תיקונים

yblueyes

New member
תיקונים

מישהו יודע איזה תיקונים צריך לעשות בחדר שיש בו הרבה חוטי חשמל בכל הפינות מאחורי הקירות וחלקם גם חשופים?

nypx

New member
../images/Emo11.gifקודם כל ודבר ראשון

את החוטים החשופים צריך לבודד כי זה הכי מסוכן את החוטים החשופים צריך להטמין בקיר איך לבצע זה כבר חשמלאי יגיד ואם לא ,אני יכול לומר לך איך

yblueyes

New member
תודה

החוטים מוטמנים בקיר אבל בפינות מסויימות הם נראים לעין.

איזה חדר זה?

חשמל, וכל חוט שמשתרך לו לאורך קירות או על הרצפה, חושף את דיירי הבית לקרינות מסוגים שונים, פוגם באסטטיות, ובזרימה מאוזנת של האנרגיה בבית.

yblueyes

New member
תודה על התגובה

אביבה שלום, נכנסתי לראשונה לעניין הפורומים אז לקח לי זמן להבין איך מתנהלים פה הדברים, אז קודם כל תודה על התגובות. החוטים שעליהם דיברתי ברובם מוסתרים אבל בפינות התחתונות של החדר (זה חדר השינה שלי) הם נראים. בעיקרון כרגע הסתרתי את הפינות בחפציפ כגון: ארון בגדים בפינה אחת, ושולחנות קטניפ עם קישקושים עליהם בשתי הפינות האחרות. יש עוד משהו שאפשר לעשות? דרך אגב גם הגג שלי, שיוצא מהדירה מלא בתעלות חוטים לאורך הקירות, שנראה לי שאפילו בעל הדירה לא יודע לאן הם מובילים. תודה ויום נעים!

אפשר לעשות תעלות לאורך

הקירות ולהכניס לתוכן את החוטים. אני מתכוונת לתעלות מוכנות שמחברים אותן לקירות, לא חפירה בקיר. יש תעלות כאלה בכמה גדלים. זה מאוד משפר את המראה, ויוצר סביבה יותר "שקטה". כשיש מצב כמו שתיארת, ההסתרה של הדברים עדיין מאפשר להם "להציץ" מבין החפצים ששמנו כדי להסתיר. תעלות כאלה, גם מבודדות את ההשפעה על הסביבה וגם יותר אסטטיות. אפשר להשיג בכל חנות חשמל או אצל חשמלאים. פשוט מאוד להרכבה.

yblueyes

New member
תודה, אני אגש לחנות לבדוק אופציות

שאלה נוספת ברשותך: אני "חולת" צבע סגול, כל הבית שלי כמעט סגול, הכוונה בריהוט וקישוטים, לא צבעתי קירות. האם ישנה בעיה עם זה? האם הבחירה הזו אומרת משהו על האנרגיות שלי? יום מקסים!

nypx

New member
בוקר טוב ../images/Emo11.gif

רק להוסיף משהו: " זה שזה מוסתר ,את יודעת שזה עדיין שם, נכון?" (סתם חומר למחשבה

בטח שיודעים שזה שם

מוסתר ומסודר יותר טוב ממפוזר ומפריע לחשוב... אין מה לעשות עם חוטים של מכשירים שעובדים ומשתמשים בהם, אלה ליצור איתם משהו שיראה טוב יותר. האפשרות השניה של להפטר מהמכשירים היא אפשרויות מצויינת, אני מעידה על עצמי, אבל... רוב האנשים לא מוכנים אליה עדיין. בוקר רגוע ומרגיע...

nypx

New member
אביבה בשם...........

זושה
קרן
משה הגרוזיני
חיים חמצמץ
יורם אבטיח
ריצרד גיר
ואני בחיאת אביבה תני דוגמא
טוב נו ביל קרטר גם

מדיח, מיקרו, כמה ארונות, שולחנות

כסאות, רוב ארונות המטבח,מייבש, ועוד הרבה דברים שאין בהם שימוש.זה מה שעולה לי כרגע, בטח יש עוד. זה תהליך קבוע שבו אני כל הזמן מתסכלת במה אני באמת משתמשת ומה אני מחזיקה ש"אולי אטצרך"... זה עונה לך ?

nypx

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo96.gif

בטח שזה עונה לי תודה ארונות מטבח?
התעלפתי

כן, יש לי בדיוק את מה שאני צריכה

כדי לבשל, לאפות, לטגן וכל מה שקושר בעבודת מטבח. כשעושים חשבון במה משתמשים באמת לעומת מה שיש, זה יוצא קצת אחרת... בהתחלה הלכתי על זה מתוך סקרנות, אומץ והתנסות. אח"כ נהיה כל כך קל, שאני רק מחפשת כל פעם מחדש מה שעוד אפשר להוציא. אה, כן, כשאני קונה משהו חדש, ואני בהחלט קונה, כי זה כיף ומוסיף המון, אני תמיד מוציאה משהו אחר. כך נוצרת וישנה כל הזמן זרימה.

למעלה