תיקשור

גליתה33

New member
הכוונה שלי

אני בתקופה מבולבלת בחיים שלי וזקוקה לתקשור ע"מ לקבל הכוונה, ייעוץ, דגשים וכו'

אהלן גלית../images/Emo140.gif

אז לפני שאני אומרת לך מה דעתי, יש פורום שנקרא "מסע הנשמות" אותו מנהלת רותי חברה משכבר, שבטח תשמח להיפגש איתך. ועכשיו לשאלות, כי כזו אני
מה את מצפה ממתקשר/ת שאת לא יכולה למצוא בעצמך? למה דווקא מתקשרת, ולא.. נאמר נומרולוגית, אסטרולוגית, כאלה...? בא לך לשתף ב"בלבולים" שלך.. אולי נוכל לסייע לך פה ב
...

orli997

New member
ולמה את חושבת שתיקשור הוא

מה שאת צריכה? אני חושבת שתקופה מבולבלת מראה על צומת ואולי כדאי קצת לפתוח את היריעה, אולי קצת מודעות עצמית על מנת ללמוד להתנהל בצורה עצמאית יותר, זו דעתי לא מחייבת כמובן , האשלה שלי אלייך, מה את חושבת שאת מקבלת בתיקשור, האים זה התחושה שיש תשובה שכנראה את לא קולטת אותה ומתקשר יקלוט אותה עבורך?

גליתה33

New member
מודעות עצמית זה...

לא משהו שחסר לי , בלי להשתחצן. אני כבר שנים רבות בחקירה, עושה מדיטציה, קבוצות מודעות וכו'. נראה לי שהרצון להיות מודעת, להגע לעומקם של דברים גרם לי, במיוחד בזמן האחרון לוותר על העשייה ב"חיים האמיתיים" ולשקוע יותר בחיפוש עצמי/פנימי. לעיתים מילה אחת קטנה יכולה לפתוח לנו נתיב חדש להסתכל בו. אני בהחלט "מחפשת" את הסימנים האלה דרך ספרים, מאמרים, שירים ובעצם כמעט בכל דבר. יש הרבה שאלות שהייתי שמחה לקבל עליהן הכוונה וחשבתי שתקשור זה דבר שיכול לעזור. לדוגמא: לימודים ועבודה. אני עובדת בעבודה שאני לא אוהבת כבר 4 שנים, אני מסיימת בקיץ לימודים של 3 שנים בהנחיית קבוצות. לפני שהתחלתי ללמוד חשבתי שהלימודים האלה יפתחו לי נתיב חדש של תעסוקה. עכשיו שאני לקראת סוף הלימודים אני מבינה שזה לא יתאפשר כי לעסוק רק בהנחיית קבוצות, כשאני חדשה בתחום, זה לא משהו שאני יכולה להסתדר ממנו כלכלית. אז השאלה מה ללמוד, האם לעזוב את העבודה וכו'. חשוב לי להתמקד ולא לבזבז אנרגיה יקרה על בדיקות וכו'. נראה לי שבתקשור אני יכולה לקבל תשובות שהן מעבר למציאות הנוכחית, משהו גדול יותר ששיך למהות האמיתית של הנשמה שלי.

orli997

New member
הבנתי

טוב זה מודעות פנימית לא מודעות עצמית נראה לי, כאילו מה המשמעות של מודעות אם בזמן של בלבול או צומת צריך גורם חיצוני שיעזור לי להחליט? אני לא מבטלת חלילה, לפעמים באמת התערבות של מישהו שמסוגל לתרגם לנו משהו שלא הצלחנו היא עזרה גדולה , לגבי המהות אם את מעוניינת בחידוד או בכיוון של מה שמנטב את העשיה שלך , אני יכולה להציע לך את עצמי ככה בפורום ולערוך לך פירוק על פי תורת האותיות והמספרים, לא כתחליף למה שאת מחפשת אלה כתוספת מאתגרת לך ולי, מה את אומרת בא לך?

orli997

New member
לא משהו אחר

דרך אולי לא כלכך מוכרת, אבל מדובר בתרגום של אנרגית העשיה דרך המספרים, וזיהוי מקורות הקונפליקטים ודרך התנהלות אנרגטית,

orli997

New member
איזה כיף חחח

אז תשלחי לי במסר שם ושם משפ' תאריך לידה ומס' ת.ז. ולפני שאת שואלת למה מס' ת.ז. אז הם בעצם המספרים כמעט הכי דומיננטיים היום לגבי מודעות, מס' זהות כשמו מייצג את האדם ואין שניים זהים אך מזוהה על פיו בכל או לפני כל פרט אישי אחר, לפני שאדם מקבל שם מבחינה רשמית הוא כבר בעל מס' זהות, אז חלק גדול מהאינפורמציה מתקבלת ממס' זה,

