תיקון מד דלק

zxram

New member
תיקון מד דלק

היום קרה לי דבר מאוד נחמד...... מד הדלק שלי הפסיק לפעול:( יש למישהו מושג איך מתקנים? מדובר בחיפושית אמריקאית

Type34

New member
מד דלק

הכי סביר שהכבל התנתק מהמצוף של מיכל הדלק. אחרי זה הסבירות היא תקלה במצוף, ואחרי זה תקלה במד הדלק. יש לי מצוף של חיפושית אם אתה צריך אותו, אבל כדאי לבדוק את המספר הקטלוגי כדי לוודא שזה החלק הנכון.

chino

New member
תלוי...

כיצד הוא הפסיק לפעול? אם המחט של מד הדלק לא עולה בכלל עם פתיחת הסוויטצ´ אז יש נתק חשמלי. אם המחט ´תקועה´ היכן שהוא במד אז סביר להניח שהמכלול של מד הדלק התלכלך, פרק אותו ממיכל הדלק ונקה בעזרת ספריי קרבורטורים ולאחר מכן שטוף עם בנזין, כמו כן רצוי לבדוק אם אין חור במצוף עצמו, טבול אותו במים וראה אם יוצאות בועות.

zxram

New member
עוד שאלה קטנה

המד דלק לא זז שמתניעים גם .. אז לפי מה שאתם אומרים זה נתק חשמלי רק הבעיה היא איך בדיוק אני בודק את זה? ואם זה בעצם המצוף איך אני מגיע אליו?

Type34

New member
בדיקת מד/מצוף דלק

אפשר לבדוק ככה: תנתק את הכבל מהמצוף. אם הכבל היה כבר מנותק אז זאת היתה הבעיה. תדליק את הסוויץ´. תיגע עם החוט שהורדת מהמצוף ב"אדמה" (ground, חלק מתכתי של הבודי). אם המחוג של המד דלק קופץ אז אתה יודע שאין בעיה במד ושהמצוף לא בסדר.

chino

New member
מיקום מצוף דלק

פתח את מכסה תא המטען (מקדימה
), רוקן את תא המטען לחלוטין, הוצא את יריעת הקרטון השחורה היושבת על התחתית, בדיוק במרכז אתה תראה עיגול עם 6 ברגים (בורג 10), אליו מחובר כבל - זה המצוף.

Joe Bugin

New member
אלא אם יש לך 1303 או 1302

בדגמים אלו צריך לסובב את המצוף חצי סיבוב ולהוציא (ללא ברגים) ב1302 זה יותר קל אבל ב 1303 צריך להוציא את המיכל החוצה (לפחות קצת. בהצלחה

zxram

New member
אין לי מושג

וואיי נשמע לי לגמרי סרט רע ..... אין לי מושג איזה דגם היא אני יודע שהיא אמריקאית חצי אוטומט....... בכל אופן זה נשמע שיש לי אחלה פרויקט לסוף שבוע:) אני גם מתכנן לתקן את האורות רברס.

למעלה