תיקונים קטנים

gug1234

New member
תיקונים קטנים

שלום בנות, אני חושבת להתחיל לבצע תיקונים קטנים בבית (אני בלאו הכי עושה את זה לחברים ואני חושבת אולי להרחיב את הפעילות כל זמן שאני במילא בבית..). אתן חושבות שאני חייבת אוברלוק בשביל זה? בתיקונים שעשיתי עד עכשיו (מכפלות וכאלה) במקום אוברלוק עשיתי זיגזג בד"כ. תודה רבה לכן

meitalg7

New member
תעשי מה שאני עושה...

על מנת לקבל תוצאות טובות יותר של עבודה ( תיקונים וכו' ) רצוי אוברלוק, זה נותן גם מראה נקי ומקצועי לעבודה, בעיקר אם מדובר בלקוחות חדשים שיהיו לך (=לאו דווקא חברים) . בהצלחה

רות מלר

New member
אפשר בלי אוברלוק

השאלה היא איזה תיקונים והשאלה היא כמה מקום יש לך בבית מכונה בייתית אפשר להכניס לארון מכונה תעשייתית- עודת על שולחן משלה ותופסת מקו. לקצר מכפלת להנמיך מותן להצר צדדים להוסיף מתפרים (פנסים( אבל חשוב מכונה חזקה שתתמודד עם עובי - ולא כל הבייתיות מתמודדות בהצלחה. אם יש לך מקום, אני ממליצה לך לרכוש מכונה תעשייתית של תפר ישר- (תקפידי אחת שעומדת באגן של שמן) עלות יכולה לנוע בין 800-1,200 ש"ח ואם יש לך הרבה מקום ולפי כמות העבודה שתכנס לך- קהי גם אוברלוק באותה העלות.

lirola

New member
לדעתי אי אפשר בלי אוברלוק

לקוח שבא אליך לא יודע איך הבגד אמור להיות גמור אבל זה לא אומר שהגימור לא צריך להיות כמו שצריך. והצורה הטובה והאסתטית ביותר היא עם אוברלוק. אחרת, למה שיתנו לך בגדים לתקן? אני הייתי נטרפת אם הייתי מוסרת משהו לתיקון והיו מחזירים לי עם זיג זג. אם עושים עבודה צריך לעשות אותה כמו שצריך ועם הציוד המתאים, אחרת זה אמור להישאר תחביב.

למעלה