תיקים באפלה!!!

*pank

New member
תיקים באפלה!!!

בדירה שלי יש רוח רפאים!! ולא רק שאני לא מפחדת ממנה אלא שאני מאתגרת אותה להיות יותר יצירתית. למי שחושב שאני צוחקת אני לחלוטין רצינית. המוזר ברוח הרפאים הזו (שאולי בסוף יתברר שמדובר בגמד גינה או שדון שובב ואולי אפילו עב"מ) שהיא נמצאת רק באמבטיה שלי. למעשה מעולם לא ראיתי אותה. אבל כבר מספר פעמים מצאתי את האמבטיה שלי הפוכה באופן דרמתי הוילון הפירחוני שלי שהיה פרוש בחרדת קודש עד הסוף, כווץ לחלוטין, בקבוקי הזכוכית האיטלקיים שלי שהזכוכית שלהם כה דקה שאסור אפילו להתעטש לידם היו בתוך האמבט ועם זאת שלמים לחלוטין. גם בת הים הקטנה הושלכה לתוך האמבט. הצפרדע שלי והצדף שלצידה הושלכו לריצפה. הדבר חזר על עצמו כבר שלוש פעמים. ועדיין אין לי הסבר הגיוני לכך יש לציין שאני גרה בקומה מאוד גבוהה ולא היו סמני פריצה, ואיזה גנב נכנס אך ורק לאמבט ולא גונב כלום, הבקבוקים היו מונחים באמבט הפוכים והפקקים שלהם נשלפו והונחו לצידם. אני יודעת בוודאות שלא מדובר בעכברים משום שעכברים משאירים גללים בכל מקום. ואם מדובר ברוח פרצים אז כיצד לא נשברו הבקבוקים. אני עדיין פתוחה לפרוש הגיוני בנתיים אף אחד לא הצליח לגייס אחד. ולגחלילית הקסומה תודה על הסלסלה, גם בנג´י מודה לך.

פאנקקקקק../images/Emo121.gif

לדעתי שפר עליך מזלך!!!!!!! קבלי את הרוח בידידותיות והוא יהיה שם לעזרך תמיד!! כנראה שהוא אוהב דווקא את חדר האמבטיה שלך... הם בדר"כ אוהבים דברים עדינים שהם יכולים להשתובב איתם... תהני לך מכל רגע!! אני הייתי משאירה לרוח איזה כיבוד טעים... הם אוהבים בעיקר מתוק!! אל תחששי! ממה שהבנתי מדבריך הרוח ידידותי!! רק טוב!!

Shanny

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

פנקייק כרגיל את גדולה..
בוקר טוב לך.. שני

הרוח שלך בטוח התאומה של הרוח שלי

גם אצלי היא אוהבת את האמבטיה. ואני כבר מרשה לה חופשי חופשי, אבל אסור לה לצאת לסלון. מה אני יגיד לאורחים. כבר קרתה לי פדיחה מזה:)

היי מקסימה ..

נעלמת .. יש לי משהו חמוד בשבילך , שקשור גם לחתולים .. ולפעילות גופנית שהם עושים ..

למעלה