תשמע... תראה../images/Emo13.gif
מסתבר שבכל מקרה אני חיה את חיי פעמים, או לפחות פעמים. אתה מבין? כל כמה שנים, אני מוצאת את עצמי באותה צומת, עם אותן רגשות/מחשבות וכאלה.. לדוגמא: לפני שלוש שנים, נפרדתי מבחור איתו הייתי בקשר זוגי כזה... ישבתי לכתוב אז כל מיני דברים שחשבתי והרגשתי, ואיכשהו שמרתי את זה. לפני כמה חודשים, כשהזוגיות שלי עמדה במשבר, ישבתי שוב לכתוב. כתבתי שעות על גברי שעות מתוך בכי סערת רגשות שחשבתי שמעולם לא חוויתי קודם. לפני כמה ימים, נתקלתי בבלוג שלי בתפוז, אותו ניהלתי בזמנו תחת שם בדוי, בזמן שנפרדתי מהחבר ההוא. נדהמתי לרגע מעצמי.. הייתי בשוק, בהלם, ה מ ו מ ה
אותן מילים.. אותם תיאורים, כאילו כתבתי את זה עכשיו. זו רק דוגמא אחת מרבות שאני מזהה בעצמי היום.
מה יקרה אחרי שאסיים? וואלה, לא יודעת לענות, אבל מרגישה בפנים, שהגיע זמן לעשות את זה.. לזהות את מה שמביא אותי בכל פעם לאותו מקום, ולאו דווקא בזוגיות או כאלה. יש כל מיני שהייתי רוצה לפתור, לפתור מהשורש, ואולי זו הדרך. בכל מקרה אין לי מה להפסיד אני חושבת, משום שאני לא הולכת לעשות את זה במקום דברים אחרים. אני מקדישה לזה שעתיים שלוש ביום, ואת שאר הזמן מקדישה לעכשיו.. להווה.. ליהנות עד כמה שאפשר לי.
המקום האחרון שחיפשתי את המפתח, לא יכול היה להיות אחרון לולא מצאתי אותו, לא?