תיק עבודות,

• פותח הנושא jule
  • פורסם בתאריך

jule

New member
תיק עבודות,

היי, הייתי רוצה המלצות לאיזה מקום או מישהו פרטי שמכוונים סטודנטים עם תיקי עבודות, אני צריכה תיק בשביל להתקבל לעיצוב גרפי בשנקר..אז...תענו בבקשה! תודה מראש

La la la 20

New member
בשנקר לא אוהבים תיק עבודות ממקום

פרטי שמכוון אותך ... האזנתי קצת לראיונות וכשמישהו אמר שהוא היה בפפריקה או ב 6B הוא רק הנהן כשאני אמרתי לו לאחר ששאל אותי כמובן אם נעזרתי אז הוא אמר יופי !!

zazza

New member
לא רק בשנקר...

בעיקרון תיק העבודות אמור לשקף אותך נטו, בלי הכוונות, מכינות וכו'.

ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא

ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ממש ממש לא ואני ארחיב עוד מעט , מבטיחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה