תיקיה חדשה

תיקיה חדשה

ברשימת הקישורים. לזמן קצר היא תשמש גם כבררית המחדל שלקטגורית הקישורים במקום קטגורית ניגונים שעמוסה בכל טוב

שלום, אני חדשה כאן.

שלום לכולם! קוראים לי ליאת לוי, באתי לכאן כי אני סתם נהנית לבקר כאן בפורום, וכמובן לשמוע את ניגוניו המעניינים והמרתקים של איש הרוח, ידידינו. האמת שעד ששמעתי את הק'ה אכסוף לא ידעתי כלום על עולם הכלייזמרים, והפורום הזה בניהולו של איש הרוח, פשוט פתח לי עולם חדש וקסום. האמת שמזה זמן אני משתתפת פאסיבית בפורום כאן, ונורא נהנית לקרוא את מה שקורה כאן. למי שיראה את הכינוי שלי, וישאל מאיפה אני מוכרת כ"כ, אז תשובתי היא כזו:לפני זמן לא רב, הפורום חגג את יום הולדתו השנה, ואני השתתפתי בצ'אט שאיש הרוח אירגן, עם המחמאות הכי מרגשות שקיבלתי אי-פעם. וכמה מילים לאיש הרוח:איש הרוח היקר, אני רוצה לברך אותך לרגל הקלטת שאוטוטו תצא "צפת שלי", ולהגיד שהקלטת פשוט מצויינת, אתמול שמעתי את כל הקלטת דרך קטגוריית הקישורים ששמת כאן. זה לא סוד שמבחינתי גולת הכותרת בקלטת היא הניגון "ק'ה אכסוף" שלי באופן אישי פשוט נוגע בנשמה, ואני לא יכולה לוותר על יום אחד בלי הניגון הזה. המשך כך! אז שוב מזל טוב
והכי הכי חשוב:
עם הקלטת, ובכלל בפועלך המבורך כ"כ. ליאת.

ליאת

היא בחורה אצילית ומיוחדת:)
על המחמאות והברכות
את מוזמנת לכתוב כאן ולהצטרף לכוחותינו

איש הרוח היקר וכולם/ן.

וואוו, אני ממש מתרגשת כשאני קוראת שוב את אותה מחמאה שאיש הרוח החמיא לי גם בצ'אט. אני גאה להצטרף למשפחה שלנו, משפחת פורום כלייזמרים, הפורום הכי שמח כאן בתפוז. ליאת.

אני זוכר את הצ'ט הכייפי ההוא...

היה באמת נחמד באותו ערב
תכתבי כאן יותר! את יכולה לספר מה בדיוק את אוהבת במוסיקת כליזמר? איזה מוסיקה זה מזכיר לך? האם שמעת בילדות משהו דומה?

אכן היה נחמד../images/Emo13.gif

וכדי שנוכל להזכר במה שהיה שם.הנה קטעים נבחרים מהמפגש הווירטואלי ביום ההולדת של הפורום:)

../images/Emo24.gifנועם יקר

מעכשיו אני אכתוב כאן יותר, למרות הזמן הקצר שישי לי, [אני מנהלת פורום כאן בתפוז, פורום C.P. שיתוק מוחין תמיכה, ואם איש הרוח יאשר, אביא את הלינק באחת מהודעותיי הקרובות]. כפי שכתבתי גם בהודעת ההצטרפות, ואחזור על כך שוב:מעולם לא שמעתי לפני הפורום הגאוני הזה את מוסיקת הכלייזמרים, כך שזוהי לי חשיפה ראשונה, אך מרגשת לסגנון מוסיקה זה. אני אוהבת במוסיקה הזו את הכלים, ובעיקר את תחושת הרוגע שהיא נותנת לי. זה מזכיר לי את השירים העבריים השקטים שאני גם אוהבת מאוד לשמוע. לא שמעתי בילדותי משהו דומה למוסיקה הנפלאה והמרגיעה הזו. מקווה שעניתי על כל שאלותיך, ואם ישנן עוד שאלות, אתה מוזמן לפנות אליי כאן, או בתיבת המסרים האישית של תפוז, ואענה לך בשמחה על כל שאלה. פניי זו תקפה כאן לכולם/ן. שבת שלום, אוהבת, ליאת.

ה"מישהי" הזאת.... ../images/Emo24.gif

הוא משו-משו. זה שאיכפת לך כבר ראינו
עכשיו נותר רק לנוח על המיטה ולשמוע איזה כליזמרל קטן... תענוג מעין עולם הבא. אני יודע, ליאת, שאת מנהלת את הפורום הזה. דיברתי על כך פעם עם איש יקר וגם בצ'ט ההוא נדמה לי. איזה משימה חשובה לקחת על עצמך. כל הכבוד!

איש הרוח היקר

תודה על "יחסי הציבור" לבית שלי, אשמח אם האנשים כאן ייכנסו אליו. בנקודה זו חשוב לי להדגיש שאין מה לפחד להיכנס לבית שלנו, אנחנו מקבלים כל אחד/אחת בזרועות פתוחות. אם ישנן שאלות בנושא הפורום, אשמח לענות לכל אחד/אחת בתיבה האישית, ליאת.

ora11

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

שבת שלום אכן זה פורום מענג בזכות איש הרוח והחברים. מאז שאני בפורום חזרתי לניגונים של בית אבי ואין כמו שורשים. תהני ביחד אתנו כל פעם שאני במחשב המוסיקה הכלייזמרית מתנגנת. ואני כל יום כמעט בפורום הזה ובעוד כמה פורומים. שבת מנוחה

לאורה היקרה

תודה לך על הכל. שתהיה לך שבת שלום, וזו ההזדמנות לבקש סליחה על זה שלא הודיתי לכולם כאן כמו שצריך על קבלת הפנים המדהימה, ולהגיד אני ב-
, ושוב תודה, ליאת.

למעלה