תיקו מכשיר גפס

ציר11

New member
תיקו מכשיר גפס

שלום לכם
ברשותי מכשיר נווי 50 שנרכש בארהב ובתוכו מפה של ארהב . לצערי בעת נסיעה בחול שכחחתי את המכשיר ברכב בחום רב והוא חדל לפעול . ברשותכם שתי שאלות : האם ניתן לתקן ואם כן היכן . האם ניתן להוציא את המפה על מנת להטעינה מחדש על כרטיס (ברשותי מכשיר נוסף נווי 40 ) תודה לכל מי שישיב
עדי

AYELET1

New member
אם המפה ע"ג כרטיס, אז יתכן שניתן יהיה להתקין את הכרטיס בנווי

השני.
תלוי אם הוא יתאים למערכתת המותקנת בו.
ככה סתם לא ניתן להעתיק מפה ממכשיר למכשיר (בגלל זכויות , מניעת פריצות וכד').
אני די בספק אם משתלם לתקן את המכשיר. בן כנמה הוא והאם אלו מפות כביש בלבד?
&nbsp
קח בחשבון שכיום ישנן שלל אפשרויות לסמרטפונים (אשמח להמליץ אם תהיה מעוניין) עם קישור לאינטרנט ובלי קישור לאינטרנט
&nbsp
&nbsp

ציר11

New member
תודה איילת

אכן המכשיר בן 4 ומפת ארהב היא מובנית כך שאוותר על התיקון .מתוך שמרנות וחשש להשתמש בחול בסלולאר לצרכי ניווט העדפתי עד כה לנסוע עם שני מכשירי נווי לגיבוי וזה עבד . נראה לי שצריך להתקדם ואני בהחלט אשמח לקבל המלצות באשר לניווט באמצעות הסלולר וראיתי בפורום שקיימות אופציות לניווט שלא באמצעות גלישה .נכון לעכשיו אני שוקל לרכוש סמסונג S 4 אבל המוכר טוען כי המכשיר לא מוצלח במיוחד וממליץ במקומו את ה ל.ג .אנ לא סומך על מוכרים ועל כן מנצל הזדמנות זו לשמוע ממך המלצה למכשיר רצוי בטווח מחירים של כ 1700 מכשיר שיתאים גם לניווט בחול אם כי נכון לעכשיו זה לא קריטי כי כאמור יש לי מכשיר לאירופה ולא מתכננן כעת לנסוע לארהב .
תודה מראש
עדי

AYELET1

New member
ניווטתי באירופה גם עם גלקסי 4 וגם עם LG

הבעיה העיקרית שלל LG G3 וגם LG G4 (על ה-4 קראתי. את ה-3 רכשתי) היא, שהם מתחממים תוך כדי ניווט.
ואז או שהתאורה מוגבלת לרמה מסויימת, או שהטעינה נפסקת או שהמכשיר נתקע וזה הגרוע ביותר.
2 התופעות הראשונות נועדו למנוע נזק למכשיר.
התרון: תושבת שיושבת על פתחי המזגן. הבעיה היא שכך הלחות (עקב עיבוי אדים) עלולה לפגוע במכשיר וכן הדבר מפריע לזרימת אויר קר על הנהג (שלא מוריד תאורה ולא מנתק טעינה אלא סתם מת מחם
)
&nbsp
מהגלקסי 4 מאד נהניתי. יש כאלו שלא מחבבים סאמסונג בגלל צבעי מסך האמולד ראו מסיבות אחרות. אחרי גלקסי 2 וגלקסי 4, יכולה לאמר לך שסה"כ אלו מכשירים נהדרים!!
&nbsp
תוכנות ללא צורך באינטרנט בחו"ל :
Copilot (אוהבת מאד)
SYGIC (גם טובה)
Navigon (מעט מדי אפשרויות הגדרה לטעמי)
IGO (יקרה סד"כ. יש לבדוק מחיר של כל תוכנה. התוכנה עצמה חביבה מאד!)
NDRIVE
&nbsp
כל אלו בתשלום (כאמור בדוק את כל המחירים)
ישנה HERE החינמית. לפחות בארץ היא מפשלת. המפות פשוט לא מדוייקות.
&nbsp
בלי תשלום יש את Waze ואת Google Maps.
הגוגל בהחלט טובה.
לגבי ווייז- תלוי כיצד היא מופתה באיזור ספציפי. זה לא אחיד
&nbsp
סים מקומי כדאי לך להשיג לא רק לגלישה (הגלישה צורך מעט מאד דאטה) אלא גם "סתם כך". SIM ללא חוזה ובתשלום מוקדם עבור חבילךה ספציפית.

למעלה