תיקון

ילדודס 1

New member
תיקון

שלום רותי, אם אני כאן כנראה שהייתי צריכה להגיע... אשמח לדעת לגבי גילגולים קודמים שלי ושל בעלי והילדים שלנו,אצלינו או שטוב וזה נהדר או "על הפנים" אין אמצע. האם זה קשור לגילגולים קודמים ? ומה היתה אמו בשבילי בגילגולים קודמים? ומה קורה לאחר שמבינים ומבצעים את התיקון?פתאום יש לי ים של שאלות אשמח אם תעני לי לפחות על אלו . תודה מראש.

רותי 11

New member
ילדודס 1 יקרה ../images/Emo140.gif

שאלת הרבה שאלות בשאלה אחת. לגבי השאלה האם מה שקורה נובע מגלגולים אחרים - זה ברור. לאחר משבינים ומבצעים את התיקון או השיעור - הדברים זורמים הרבה יותר, קל יותר מערכות היחסים משתנות ונכנסת בדרך כלל יותר אהבה קבלה והבנה. את וחמותך - אני רואה אותך ואותה (אל תצחקי) שני גברים, נלחמים בסייף, הייתם יריבים הייתה ביניכם תחרות מי יותר טוב, האמת ששניכם הייתם טובים ואפילו טובים מאוד, וידעתם את זה אבל האגו הגברי לא נתן לכם מנוחה וכל הזמן ניסיתם להוכיח אחד לשני מי טוב יותר. לגבי המשפחה שלך אני רואה אתכם, בתקופה של רעב גדול, הייתם שם גם משפחה או בכל אופן ביחד מה שקרה שם למרות שהייתם משפחה כל אחד דאג לעצמו - אם מישהו מצא פיסת אוכל הוא לא חילק אותה עם האחרים, אני רואה שהייתם בשבט אפריקאי או משהו כזה, (שבט פראי) לא היה שם חום כל אחד ממש לעצמו, מה שבאתם לתקן כאן זה את החום המשפחתי את האחדות המשפחתית ולהבין שכולם בעד כולם.

ילדודס 1

New member
תודה

רותי שלום, ראשית תודה רבה על ההענות המהירה. הגלגול שסיפרת לי עליו לא נשמע מלהיב....היו גלגולים טובים יותר? בכל מקרה שתהיה לכולנו שנה טובה מאושרת ומתוקנת... אשמח לשמוע ממך שרון.

רותי 11

New member
ילדודס 1 ../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך שזה לא נשמע מלהיב אבל אל תקחי את זה קשה כי כולנו חווינו גם את הצדדים האלה, וגם צדדים מאוד חיוביים ותקופות חיים יפות עשירות ופחות יותר בעצם באנו לחוות הכל.

למעלה