תיקון לתחזית

natyh

New member
תיקון לתחזית

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=396&messageid=166510573

בהנחה שהתחזית תתקיים ההקש שלי למערב אירופה לא היה מדויק , מה שכתבתי נכון לקו אורך איטליה ומזרח לה .

בנערב אירופה באותה תקופה צפוי גל קור באותם תאריכים טסופות שלגים .
נשאר לי רק לבקש לא לירות בפסנתרן הוא מנגן הכי טוב שהוא יכול ... למדתי משמעון ...

איל שחר

New member
גל קור/שלגים באירופה למחצית השניה של ינואר זו

אינה תחזית נתי, זו הזמנה שהזמנתי. זה הכל.

איל שחר

New member
ותהיה רגוע,
לחזאים ולמצטטים אותם אין מושג

ממשי מה יהיה. להגיד - אפשר.
ברור לנו שבינואר ובפברואר ייתכנו סופות שלגים, ייתכנו ימי שמש ללא שלג, ייתכנו טפ' נמוכות/גבוהות מהרגיל, זה חורף באירופה, כאילו, דא?!?

להגיד ולהצהיר הצהרות מפוצצות ומרשימות הם כולם יכולים. כנס לפורום מזג האויר בתפוז ותחוויר מפחד כשתקרא על איזה סופות מפלצתיות הם מדברים שם הקרבות ובאות לארץ.
כמו כתבי הטלויזיה כולם נהנים להתרגש ולהפחיד אחרים. בסוף? לפעמים יורד גשם ולפעמים הרוח עוברת את ה- 20 קמ"ש ולפעמים נופל ענף מעץ. זה הכל.
תשווה את התחזית של בועז דיין לזו של השירות המטאורולוגי ותראה שבועז מרבה במילים מרשימות על חום/קור קיצוני, סופות וכד' ואילו בשירות המטרורולוגי מסתפקים ב"התחממות/התקררות/ייתכן גשם/הרוח תתחזק - והם צודקים. זה מה שיש. סופות? אצלנו? נו, באמת.
למה אני עוקב אחר סנו-פורקסט? כי אני חובב מדע בדיוני, זה למה.

natyh

New member
קרא שוב מה כתבתי בבקשה ....

מערב אירופה קו ספרד צרפת עד איטליה גל קור ממזרח לקו זה עד אלינו כלום חסימה מה שנקרא רכס כלומר ימים יפים שלג בבלקנים אם התחזית תתממש וגשם אצלנו לא יהיה .

עכשיו בין זה ובין להגיד גל קור באירופה כן מה העניין חורף באירופה ....ההבדל הוא בין זה שיש לו מושג לזה שאין לו ....

מרסלו תגיד לא אמרת שאתה עובר לסנואבורד עם מקלות ....

למעלה