עישית היה לי תיק איכותי שעלה לי גרושים במטייל עודפים שהיה בערך 25 ליטר והיה לי מצויין במשך כל הטיול גם לטיולי יום וכם סתם לנסיעות, אני חושב שכל העיקרון בתיק הקטן כשמו הוא שהוא לא ענק מידי, כי בנסיעות זה התיק שבין הרגלים שלך ושם יש את המיני דיסק ,ספר,מסמכים ,שתיה וכד, ואם הוא ענק לא יהיה לך מקום למשל לרגלים, צריך פרופורציות, תמיד לטיול של יום וחצי אפשר לקחת את התיק הגדול אז הוא יהיה חצי ריק , אמ,ףא ל אמר שהוא צריך להיות מפוצץ ואיפה שמטרקים בדרך כלל אין מזג אויר כמו בישראל של שרב

לדעתי

30 זה גודל סביר. אני אישית בעד משהו טוב, רצוי עם כמה כיסיפ, רצוי עם שני כיסי צד שניתן להכניס בהם בקבוקי שתיה גדולים (ממליצה לבדוק בחנות ), הכיסים האלו מתאימים גם לסנדלים או לכל דבר אחר. רצועות מבחוץ תמיד מועילות ואני גם בעד כיסים פנימיים אבל לא בעד חלוקה פנימית אלה חלל אחד גדול.תיק טוב עולה כיום בחנויות בסביבות 400 ש"ח ומעלה. בטוח אפשר להשיג בפחות ובטוח אפשר גם להסתדר עם זה שיש לך בבית, אבל אם נתבקשתי להביע את דעתי, אז הבעתי. דבר אחרון, לא לשכוח שתיק טוב יחזיק שנים רבות, אם את רואה את עצמך מטיילת בעתיד ולא משנה אם בארץ או לא, אז זו השקעה לטווח ארוך.

shaishoo

New member
בתור אחד

שמכיר אותך אישית...דעתך תמיד קובעת...אני עכשיו קופץ לתופר לשנות את התיק שלי ל25 ליטר...בעצם את כל התיקים שלי..

כפרעעע

אתה תבוא לפה לפני שתרוץ לתופרת, אני בכלל ממליצה על סנדלר במקרים האלו... נראה לי החום עלה לך לשכל. יאללה, תקשר

למעלה