תיק טרק במטוס

tal2482

New member
תיק טרק במטוס

שלום לכולם, אני וחברה נוספת טסות עם איזיג'ט בספטמבר לג'נבה ומשם עושות את טרק ה-TMB. אנחנו מתכננות לעלות את התיק שלנו על המטוס במקום לשלוח אותו (זה חוסך הרבה כסף), כמובן שאנחנו יודעות לא להכניס דברים חדים ואת כל הנוזלים לזרוק בדרך חזרה (בארץ נותנים להכניס).
האם מישהו התנסה בלעלות תיק טרק לטיסה? אנחנו קצת לחוצות שלא יתנו לנו ואז נצטרך לשלם קנס רציני. נשמח לשמוע אם מישהו עשה זאת.

תודה מראש, טל.

jeshu

New member
זה נשמע אופטימי בכל הפעמים שבדקתי מחירים באיזיג'ט לבזל, פשוט טסטי עם אלעל לציריך.

זמי

New member
ספטמבר ל TMB?

ב-15 לחודש רוב האכסניות נסגרות.
תרמיל- ניתן לארוז אותו קומפקטי בתיק נסיעות גמיש שאליו הכל ייכנס במידות הנדרשות.
לא חושב שיש קנס אלא תשלום עבור התרמיל. זכרו שמוטות הליכה הם כמו תרמיל חריג עבור חברות מסוג זה.
בדקו טוב איזה ציוד אתן לוקחות כי בספטמבר צרילך להיות מוכן לקור , גשם.
ומה לגבי מדריך מפות?

jeshu

New member
מפות ושאר אמצעי הדרכה והתמצעות אין בעייה למצוא בשוויץ, זה כמובן לוקח טיפה זמן.

tal2482

New member
אנחנו מתחילות

את הטרק ב-3 בספטמבר מה שאומר שעוד לפני ה-15 נסיים.. החלטנו לא לקחת מקלות הליכה, אין לנו בעיות ברכיים ואנחנו בכושר (מדובר בטיול לפני צבא),שתינו התנסנו בעבר בטרקים ללא מקלות הליכה והיה מעולה..
הזמנתי לפני כמה ימים את המדריך של סיסרון דרך האינטרנט, הבנתי שהוא מאוד מומלץ.

תודה על התשובות :)

noamavnon

New member
איזי ג'ט מאוד נוקשים

הי

אני טסתי עם איזי ג'ט וויזאייר
איזי ג'ט מאוד נוקשים
גודל התיק צריך להיות ב 55 סמ ומה שרושמים

במידה וזה חורג בעליה למטוס תשלמי 50 יורו נוספים
בצק אין תשלמי 30 יורו נוספים

tal2482

New member
האמת היא שאנחנו

מתחילות קצת לחשוש בקשר לעניין, התיק שלי הוא 5 ס"מ גבוה יותר מהמותר אך הבנתי שהם בעיקר מקפידים על הרוחב של התיק ומהבחינה הזו הוא בסדר, זה נכון או שבאמת יש צורך לחשוש?

jeshu

New member
כבר קניתן את כרטיסי הטיסה? אם כן, אשמח לשמוע כמה הם עולים. אני בספק אם זה כדאי. כמו כן, מקלות הליכה הם לא לאנשים עם בעיות בירכיים - הם לאנשים שלא רוצים שיהיו להם בעיות בירכיים.

tal2482

New member
כן קנינו

כרטיס עלה 230 אירו לג'נבה. כמו שאמרתי, הכרטיס לא כולל מחיר של מזוודה.. מקווה שלא נצטרך לשלם על זה בסופו של דבר

jeshu

New member
הלוך או הלוך חזור? 20 יורו נוספים לתיק זה לטיסה או הלוך חזור (פר טיסה אני מנחש).

tal2482

New member
זה הלוך חזור..

האמת שלמזוודה זה עולה 38 אירו אם קונים את זה יחד עם הכרטיס. אם בשדה יראו שהתיק עובר את מגבלת הגודל נצטרך לשלם 25 פאונד לצד.. לא נעים בכלל אבל אני מקווה שנצליח לסדר את התיק
ככה שיתאים למגבלה..

jeshu

New member
זה מחיר אטרקטיבי לטיסה עדיין משתלם, גם אחרי התשלום על התיק. אולי תבררו טוב טוב את הדרישות שלהם כי הם בטח רק מחפשים שם לדרוש תשלום נוסף.

מה מותר וכמה עולה. תחזרי עם תשובה מדויקת וננסה לענות ולייעץ.

sela v

New member
איזי ג'ט גם ס"מ מיותר תשלמו

ואם תסתדרו בארץ בשוויץ תוכלו אותה כמעט בוודאות. מה שכן אתן שתיים. אולי תשימו הכל בתיק אחד, וככה תשלמו רק על תיק אחד? אחרת הייתי משלם את התוספת ולא מסתכן שתשלמו בשדה. סתם יהיה לכם עצבים וריבים על ס"מ.

treksale

New member
,תלוי מה נפח התיר ועד כמה הוא מכווץ

אני מטייל עם תרמיל בנפח 45 ליטר ולא הייתה לי בעייה להעלות אותו למטוס גם בKLM וגם בלופטנזה

באיזי גאט טסתי טיסה קצרה עם תרמיל 35 וגם לא הייתה בעייה מה שחשוב הוא שכלום לא בלוט החוצה (לכן אני תמיד מכסה אותו עם כיסוי הגשם מה שגורם לו גם להראות יותר קטן ) וגם לכווץ אותו עד כמה שאפשר

בהצלחה

למעלה