תיק למחשב

slide2129

New member
תיק למחשב

מישהו אולי יודע איך התיקים של SILVER LINE? מבחינת עמידות והגנה למחשב, האם הם עמידים בגשם? והאם יש מקום למסמכים בנוסף למחשב. אני אישית מתלבט בנוגע לתיק הזה תודה מראש

RoyBO

New member
הכי טובים זה תיקי גב של SWISS ARMY

יש מבחר גדול באופיס דיפו

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif בהחלט.

מבחינת הטובים שאני מכיר: טוב וזול: סויס ארם (למעשה קוראים לחברה וונגיר אבל זה לא ממש משנה, משווקת ע"י אופיס דיפו). טוב, יקר ועם הרבה פוזה: קרומפלר (יש בבאג). ואגב, בקישורים יש כמה קישורים בנושא תיקים (וגם כתבה מ-YNET שעסקה בנושא).

slide2129

New member
הסתכלתי בקישורים, ןלכן השאלה שלי הייתה

מכוונת לתיקים של SILVER LINE, ולא לתיקים באופן כללי. הבנתי מהקישורים שקרומפלר הכי טובים, אבל הם גם מאוד יקרים, ואני לא מתכוון להוציא כרגע 300 שקל על תיק. ממה שראיתי, SILVER LINE די דומים חיצונית וגם די זולים, לכן שאלתי לגבי העמידות שלהם, האם הם עמידים גם בגשם והאם הם מכילים עוד מקום לקלסר לפחות. אז תודה על התשובות, אבל האם יש כאן מישהו שיש לו\היה לו את התיק של SILVER LINE?

RoyBO

New member
לא יודע מה זה יקר מבחינתך

תיקי SWISS עולים בין 120-300 ש"ח אני רכשתי תיק מדהים במבצע שעלה לי 145 ש"ח במקום 200, יש בו מקום למחשב ולמחברות וספרים, בנוסף יש מקום לאייפוד ותא לכלי כתיבה. התיק עצמו עשוי מבד חסין מים.

slide2129

New member
האם יש לחברה הזאת תיקים בסגנון שבקישור, או רק

תיקים בסגנון " הקשיח" כמו בתמונה המצורפת.

laptopzol

New member
אין על קרמפלר

** גילו נאות : יש לי קרמפלר למכירה וכל הניידים שלי בקרמפלר גם אם הם לא זזים ** ובלי קשר אני לא מבין אנשים שהוציאו אלפי קלים על הנייד שלהם וחוסכים כמה גרושים על תיק שישמור עליו . לקרמפלר יש ריפוד ברצועת הכתף שלא תכאיב , יש לו רצועת הצלבה נוספת שמאבטחת את התיק ומונעת טלטולים , הוא עשוי טוב מאוד , עמיד עם הקשחות , ולטעמי לקרמפלר יש את התיקים הכי יפים ( לא כולם ) . אין מה להשוות בין תיקים זולים לקרמפלר מדגם טוב , אל תקנה ממני אבל אל תחסוך בתיק טוב על נייד "שבתנועה" , ותזכור שהתיק קרוב לודאי ישמש אותך גם בנייד הבא . -גיל

VAMPhantom

New member
אכן כן!../images/Emo45.gif אחלה חברה...

איכותית לצורך שמירה על הנייד והציוד ההקפי שלו בנוסף.

זיו 2008

New member
יש לי אותו...

ובכן, זה תיק גדול, יפה ומרווח (תוכל לדחוס בתוכו את כל האביזרים הנלווים + מסמכים) - וכן זול. עם זאת, החורף ממשמש ובא ואני מסופק לגבי העמידות שלו בפני גשמים כבדים, שכן התיק אינו אטום.

שירה4321

New member
לא ממליצה בכלל...

יש לי אותו (בצבע כתום, אם זה עקרוני)... קניתי בעיקר לפוזה- שגם לי יש תיק של נייד. והוא פשוט מסייט!! כואב מאוד בכתף אחרי כמות זמן לא ארוכה איתו (אך אולי זה תלוי בכובד של הנייד, הנייד שלי כבד ושוקל 3 קילו). כיום אני שמה את הנייד רק בתיק של JANSPORT שהוא אומנם לא הכי שומר על הנייד, אבל לפחות לא כואבים לי ממנו הכתפיים והגב.

Kibiniloch

New member
עדיף לקנות תיק גב במיוחד לניידים,

או לפחות נרתיק מעטפת קשיח שיגן על המחשב בתוך התיק.

שירה4321

New member
קצת סדר...

התיק שאמרתי שמאוד לא נוח איתו- זה תיק צד של SILVERLINE. (מה שהציגו בתחילת השרשור). התיק שאני משתמשת בו בגלל שלא נוח לי עם התיק של SILVERLINE, הוא תיק גב של JANSPORT (עם כתפיות מרופדות כמובן), שאפשר לראות אותו על כל תלמיד/סטודנט.

kobi 23

New member
אה,אוקיי

נראה לי שהיום אני אקנה לי תיק באופיס דיפו של סוויס ארמי

Aדי

New member
יש גם ל- Jansport תיק לנייד...

דווקא מאוד מוצלח, הוא היה נמכר גם באופיס דיפו, כבר לא ראיתי אותו הרבה זמן שם, אבל אפשר להשיגו בקרביץ...

למעלה