גלית...../images/Emo24.gifברוכה הבאה בייבי../images/Emo13.gif

למה ככה.. כי הנה זמן וידוי בעקבות מה שאת אומרת פה... כבר שנים ארוכות.. לפחות 15, שאני לומדת עוד ועוד תיאוריות, קוראת ספרים, משתתפת בקורסים מגוונים ושונים, הנחיתי לא מעט קבוצות, לימדתי לא מעט תלמידים, ואת כל אלה אני יכולה להכניס תחת כותרת גדולה אחת - מודעות עצמית... מילים גדולות אלה.. מודעות עצמית.. לא? זה נחווה כאילו אני יודעת הכל ומכירה את הכל, כאילו יש לי את כל התשובות לכל השאלות, תמיד אני "יודעת" הכי טוב מה טוב עבורי, מה אני צריכה לעשות וכאלה.. ואיכשהו, כל כמה שנים, כך מסתבר לי בימים אלה ממש, אני מגיעה לאותו מקום שבו יש שאלות, ואולי שאלה אחת גדולה... "האם אלה החיים"? "האם אני לא מבוזבזת בעצם"? ויותר מזה... "מה מביא אותי בעצם בכל פעם מחדש, לאותה צומת, שנדמה לי שכבר הייתי בה?" את יודעת.. היום אני מבינה, מבינה באמת.. שאני לא מבינה כלום
(רגע.. מסבירה....) לדעת את כל מה שאני יודעת, לשתף בפורומים ולייעץ לאנשים, מרגיש לי סבבה... אלא מה.. יש הבדל בין לדעת ולהבין. היום אני יודעת שאני לא מבינה משום שאני בעצם לא מכירה את עצמי, אני לא חווה באופן רגשי או מיישמת את הידע הלכה למעשה. למה אני מספרת לך את כל זה? משום שהגעתי למסקנה עם עצמי, שבמקום לחפש את ההבנה בחוץ, רצוי וראוי לחפש אותה קודם בפנים... שם בעצם נמצא "קול הנשמה" שלי... ולא בשום מקום חיצוני
כל תשובה שלא קיבלתי במשך השנים, אם זה בתקשור, או קלפים, או כל מיני כאלה שאני מאד מעריכה ואפילו אוהבת, לא התקרבה לבפנים שלי, לאמת שלי... אלי... על האמת שלי נערמו טונות של אבק, בדמות "אני יודעת"... אלא שאני מבקשת היום להבין, ואת זה אני עושה, לפחות התחלתי עם עזרה כמובן, בהסרת האבק הזה.. בניקיון פנימי שיוביל אותי אל המציאות, או לפחות לחיבור בין מה שאני יודעת לבין המציאות היומיומית. אז תודה על ההזדמנות לשתף ולהתוודות, ו
לנו.

גליתה33

New member
תודה גילי

על השיתוף. אני מסכימה שאין תחליף לידיעה הפנימית ואף מילה חיצונית לא יכולה להוות תחליף. המקומות שאני נמצאת בהם עכשיו הם תולדה של חוויה פנימית וגילוי פנימי שלי. לפעמים מילה שמישהו אומר עוזרת לי להתחיל לחקור ולחפש באותו הכיוון. לפני כ-1/2 שנה התחלתי ללכת לקבוצה מודעות עצמית. לאחרונה הרגשתי שהקבוצה הזאת לא מתאימה לי יותר והשבוע הודעתי שאני לא מגיעה יותר. עולה בי חשש האם עכשיו שאני לא נמצאת בקבוצה, האם אמשיך בגילוי ובחקירה שלי. השאלה הזאת בעצם גם גובלת באמונה, עד כמה אני מאמינה בעצמי ובכוח שמנווט אותי לאן אני צריכה להגיע. כשאני חושבת על זה ככה אני רואה שתמיד היה משהו מנווט, אז כנראה שאין לי ממה לדאוג. אשמח לשמוע ממך, אם תרצי, ממי את מקבלת את העזרה של "הסרת האבק".

אם אפשר גם להשתתף בשרשור המדהים הזה

באמת אין ממה לדאוג, זה המסלול האמיתי שלנו פה - החיפוש הפנימי. כל החיצוני הוא רק מראה, השינוי הוא מבפנים וכך גם ההבנה. כל עוד תהיי נאמנה לעצמך ולחיפוש הפנימי תוכלי לראות את הכוח המנווט אותך בדרכך הייחודית לך. בשיעור הפרטי שלך. גם אם תלכי בדרך שאחרים סללו - דרך סדנאות, רוחניות, תורה זו או אחרת, הרי אם לא תחווי זאת בפנים בעצם לא היית שם באמת. ואם כן - בתוך כל אלה ישנה הדרך שהיא רק שלך וזה בסדר לאסוף קצת מפה וקצת משם. מה שמתאים לך. העיקר לא לשקוע בתוך התרדמה הזו של שגרת היומיום.

