תיקיות באמ פי מסוג sansa e260

ברק890

New member
תיקיות באמ פי מסוג sansa e260

אהלן יש לי מכשיר אמ פי מסוג זה,ואין לי מושג איך עושים בו תיקיות. יש לי אפשרות לבחור שירים לפי רשימה לפי אלבום לפי שם זמר,אך הדבר הכי נוח זה תיקיות ואין לי אפשרות כזאת.. שהעברתי את השירים מהמחשב לאמ פי יצרתי תיקיות אך באמ פי זה לא מופיע לי, וקשה לי להאמין שבאמת לא קיימת אפשרות כזאת שבאמ פי אין תיקיות.... . אם למישהו יש מושג אשמח מאוד מאוד לקבלת עזרה .!!! תודה...

ברק890

New member
אז יש דרך כלשהי שיהיה קצת סדר ?

אפילו אם לא תיקיות אז משהו אחר ? או שאני יצטרך לעבור עם הגלגלת הרבה מאוד עד שאני יגיע לשיר המסויים ?

מושו 21

New member
..............

לפני שמעביר שירים לנגן, לסדר את התגיות שלהם. אפשר דרך הווינאמפ או תוכנות אחרות - אני עובד עם MP3TAG שהיא מאוד נוחה. מה שאתה צריך זה לסדר את המידע של האלבום, אומן, שנה ושאר הנושאים וככה כשאתה רוצה להאזין לאלבום מסוים לבחור בסידור עפ"י אלבום (ובזה הנגן כן תומך). אם אתה רוצה לדוגמא לשים תיקייה של מוזיקה ישראלית ולשמוע רק את אותה תיקיה - להגדיר לכל השירים באותה תיקיה, באלבום לדוגמא "ישראלית", ואז כשתבחר באלבום בנגן ישראלית הוא ישמיע את כל השירים שבמידע התגית שלהם מוגדר ישראלית - זא"מ כל השירים מתוך אותה תיקיה..

ברק890

New member
וואי תודה רבה !!!

התוכנה הזאת ממש אחלה סידרת אותי פה לגמרי תודה ...!!!

or121210

New member
אם אתה רוצה לדעת אלבום וגם למיין לפי "תיקיות"

כדאי לך לסמן לדוגמה "ישראלית" בדברים שוליים יותר כמו ז'אנר, שנה או מספר שיר (תבדוק אם יש אפשרות למיין לפיהם בנגן לפני הפעולה)

למעלה