תיקון קלרינטים

תיקון קלרינטים

שלום לכולם, אני צריך להחליף כמה רפידות בקלרינט שלי, ולסדר כמה מקשים רופפים. מישהו יודע איפה אני יכול לתקן את הכלי באיזור הרצליה/תל-אביב ?

קצת רחוק לי

אולי אתה יודע איפה אני יכול לחפש? שאלתי כאן כי חשבתי שיש כאן הרבה נגני קלרינט (יחסית לפורומים אחרים בתפוז)

דווקא היום הוא התקשר אלי

הוא סיפר לי על האתר החדש שלו. לצערי אינני מכיר חוץ ממנו עוד מומחים בנושא. הנה האתר. http://www.mc-mi.com/store/ShowInHomePage.asp תיקנתי אצלו כמה פעמים ויצאתי מאוד מרוצה
נראה לי שיש מצב לשלוח אליו את הכלי במוניות אביב או שרות משלוחים אחר ולקבל בחזרה באותה דרך.

meir99

New member
הי איש כתבתי לך למטה דוגמת מחירים

לגבי האתר של מיכאל נראה על פניו זול נורא שזה חשוד R 13 ב 6000 ש"ח אני יודע שהכי זול בארה"ב היה 1700 $ ואיפה המכס אולי מיכאל מתכוון ל E 13 שזה דגם לא מקצועי אם זה R 13 אז לחטוף כי זה מחיר מצויין

אני מכיר מתקנת שאולי תעזור לך

היא מתקנת חלילים, אבל מתעסקת גם עם זה. קוראים לה מרתה קלמפנר והיא גרה בהוד השרון, רח האורן או אורנים מס' 11

meir99

New member
הי אודי יש במרכז שני מומחים לקלרינט

אחד בולגרי שהייתי אצלו פעם אבל אמרו לי שהוא נסע לבולגריה ואחד בשם ברנר בתל אביב אין הטלפון אבל תוכל לראות בדפי זהב יש עוד אחד בקרית אונו. את שניהם לא מכיר והם יקרים אבל נו מה לעשות. זה שבתל אביב למד בצרפת בחברת בופה קרמפון והוא די טוב

meir99

New member
איש הרוח אתן דוגמא מנסיוני

אני רכשתי קלרינט R 13 משומש ב 5000 ש"ח.אצל איבן הבולגרי עשיתי אוברול שלם כולל החלפת כל הפדים ב 1100 ש"ח.האיש השני בתל אביב שהייתי אצלו למכור את הקלרינט(עברתי לכינור)אמר לי שהוא לוקח למעלה מ 2000 ש"ח לאוברול כי הוא משרה הקלרינט בשמן שקדים איכותי ושם פדים מעור עם שכבה כפולה והוא גם מתקן לנגני הפילהרמונית. מחיר של 2200 ש"ח לאוברול זה היה לפני כשנתיים.נראה לי קצת גבוה כשמחיר של R 13 מקצועי משומש אפשר להגיג ב 5000 ש"ח(כחצי מחיר מחדש) זה מה שיש לי לומר מנסיוני.לגבי האנשים לא מכיר את יכולותיהם אני מניח שהם מקצועיים איבן הבולגרי ידוע והשני למד בצרפת ואם הוא מתקן לפילהרמונית אני מניח שהוא טוב.

זה באמת יקר

אני עשיתי אוברול מלא לE13 שלי בפחות מ1000 ש"ח.למה זה צריך לעלות כ"כ הרבה כסף?

meir99

New member
תשמע יש מי שעובד יקר וגובה יותר

לא שאני מפקפק בכנות עבודתו של מאן דהוא. בכינורות המצב הרבה יותר גרוע יש מעט מתקנים ובונים וכינור עבודת יד מתחיל ב $ 2500ולא תמצא כינור טוב ברמה מקצועית בפחות מ 5000 $ וגם זה לא של בונה ידוע כינורות של בונה ספציפי תצטרך לשלם לפחות 8000 $ ומעלה יש בונה בתל אביב שרק על זה שנכנסת אליו תשלם 1000 $( לכן אני עדיין עם כינור של 500 ש"ח.) וב"ה תבוא ההזדמנות מסכים עם רוח הדברים שלא צריך לעלות כ"כ הרבה .

למעלה