תיקים

idogreen

New member
תיקים

שאלה על תיק לנייד. אני חושב על תיק, אבל שלא יהיה סטנדרטי, שחור מרובע. ראיתי תיקי גב ולא ממש נתפסתי. מה שמאוד אהבתי זה תיקים של CRUMPLER ו- DICOTA אבל הם נורא נורא יקרים (טווח של 600 ש"ח). יש הצעות...??

נגעת בנקודה רגישה

אני מחפשת כבר חודשים(!!) תיק יפה, מגניב ונחמד למחשב נייד שלי ו-- לא מוצאת! אני מחפשת תיקי צד, יותר מאשר גב. את קרומפלר גם אני מאוד אהבתי... הם יקרים מאוד. זה נכון.
יש דגם אחד יחסית זול, אבל לגודל של המסך שלי הוא לא התאים. אולי הוא יתאים לשלך? המליצו לי על אופיס-דיפו, הלכתי ולא אהבתי שם במיוחד משהו. אבל בכל אופן מומלץ לנסות, יחסית יש שם דגמים "נורמלים"... ד"א, איפה מוכרים בארץ את DICOTA? אני לא נתקלתי. יעל

idogreen

New member
CRUMPLER...

נכון שהקרומפלר קטלני? איזה תיק מגניב הוא?? את הדגם הזול שלהם יחסית (270ש"ח), לא אהבתי כל כך, הוא סתם מרובע... הדגם שבתמונה תפור עליי (הוא גם מתאים למסך שלי -15.4") חבל רק שהוא עולה 650 ש"ח... (תיקים של DICOTA ראיתי בזאפ, פשוט תחפשי קצת...)

idogreen

New member
טוב אז לא

לא צריך, אז לפחות קחו קישור קצת לא קשור - לפרוייקט של צביעת הנייד לכחול. נחמד.

למה?

דווקא מעניין אותי לראות (אולי זה הדגם שאני חושבת עליו...
) תשמור את התמונה כJPEG, ותנסה שוב.

סורי.

ראיתי:) אחלה תיק. הוא באמת יפה.
אני חשבתי על דגם אחר קצת... (שעולה 500 ש"ח. פשוט לא בא לי להוציא כל כך הרבה כסף...)

idogreen

New member
.

סתם שאלה, למה "ושיהי לך יום כתום" ? את ג'ינג'ית? (ואם כן אז אולי כדאי לך לבצע את הפרוייקט לצביעצ הנייד שהצעתי, רק בצבע כתום...)

כי כתום זה ה-צבע שלי

(אפרופו גוש קטיף...
) וזה איחול חמוד... אז למה לא לשלב?
רעיון טוב
... רק שאני לא מעזה להתעלל כך בנייד שלי.

Ixion

New member
גם חבר שלי מהצבא אומר את זה

כל הזמן. "יום כתום"...
באמת מה הקטע עם זה?

יופי, עוד מישהו שבקטע... ../images/Emo13.gif

יש כאלה שגם אומרים "שיהיה לך יום קינלי".. אבל את זה אני פחות אוהבת.

idogreen

New member
ואם כבר בצבעים עסקינן

אז זו תמונה של ה- ACER FERRARI... יפה לא??

idogreen

New member
ידעתי

ידעתי שתאהבי. האדום הזו משובב את הלב... ודווקא הדגם הזה לא "יקר אש" כמו שהוא נאה... רק 17,000 ש"ח. אולי תתחלקי עם אבא?? לא, אני סתם צוחק, זה גם גדול עלי....

Ixion

New member
קצת צעקני לטעמי..

אני מעדיף אותם קלאסים-מודרניים.

אני רק לא מבינה איך הוא מתאים לנייד

שלך. לי יש נייד של "15, והוא בערך בגודל של 34X26 ובדקתי עכשיו והתיק הזה בגודל של 34X25 שזה אומר שגם אם המחשב נכנס, הוא יכנס בדוחק רב... בדקת את זה?

idogreen

New member
.

הדגם הזה - crumpler cheesy disco לא מתאים, אבל יש להם דגם דומה - sticky date big שמתאמים אפילו ל- 17". אני באמת דלוק על התיקים שלהם... אוי, למה אין לי אבא מליין.....

../images/Emo6.gif

אני גם שואלת את אותה שאלה
לכן כנראה את המשכורת הבאה שלי אני הולכת לשעבד לתיק (אבא שלי הבטיח להתחלק חצי-חצי בסכום:)) |הולכת לבדוק את הדגם| ד"א, יש להם עכשיו דגם חדש מדהים. כמו הדגם שהראת, רק בשחור, עם הלוגו שלהם עליו בכתום.

למעלה