../images/Emo140.gifבכיף, ואפילו מאד../images/Emo13.gif

את העזרה שלי אני מקבלת דווקא מחברה, ולא במסגרת כלשהי. גיליתי שכל החיים, לפחות כל מה שאני זוכרת ב"דרכי אל עצמי" מאז התחלתי ללמוד, שבעצם, מעולם לא למדתי את עצמי לבד. איך החברה שלי קרא לי יום אחד: "את רוחנית וירטואלית"
וזה אחרי שחשבתי שאני יודעת ומכירה על בוריין את נבכי נפשי
ישבנו לדבר יום אחד, והיא ביקשה ממני לשחק איתה משחק כזה, שבו הייתי אמורה לספר על עצמי מאז אני זוכרת את עצמי, עד היום, כשהרגשתי ממש לא טוב, ושקעתי באיזו מרה שחורה ענקית שאיימה לכלות אותי עד תום. קיצר, ישבתי וסיפרתי לה, כמו שנהגתי לעשות פעם, בקבוצות המודעות, בקורסים בהם השתתפתי. היא שתקה והקשיבה לי כמעט שעה... (משהו שאני למשל לא מסוגלת לעשות, כך גיליתי באותו רגע
) ואח"כ, אחרי שנרגענו קצת מסיפורי המרגש לכאורה, היא שיקפה לי מה היא ראתה שם. בכמה מילים שהיממו אותי אחרי שהסכמתי לקבל, (בהתחלה התנגדתי באמצעות כל הסיסמאות שאני מכירה) היא פשוט אמרה לי.. "זה נשמע כאילו יש לך קלטת. בכל פעם שאת נדרשת לספר את סיפור חייך, את לוחצת על play ומספרת. את לא חווה את הסיפור, את גם לא מרגישה..." את מבינה... חשבתי שהסיפור, שהעובדות מספיקות, כואבות מספיק, ו"הדרך" בה צעדתי - הלימודים הרבים וכאלה, עושים את שלהם. אלא שהייתי חייבת להודות בסוף שהיא צודקת, שככה זה נשמע. ואז היא הציעה לי "להסיר את האבק"... לספר לעצמי שוב את הסיפור, הפעם דרך עט ומחברת/ות... ולראות איך אני חוזרת על עצמי, איפה ולמה אני נעצרת.. ואיך זה משליך על החיים שלי היום. זה מה שאני עושה כרגע.. בימים אלה. נוגעת בעצמי... במקומות הכי כואבים, החל מאירועים חסרי חשיבות כביכול שחוויתי בבית הספר, או בגן, וכאילו לא משפיעים עלי יותר, ועד היום. יש לי חיים שלמים לעשות את זה
זו רק ההתחלה. את ודאי מבינה ששום קורס מודעות לא יכול לעשות את זה, נכון? לפחות לא בעומק ובכנות הנדרשים לניקיון הזה. כנות - לראות את עצמי כמו שאני על כל מה שאני מכילה. לבדוק מהם המניעים, הגורמים, לכל הרצונות והפחדים שלי מאידך. להבין מה חשוב לי ומה אני רוצה הלאה. מבטיחה לשתף בהמשך, כשיעלו כל מיני תובנות, או ייפלו כל מיני אסימונים.

"אתה חי רק פעמיים"...

מה שאמרת זה, שאת חייה את חייך פעמיים... "יש לי חיים שלמים לעשות את זה זו רק ההתחלה." ואחרי שתסיימי, מה יקרה ? גילי שאלה לי אלייך, כאשר הולך לך משהו לאיבוד ואת מחפשת ומחפשת ומחפשת אותו, מדוע את מוצאת אותו במקום האחרון שבו חיפשת ?

orli997

New member
וואלה זה נכון

אתה חי פעם ראשונה עד שאתה מגלה שאתה יכול לשחזר את חייך שוב, הפעם יותר טוב חחחח אחלה הגדרה אהבתי

יש שיר כזה

אני קוראת עכשיו את ספר המתים והחיים הטיבטי יש שם שיר שמצוטט מתוך הספר (כמה אירוני) healing the child within זה נקרא אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים 1) אני הולך ברחוב במדרכה יש בור עמוק אני נופל לתוכו. אני אבוד... אני חסר ישע. אין זו אשמתי. לוקח לי נצח למצוא דרך החוצה. 2)אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק אני מעמיד פנים שאינני מבחין בו. אני נופל לתוכו שוב. אני לא יכול להאמין ששוב הגעתי לכאן. אבל אין זו אשמתי. ושוב לוקח לי נצח לצאת. 3) אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק אני רואה אותו. אני נופל לתוכו בכל זאת... כוחו של הרגל. עיני פקוחות אני יודע היכן אני. זוהי אשמתי. אני יוצא מיד. 4) אני הולך באותו רחוב. בדרכה יש בור עמוק אני עוקף אותו. 5) אני הולך ברחוב אחר.

למעלה