תיקי north face

hendrix02

New member
תיקי north face

שלום אני טס לניו זילנד ואוסטרליה בסוף דצמבר והייתי מעוניין לדעת האם תיקי נורת' פייס הם ברמה טובה ומה דעתכם עליהם. בגדול אני מתעניין בbadlands 70 . איך הוא ? האם הוא טוב מספיק מבחינת איכות הבד ומערכת הגב? אשמח לדעות נוספות ומידע. תודה, שי.

liran lev

New member
northface לדעתי...

הם תיקים מהשורה הראשונה ונחשבים למקצועיים ביותר, הן מבחינת איכות חומרים (מערכת גב, בד, סוגי תפירה, רוכסני YKK ועוד...) אני מכיר באופן אישי את ה- Badland והוא תיק מדגם מעולה. מדובר על מבנה "שק" שנותן אפשרות אכסון לדחיסת כמות חפצים גדולה יותר ממבני תיקים אחרים. חשוב מאד שתבחר תיק עם מערכת גב נוחה. לדעתי 70 ליטר זה גודל קטן מדי לטיול תרמילאים ארוך. אני יצאתי עם תיק של lowe alpine בנפח של 90 ליטר (קצת מוגזם, אני יודע) לדרום אמריקה שלא נתקלתי איתו בקשיים במשך כל הטיול שלי. לדעתי אם אתה מתכוון לקנות את התיק בארץ, אני לא ממליץ לקנות בגלל המחיר היקר של התיק מול תיקים אחרים. כיוון שאת התיק שלי השאלתי מחבר, אם לא היתה לי אלטרנטיבה כזו הייתי קונה תיק "כחול - לבן" למשל, צבריס. עם מערכת גב נוחה ביותר, עיצוב, איכות חומרים טובה, רוכסני YKK ועוד דברים טובים אחרים. והכי חשוב - המחיר!!! התיק יהיה על הגב שלך ממעבר ממקום למקום זמן קצר בלבד, לרוב יהיה בתא מטען של אוטובוס/מונית/מכונית שכורה. בטראקים לרוב אתה לוקח את התרמיל עם כמות קטנה של בגדים וציוד כך שהמשקל לא כל כך כבד ואפשר להתפשר על תיק פחות מקצועי. הכל אני אומר מנסיון, פשוט חבל לשלם הון תועפות על תיק יקר "בגלל השם" (למרות שהוא תיק מקצועי יותר מכל השאר, אבל מדובר רק עניין של צרכים). מקווה שעזרתי,

למעלה