תיק נשיאה למחשב נייד

Drakula443

New member
תיק נשיאה למחשב נייד

שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב נייד חדש מדגם HP Pavilion dv4296EA. המחשב הגיע מרשת BigBox, ממנה הזמנתי את המוצר, עם תיק נשיאה יפהפה של חברת Crumpler. למרות מראהו החיצוני, התיק לא גדול דיו מכדי להכיל את הלפטופ, שהרי הלפטופ עושה שימוש בטכנולוגיית המסך הרחב (15 אינץ'). כתוצאה מכך החלטתי לפנות בחזרה ל-BigBox על מנת שיחליפו לי את התיק. אני מעוניין לקבל דגם חלופי לתיק מחברת Crumpler שיחליף את הדגם הנוכחי שלי (שלצערי הרב אינני יודע מה הוא) ושהלפטופ יוכל להיכנס ולצאת ממנו ללא בעיות של גודל ומקום. לעצותיכם אודה.

Ice Age

New member
אה, חשבתי שאתה רק מספר לנו

שאתה חוזר לחנות כדי להחליף... אני אישית לא מכיר את התיקים של קרומפלר. טארגוס הם טובים, ונותנים אחריות לכל החיים בחלק מהדגמים. יש להם מבצעים טובים לאחרונה כך שהם אפילו זולים יחסית לאחרים.

Drakula443

New member
אני בהחלט מעוניין לחזור לחנות כדי

להחליף וגם מבקש את עצתכם. תראה, אני לא מעוניין להתנגח בתיק הנשיאה, ורק כדי להכניס אותו לתיק בקלות אני עשוי לבקש את הדגם שתואם למסכי 17". לא תהיה לי בעיה עם זה, אלא אם כן אני אקבל פיצוי הולם. העובדה שמדובר במתנה היא משהו אחד, והעובדה שהמתנה היא חלק מעיסקה שגם אותה יש לכבד היא משהו אחר.

kimpatsu

New member
כנס

דרקול, מה קורה! אני יודע איזה מבצע לקחת, ראיתי מודעה של BIGBOX בעיתון, יחד עם התיק זה שווה ביותר. שים לב שמחיר התיק הוא 650 ש"ח. לי יש נייד דומה במימדיו (HP4161), ואני הייתי חם אש על התיק של CRUMPLER שבתמונה, אבל הלכתי לבאג, מדדתי ואומנם הוא לא נכנס (רק ממש ממש בלחץ) ולכן לא קניתי אותו. היבואן ורשת באג כמובן טוענים שהתיק מסוגל להכיל עד 15,4" , מה שמתברר כשקר. תבדוק גם באתר של CRUMPLER, יש תיקים מסויימים שהנייד שלך ייכנס אליהם, רק נכון לעכשיו היבואן לא מביא אותם (הוא מייבא רק חמישה דגמים אם אינני טועה). מה שהייתי עושה במקומך, שולח איזשהו מכתב חריף ותלונה לרשת BIGBOX, ודורש פיצוי מסויים... באמת התפלאתי לראות ש BIGBOX מציעים דיל של מחשבי HP עם מסך 15,4" וקבלת תיק לגודל עד 15"..... אגב, תעשה חיפוש בפורום תקרא תרד שפתחתי על תיקים (שמי הקודם היה IDOGREEN....) בהצלחה.

jepe

New member
מה זה האתר ההזוי הזה??

ומה נסגר עם התגובה המהיאה כל פעם שאני מנסה לשלול הוא רושם ללא נושא

Drakula443

New member
יש דווקא תיק של קרמפלר תואם

אבל הוא של 17 אינץ', מה שבטוח, 15 אינץ' מסך רחב ייכנס לתוכו. הוא אמנם עולה יותר סביר להניח, אבל זה יהיה הפיצוי של ביגבוקס על עוגמת הנפש. שמתי לב למחיר, הם ניפחו אותו ל-800 יחד עם מצלמת אינטרנט. התיק ממש יפהפה אבל לא תואם, מה לעשות. להרים ידיים בנושא אחרי רכישה של מוצר בכמעט 9000 שקל זה בטח לא משהו שאני מתכוון לעשות. בכל מקרה, דיברתי איתם והם ביקשו ממני להגיע אליהם ולנסות לארגן תיק חלופי. מנהל השיווק שם טען כי אני לא אוכל לקבל כל דגם של קרמפלר אבל אני גם לא מבקש את זה. אני בסה"כ רוצה לקבל תיק שהלפטופ שלי יוכל להיכנס אליו..

kimpatsu

New member
המה להנחתה...

עצה לי עליך... אולי תרים את הכפפה, כלומר, אתה יודע כמה אנשים ניגשים לקנות את הנייד הזה בעיסקה שמציאים BIGBOX? לדעתי הרבה אנשים. מדובר פה בכח של לקוחות שהוטעו מבעוד מועד ועל כך יש לך ולשאר הקונים עילה מספקת ביותר לתביעה או פיצוי (משהו בסגנון). כמובן שבהיבט המשפטי אני לא יכול לייעץ, אבל לדעתי מספיק שאמרו לך "תבוא אלינו נחליף לך, אבל כמובן למשהו שווה ערך". זו לדעתי חוצפה רצינית, כי אם הם מודים שהתיק לא מתאים לגודלו של הנייד אז למה בעצם הם מציעים אותו? אה, וכמובן שלא תוכל לקבל כל תיק של קרמפלר, כי יש יבואן (איזה מישהו מפתח תקוה נאה לי) שמייבא מספר מצומם של דגמים, ולפי מה שהבנתי הייבוא הבא הוא בפברואר...).

למעלה