תיקשור

lovelylady777

New member
תיקשור

שלום,
פניתי לשני מתקשרים - זוג ומתקשרת אישה, ולא קיבלתי את אותם מסרים או את אותו הטיפול. כל אחד שילב שיטות שונות - דימיון מודרך, אולי הילינג או תטא הילינג ואפונופונו. לא ברור לי כל כך איך הדברים האלו עובדים ולמה עליי לצפות מהתיקשור?
האם מתקשרים יכולים לראות דברים עלייך מבלי שתספרי להם או שרק לאחר שאת מספרת הם שואלים לגבי זה ומקבלים מסרים?
לאילו תוצאות עליי לצפות?
האם "ניקוי קארמתי מהשורש" באמת אפשרי?
דברים לא מסתדרים לי ועברתי הרבה בשנים האחרונות לכן הרגשתי שיש כאוס למרות שאני מנסה לסדר אותו עם השכל ובכל זאת נופלת לאותם בורות.
אשמח אם מי שמכיר או מבין בתקשור יוכל לשתף ולהבהיר.

ommerl

New member
שלום לך

ב- NLP אין הילינג, תטא הילינג, אפונופונו, מסרים מרוחות וחייזרים, קארמות וכל הדברים האלה כך שאין מישהו בפורום הזה שיכל לענות לך על השאלות שלך.
&nbsp
לדעתי עצם העובדה שפנית לשני מתקשרים שונים וקיבלת מסרים שונים זה תעודת עניות לתחום התקשור. אני אישית מכיר מישהי נפלאה שעוסקת בתקשור, תת מודע ו- NLP (היא למדה בנפרד את התחומים ומחברת בעצמה) ולכן אני לא סקפטי (אני פשוט לא עוסק בזה בעצמי).
&nbsp
כנראה שיש אנשי מקצוע טובים יותר וטובים פחות גם בתחום הזה כמו בכל תחום. זה לא באמת משנה אם קוראים לזה תקשור, תטא הילינג או NLP. הכל תלוי בעד כמה המטפל טוב במה שהוא עושה.

lovelylady777

New member
הלכתי אליהם לאחר המלצה של שני מכרים

שאמרו שהם עזרו להם אז אני לא יודעת - אולי לאחד זה מתאים ולשני לא.
אני לא יודעת מה לעשות, אני רק יודעת שכל כמה זמן יש בלאגן בחיים בחיים שלי בגלל משהו ולא הייתה לי מנוחה ושלווה ועברתי מדבר לדבר. לכן פניתי אליהם

ladybug4NLP

Active member
תקשור - כמובן שכמו בכל מקצוע יש רמות שונות של מתקשרים

וגם=תקשור זה קצת כמו סוג של נבואה וסיפור קטן

בימי הנביאים בארץ ישראל היו בי ספר לנבואה.
המצב היה שכל נביא (כולל נביאי ידועים מאד בתנ"ך נבאו דברים אחרים

והיה ובית הספר של הנביאים (והיה דבר כזה) היו שניים שניבאו אותו דבר= הם נזרקו אחר כבוד מבית הספר
כי על אחד מנבא גם לפי היכולת האישית שלו וגם מצד מסויים של המצב

אי לכך אם כבר הלכת וזה מתאים לך,לדעתי אין בעיה עם זה ששניהם אמרו דברים שונים.
תלכי ל-2 רופאים, לרב כל אחד יאמר לך גם שהו שונה. זה לא שחור לבן

וכן-תקשור זה לא דמיון מודרך ובדמיון מודרך ו-NLP אין תקשור ואין שום קשר.

אני מאמינה בתקשור אמממה...סבורה ש-99.9 % מהאנשים מתקשרים מהרהורי ליבם.

למעלה